• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Και στη Γαλλια το ιδιο ειναι απο τους χειροτερα αμοιβομενους τομεις και τον επιλεγουν οι πιο τεμπεληδες.
Αν πληρωνουν την επιλογη τους και με μικροτερη αμοιβη ακομα πιο μαγκια τους. Ο καθενας κανει τις επιλογες του! Αλλος γουσταρει λεφτα, αλλος ελευθερο χρονο!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@tripakias από γνωστούς μου όπου έχω συζητήσει και στην Αμερική /Γερμανία κτλ το ίδιο συμβαίνει.

Βέβαια στην Ελβετία αν πας σε δημόσια υπηρεσία δεν έχει από δω από κει γραφειοκρατία και ύπνος στην καρέκλα. Αν σου κάνουν αναφορά έφυγες, όχι εδε και κτλ.
Οχι στη Γαλλια εχει πολυ γραφειοκρατια και αχρηστους οπως εδω αλλα ειναι ετσι οργανωμενο το κρατος που σπανια χρειαζεται να ερθεις σε επαφη μαζι τους. Επισης ολα γινονται γραπτα και δεν τους παιρνει να κανουν!τα τραγικα λαθη που γινονται εδω ουτε να σε ταλαιπωρουν χωρις λογο.

jimp

Member
Ειλικρινά, όχι. Δε βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με αυτά που έλεγαν στην αρχή, μέχρι και το χρονοδιάγραμμα πάνω-κάτω ίδιο είναι.

Έτσι πρόχειρα δυο διαφορετικές απόψεις μέσα στον ίδιο μήνα.
IMG_20200427_232504.jpg
IMG_20200427_232509.jpg

Άλλαξε κάτι και αν ναι ρώτησε κάποιος απ'τους δημοσιογράφους να μας εξηγήσουν οι υπεύθυνοι τι είναι αυτό;

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Δευτέρα-Τετάρτη 9-12μμ

Σήμερα έκανε ωραίους λαχανοντολμάδες με γέμιση παέγια ο Γιώργος με τον Κωστάκη, πιστεύω να το πάρουν, αν και η παέγια του Νταϊονάισις φαίνεται δυνατή.
Αχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα δυνατο σε βλεπω στο θεμα!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@paefstra Προφανώς και εγώ δεν το είπα προσωπικά. Άλλωστε εσύ τουλάχιστον έχεις πτυχίο / μεταπτυχιακό κάνεις διδακτορικό αν θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον προσπαθείς να βελτιωθείς στον κλάδο σου.

Νομίζω και οι 2 μας κατανοούμε για ποιον τύπο δημοσίου υπαλλήλου το είπα :)
Τετοιοι τυποι υπαρχουν σε ολους τους τομεις.
Επικρατουν διαφορα στερεοτυπα παντου
Σε ταξιδιωτικο φορουμ που "τα ταξιδια ανοιγουν τον νου του ανθρωπου" ειναι καπως θλιβερο αλλα η πιεση της καραντινας βγαζει αλλα.
[/QUOTE]
Θλιβερο στερεοτυπο πως οι δυ στην Ελλαδα κατα πλειοψηφια δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους; Μαλλον ζεις εκτος πραγματικοτητας.

paefstra

Member
@jimp Αυτο ειναι:
1η εκδοχη: οταν δεν ειχαμε μασκες, δεν ηταν υποχρεωτικο.
Τωρα ειναι υποχρεωτικο γιατι εχουμε μασκες.
2η εκδοχη: θα γινει χαμος απο κρουσματα με το ανοιγμα, αλλα εχετε ατομικη ευθυνη που δεν φορουσατε μασκα, Κουλης 137% δημοφιλια.

Ntt

Member
@paefstra το θέμα έιναι ότι η πλειοψηφία των Δ.Υ. δεν κάνει την δουλειά τους σωστά. ο @tripakias το θέτει πολύ σωστά.

Προσωπικά δεν θα με πείραζε:

1) αν δεν τους πλήρωνα με τους φόρους μου
2) να μην μου δημιουργούσαν γραφειοκρατικά προβλήματα

paefstra

Member
@paefstra το θέμα έιναι ότι η πλειοψηφία των Δ.Υ. δεν κάνει την δουλειά τους σωστά. ο @tripakias το θέτει πολύ σωστά.

[/QUOTE]

Δημιουργουν και σε μενα γραφειοκρατικα προβληματα και τους πληρωνω με τους φορους μου που δεν μπορω να κρυψω κιολας. Ο ιδιωτης κανει και την κουτσουκελα του αν μπορει.
Θλιψις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Εγω χεστηκα για τους φορους και το μισθο. Υπαρχουν και δουλειες δημοσιου που θα επρεπε να πληρωνονται παραπανω. Το 2 ειναι που με ενοχλει αφανταστα και οι εργατοωρες που χανω πολλες φορες εξαιτιας τους.

bandit650

Member

1. δε γινετε αυτο . πρεπει να πληρωνονται.
2. αυτο θα λυνοταν αμεσα αν δε υπηρχε η μονιμοτητα και υπηρχε αξιολογηση απο ανεξαρτητο φορεα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έτσι πρόχειρα δυο διαφορετικές απόψεις μέσα στον ίδιο μήνα.
View attachment 310619 View attachment 310620

Άλλαξε κάτι και αν ναι ρώτησε κάποιος απ'τους δημοσιογράφους να μας εξηγήσουν οι υπεύθυνοι τι είναι αυτό;
Το είπε ο ίδιος ότι η προσωπική του άποψη για τις μάσκες είναι άλλη, αλλά η εισήγηση έγινε από εξειδικευμένο κλιμάκιο την οποία και περίμενε κι απ' ό,τι φαίνεται δέχθηκε. Και για τα σχολεία είπε πως περίμενε ανάλυση δεδομένων για το αν όντως είναι μικρότερη η μετδοτικότητα των ασυμπτωματικών. Αλλαγή γενικώς πλεύσης στρατηγικής δε βλέπω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το είπε ο ίδιος ότι η προσωπική του άποψη για τις μάσκες είναι άλλη, αλλά η εισήγηση έγινε από εξειδικευμένο κλιμάκιο την οποία και περίμενε κι απ' ό,τι φαίνεται δέχθηκε. Και για τα σχολεία είπε πως περίμενε ανάλυση δεδομένων για το αν όντως είναι μικρότερη η μετδοτικότητα των ασυμπτωματικών. Αλλαγή γενικώς πλεύσης στρατηγικής δε βλέπω.
Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα εχεις αρχισει να τα λες καλυτερα κι απο τον Πετσα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος