Και τα δυο ισχυουν προφανως. Πολλοι απο αυτους που ειναι σε γραφεια «δεν εχουν αντικειμενο» με την εννοια οτι δεν ασχολουνται και με κατι ιδιαιτερο. Αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και ατομα που δουλευουν. Μην τους παιρνει ολους η μπαλα... Ειναι τετοια η κατασταση ομως που τους τραβανε ολους εκτος..Να υποθέσω ότι δεν έχουν αντικείμενο στα γραφεία τους και τους βγάζουν έξω, 'η βαρέθηκαν να τα
ξύνουν μέσα και βγήκαν έξω για ξύσιμο.
Τα μέτρα θα αρθούν, όταν περάσουν οι ημέρες του Πάσχα. Εγώ πιστεύω ότι ή μεγάλη πλειοψηφία των μέτρων θα αρθεί μετά τη βδομάδα της πρωτομαγιάς. Ασκούνται πιέσεις στους γιατρούς.Αν δεν αρχισει η αρση των μέτρων μετά το τέλος του μήνα, νομίζω οτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία
Για την Ελλάδα λες ότι δεν έκλεισαν οι εκκλησίες; Εκλεισαν την ίδια μέρα με τα εμπορικά καταστήματα (16.03), μια βδομάδα πριν την απαγόρευση κυκλοφοριας.Μην αρχίσετε τα χαζά,ότι τα μέτρα αποδίδουν,γιατί ούτε οι εκκλησίες σταμάτησαν,ούτε πλαστικά
κουταλάκια μοιράστηκαν.
Αλλιώς θα είχαμε τόσο μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων στην Ελλάδα που δεν θα προλαβαίναμε.
Όταν ειδικά λόγω των ημερών που οι εκκλησίες ήταν ανοιχτές Παρασκευή και Κυριακή και κόσμος
κοινωνούσε,ακόμα και αυτοί που είχαν να πατήσουν χρόνια στην εκκλησία.
Και οι παραλίες γεμάτες,όταν ο κόσμος πήγαινε στις παραλίες από το Ιούνιο και μετά.
Μου άρχισαν και το τρέξιμο ,όταν η τελευταία φορά που έτρεξαν,ήταν όταν τους είχε πιάσει κόψιμο.
Όπως οι δικοί μας εδώ είχαν πει την προηγούμενη εβδομάδα,το εξής κουφό.
Είχαμε μια μείωση των νεκρών αλλά είναι γιατί είναι Σαββατοκύριακο.!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό το παραμύθι με τα μέτρα,αλλά δεν έχει δράκο.
Αν νομίζεις ότι οι εκκλησίες στην ελληνική επαρχία έχουν κλείσει,πάω πάσο.Για την Ελλάδα λες ότι δεν έκλεισαν οι εκκλησίες; Εκλεισαν την ίδια μέρα με τα εμπορικά καταστήματα (16.03), μια βδομάδα πριν την απαγόρευση κυκλοφοριας.
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis...ola-ta-metra-poy-isxyoyn-apo-simera-analytika
14 μέρες μετά είχαμε 1415 κρούσματα και περίπου 100 την ημέρα. Μετά από καμια βδομάδα άρχισαν να λιγοστεύουν.
View attachment 307901
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/
Γενικά προσπαθω να μη γραφω αερολογιες του τύπου ο κουμπαρος του μπατζανακη μου ειπε... Γιαυτο βαζω γραφηματα και την πηγή τους.Αν νομίζεις ότι οι εκκλησίες στην ελληνική επαρχία έχουν κλείσει,πάω πάσο.
Δεν έχει βάλει κανείς κανένα γράφημα,καμιά έρευνα που να μας εξηγεί,γιατί δεν κολλάς στις τράπεζες και στις λαϊκές.Άντε στα μάρκετ παίρνουν μέτρα,στις λαϊκές που γίνεται της τρελής;Γιατί δεν έχουμε έξαρση που έχουμε λαϊκές κάθε μέρα σε άλλη γειτονιά.Ειναι μεταφερόμενη βόμβα.Θα πει κανείς;Που πάει ο καθένας και πιάνει τα προϊόντα,ενδεχομένως να είχε πιάσει την μύτη του κλπ.Τι διάολο ανοσία υπάρχει εκεί.Η θα έχουμε καραντίνα σε όλα,η ανοιχτά.
Θα το εξηγήσει κάποιος;
Μάθαμε καινούργια πράγματα,όπως την ανοσία της αγέλης.Τώρα θα έχουμε την ανοσία της λαϊκής,την ανοσία των τραπεζών.Α,ξέχασα.Και την ανοσία των ντελιβερι.Που εκεί εμπιστευόμαστε 100% ότι είχε απολυμανει τα χέρια του όλο το προσωπικό πριν.