Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orck

Member
Σπάω το κεφάλι μου να βρω από τι μεταφράστηκε αυτό και δεν τα καταφέρνω. Τι σκ**** είναι αυτό το σκοιλ;;; Λοιπόν! Like σε όποιον καταφέρει συντακτική ανάλυση της πρότασης!
Το βρηκα στην ομαδα του facebook, δεν ειμαι γιατρος και δεν ξερω εαν ειναι σωστο η τι ακριβως λεει.

Νομιζω οτι δεν θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερο παραδειγμα τι ειδους παιδειας πρεσβευουν οι ιδιωτικες εταιριες. Οι περισσοτεροι ειναι στο μοτιβο "να αρπαξουμε οσα περισσοτερα γινεται, να βαλουμε σε ολους 10 και ας πανε να πνιγουν".
Οχι δεν το θελω αυτο, και θα κατεβω στους δρομους οταν χρειαστει.
Τετοια αριστεια δεν την αντεχω ουτε την μπορω.

Το οτι ειναι γκομενος γιατι δεν το λεει κανεις;

93687137_10221787189332125_1161358224830496768_n.jpg

GTS

Member
Τετοια αθλιοτητα δεν εχω ξαναδει, ποτε. Καραμπινατο σκανδαλο και χοντρο μασημα ευρωπαικου κ κρατικου χρηματος.
Οφ τοπικ ομως. Στο μεταξυ τα μηνύματα απο εκκλησίες ειναι εξοχως ανησυχητικα. Γινεται το σωσε. Κυριακη ολη η επαρχια θα σουβλιζει, τραγελαφος.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γίνεται ο κακός χαμός στα social από κόσμο που ανεβάζει φωτογραφίες από εκκλησίες και πάρκα και λένε "θα πεθάνουμε όλοι, μπείτε στα σπίτια σας"..

Το πρόσχημα το έχει η κυβέρνηση για άλλη μια φορά.. Η θεωρία μου σαν τρελός του χωριού είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 55000 έλεγχοι σε διάστημα 40 ημερών, σχεδόν 1500 τεστ την ημέρα. Μην σας φανεί περίεργο εάν μέχρι τις 27 Απριλίου έχουν γίνει 80-90-100 χιλιάδες έλεγχοι, κάτι που σημαίνει και περισσότερα ενεργά κρούσματα, άρα και καλύτερη δικαιολογία να συνεχίσουν να επιμένουν στα μέτρα..

GTS

Member
Απ το ψαχνουμε προσχηματα, καλο θα ηταν η αστυνομια να σταματήσει τους καφεδες κ τις τυροπιτες (δουλεύω καθημερινα, παιρνω καφε απ εξω κ μονιμως βλεπω 4-5 σε πηγαδάκια) και να κανει κατι για τους Ταλιμπαν που νομιζουν οτι η πιστη τους ειναι τοση ωστε ειναι υποχρεωτικο να εμφανιστεις στην εκκλησια για να τη δηλωσεις.

orck

Member
Μια ειλικρινης απορια που εχω αυτες τις ημερες ειναι τοσα αστυνομικα που βρεθηκαν στους δρομους;
Τις αλλες μερες ολοι αυτοι τι κανουν; Που βρισκονται;

Παρακαλω μην μου πειτε οτι φυλανε τα everest.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Να ρωτήσω καλοπροάιρετα η τυχόν εξαπλωση της επιδημίας ή η συνέχιση των μέτρων κινδυνεύει από τους 10-20 που ΚΑΚΩΣ πάνε στην εκκλησια ή από τον κακό χαμό που γίνεται χθες και σήμερα σε λαικές και σούπερ μάρκετ.

Προσωπικά στην περιοχή μου μεγάλο σουπερ μαρκετ μονιμα έχει ουρά εκατοντάδων ατόμων που δεν τηρουν καμία απόσταση ασφαλείας 20200417_134524.jpg

Αν δεν αρχισει η αρση των μέτρων μετά το τέλος του μήνα, νομίζω οτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
αρα το ποσοστο θανατων στη ελλαδα επι του πληθυσμου ειναι 0,0009
η ισπανια που εχει τους περισοτερους θανατους 0,04
η ιταλια 0,034
αγγλια 0,017
και μη μου πεις οτι δε βγαινει το ποσοστο βαση πλυθυσμου γιατι ειναι το μονο σιγουρο.
ποσοι εχουν νοσησει και στη μια χωρα και στη αλλη δε το ξερει κανεις.
Τα θύματα ως ποσοστό του πληθυσμού σίγουρα είναι μικρά. Όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ετούτη την πανδημία με τις άλλες γρύπες, αφού σε εκείνες δεν υπήρχε καραντίνα.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι χωρίς καραντίνα τα θύματα θα ήταν δύο ή χίλιες φορές περισσότερα. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα από τα δυο.
Αν ρωτήσεις τους συγγενείς ενός νεκρού θα σου πουν ότι αν η καραντίνα ήταν πιο αυστηρή ο άνθρωπός μου θα ζούσε γιατί δε θα κολλούσε. Εμείς που δεν κολλήσαμε (ακόμα) και κάνομε και τις βόλτες μας στα σούπερ μάρκετ και τη γυμναστική μας, θα πούμε ότι τα μέτρα ήταν αυστηρά.
Επίσης ένα άλλο που εγώ βάζω ως παράγοντα είναι ο συνήθης ημερήσιος αριθμός νεκρών σε μια χώρα. Στην Ελλάδα είναι κάπου 300 άτομα, άρα τα 3-5 παραπάνω τη μέρα δε φαίνονται.
Στην Ιταλία που υπάρχουν κάθε μέρα 2000 νεκροί, όταν μπαίνουν άλλοι 500 ως 800 είναι πάρα πολλοί.
Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ας μιλάμε για πεθαμένους. Από αύριο τέρμα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ.

panpan

Member
Να ρωτήσω καλοπροάιρετα η τυχόν εξαπλωση της επιδημίας ή η συνέχιση των μέτρων κινδυνεύει από τους 10-20 που ΚΑΚΩΣ πάνε στην εκκλησια ή από τον κακό χαμό που γίνεται χθες και σήμερα σε λαικές και σούπερ μάρκετ.
Αυτοί που πάνε στο μάρκετ έχουν στείλει sms και έχουν ανοσία.Οι άλλοι μας ενοχλούν που δεν έστειλαν.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο ιός αποφεύγει σουπερμάρκετ, λαϊκές και τράπεζες γιατί κινδυνεύει απ' το ανταγωνιστικό μικρόβιο της κατανάλωσης. Αντιθέτως, ανεξάρτητη έρευνα του Imperial κατέληξε ότι ο ιός μεταδίδεται αστραπιαία μέσω του ήχου της καμπάνας με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν παρακείμενοι πιστοί.

panpan

Member
Πας μάρκετ,δεν κολλάς.Πας λαική δεν κολλάς.Πας απ΄ότι βλέπουμε στις εκκλησίες δεν κολλάς.
Πας τράπεζα δεν κολλάς.Άρα κολλάς μόνο αν πας στην δουλειά σου.
Καταργήστε τις δουλειές να βρούμε την υγειά μας.
υγ.
Μην αρχίσετε τα χαζά,ότι τα μέτρα αποδίδουν,γιατί ούτε οι εκκλησίες σταμάτησαν,ούτε πλαστικά
κουταλάκια μοιράστηκαν.
Αλλιώς θα είχαμε τόσο μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων στην Ελλάδα που δεν θα προλαβαίναμε.
Όταν ειδικά λόγω των ημερών που οι εκκλησίες ήταν ανοιχτές Παρασκευή και Κυριακή και κόσμος
κοινωνούσε,ακόμα και αυτοί που είχαν να πατήσουν χρόνια στην εκκλησία.
Και οι παραλίες γεμάτες,όταν ο κόσμος πήγαινε στις παραλίες από το Ιούνιο και μετά.
Μου άρχισαν και το τρέξιμο ,όταν η τελευταία φορά που έτρεξαν,ήταν όταν τους είχε πιάσει κόψιμο.
Όπως οι δικοί μας εδώ είχαν πει την προηγούμενη εβδομάδα,το εξής κουφό.
Είχαμε μια μείωση των νεκρών αλλά είναι γιατί είναι Σαββατοκύριακο.!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό το παραμύθι με τα μέτρα,αλλά δεν έχει δράκο.

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Μια ειλικρινης απορια που εχω αυτες τις ημερες ειναι τοσα αστυνομικα που βρεθηκαν στους δρομους;
Τις αλλες μερες ολοι αυτοι τι κανουν; Που βρισκονται;

Παρακαλω μην μου πειτε οτι φυλανε τα everest.
Οχι οτι θελω να δικαιολογησω κατι. Ισα ισα δικαιο εχεις. Αλλα, ειδικα αυτες τις μερες βγαζουν και ατομα απο γραφεια για περιπολιες. Ασχετως αν αυτοι κανουν πηγαδακια σε διαφορα σημεια, οταν τη στηνουν σε ενα μερος....

panpan

Member
Αλλα, ειδικα αυτες τις μερες βγαζουν και ατομα απο γραφεια για περιπολιες.
Να υποθέσω ότι δεν έχουν αντικείμενο στα γραφεία τους και τους βγάζουν έξω, 'η βαρέθηκαν να τα
ξύνουν μέσα και βγήκαν έξω για ξύσιμο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391