bandit650
Member
Σήμερα έχει τη λιγότερη κίνηση που έχω δει σε όλες τις μέρες απαγόρευσης
Επίσης, ο ιός δεν κολλάει όταν παραγγείλεις ντελίβερι σε κλειστό χώρο και πάρεις συνέντευξη απ' τον υπάλληλο από απόσταση κάτω του μέτρου. Δώστε κι άλλο σανό στους μενοσπιτάκηδες διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
https://www.gazzetta.gr/plus/perier...-mpike-me-mihanaki-toy-sto-plato-toy-open-vid
Δεν κολλάει παρουσία Τσιόδρα όταν απευθύνεται σε πλήθος πολιτών, καθώς και σε μαζικές συγκεντρώσεις πολιτών μετά το τέλος καραντίνας, γι'αυτό και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας.
View attachment 307912
View attachment 307911
Αντιθέτως, κολλάει όταν βρίσκεσαι μόνη σου στο προαύλιο εκκλησίας και πρέπει να κινητοποιηθεί μια διμοιρία μπάτσων για να σε συλλάβει. Μιλάμε για κράτος μπανανία, όχι αστεία.
Το τοστάκι και ο καφες όμως πληρώνεται από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, όχι από το κράτος. Πάλι καλά που δεν πήραν καμιά τέτοια απόφαση και έμεινα τα χρήματα για κάτι πιο ουσιαστικό ελπίζω.Επίσης επιτρέπεται το ντιλίβερι φαγητού(εκεί δεν κολλάει κι ας περνάει ο ντιλιβεράς από δεκάδες σπίτια κάθε φορά) αλλά το Άγιο Φως δεν μπορεί να διανεμηθεί στα σπίτια. Ο καφές και το τοστάκι μπορεί.
Το τοστάκι και ο καφες όμως πληρώνεται από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, όχι από το κράτος. Πάλι καλά που δεν πήραν καμιά τέτοια απόφαση και έμεινα τα χρήματα για κάτι πιο ουσιαστικό ελπίζω.
Ναι για να δωθει στα κανάλια και στον Παπαδόπουλο για το μένουμε σπίτι.Πρέπει να έχουμε την στήριξη των καναλιών.και έμεινα τα χρήματα για κάτι πιο ουσιαστικό ελπίζω.
Το εγχείρημα, ας μη γελιόμαστε, θα κόστιζε πάρα πολύ ακριβά όσους εθελοντές και να βρίσκανε.Ζήτησαν δήμοι να μοιράσουν σε συνεννόηση με εθελοντές δημότες και τους απαγορεύτηκε.Δεν τους άφησε η κεντρική εξουσία. Οπότε δεν είναι οικονομικό το θέμα. Δεν θα πλήρωνε έτσι κι αλλιώς το κράτος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί παραθέτεις το μήνυμά μου για να δώσεις αυτήν την απάντηση.Ναι για να δωθει στα κανάλια και στον Παπαδόπουλο για το μένουμε σπίτι.Πρέπει να έχουμε την στήριξη των καναλιών.
Ποτέ δεν μίλησαν για κόστος το ξαναλέω, μίλησαν για "κίνδυνο διασποράς του ιού". Ξέρω πολλούς στην περιοχή μου που θα πλήρωναν τα πάντα οι ίδιοι και δεν θα κόστιζε τίποτα απολύτως.Το εγχείρημα, ας μη γελιόμαστε, θα κόστιζε πάρα πολύ ακριβά όσους εθελοντές και να βρίσκανε.
Επειδή θα κόστιζε αν γινόταν πανελλαδικά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει.Ποτέ δεν μίλησαν για κόστος το ξαναλέω, μίλησαν για "κίνδυνο διασποράς του ιού". Ξέρω πολλούς στην περιοχή μου που θα πλήρωναν τα πάντα οι ίδιοι και δεν θα κόστιζε τίποτα απολύτως.
Επειδή θα κόστιζε αν γινόταν πανελλαδικά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει.