chrisbd
Member
ή όπως λεει και το ανέκδοτο λέμε και καμια μ@@@κια να περνά η ώρα..
Στο δικό μου το "χωριό" πάντως γίνεται εξίσου χαμός στους δρόμους!Στην πόλη μου ξεκινώντας από το προηγούμενο ΣΚ βλέπω περισσότερα πηγαδάκια στον δρόμο (κυρίως γύρω από καφέ που είναι ανοιχτά για "πακέτο"), στο σουπερμάρκετ είχε πολύ περισσότερη κίνηση απ' ότι συνήθως και χτες και σήμερα είδα γείτονες να έχουν παρέες φίλων για καφέ και φαΐ.
Ισχύει και αλλού;
Ειλικρινά, όχι. Δε βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με αυτά που έλεγαν στην αρχή, μέχρι και το χρονοδιάγραμμα πάνω-κάτω ίδιο είναι.Είναι ιδέα μου ή βλέπετε και εσείς ότι αρχίζουν να αλλάζουν πορεία?
Συμφωνω με @Yorgos. Μην σε μπερδευει ο διακαης ποθος των μενοσπιτακηδων να κλειδαμπαρωθουμε εσαει στα σπιτια μας. Απο εδω και περα αρχιζουν τα δυσκολα στη διαχειριση. Ας ελπισουμε πως ο κοσμος θα τηρει τα μετρα προστασιας. Αν και απο την εικονα που εχω ειναι αρκετα μεγαλο το κομματι τυπου @SevroΚάτι έχουν αρχίσει όλοι και συζητούν για τι ποσοστό έχει ανοσία στην Ελλάδα , ότι είναι πολύ μικρό, ότι θα περιμένουμε να μπούμε στον χειμώνα με υψηλά ποσοστά ανοσίας για να είναι καλύτερα.
Είναι ιδέα μου ή βλέπετε και εσείς ότι αρχίζουν να αλλάζουν πορεία?