• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
@North66 δεν είναι τι είπε ο καθηγητής, είναι θέμα αντίληψης και κοινής λογικής.
Οποίος περίμενε εμβόλιο σε 40 μέρες να πάρει στολή αστροναύτη για να βγει εξω

Άντε τον Τσιορδα να τον ακούσω είναι και καθηγητής είναι δραματικός στο στυλ του αλλά ευγενικός, για αυτόν που έχω την χειρότερη άποψη είναι για τον Νίκο τον Σκληρό.

Ακουσα σήμερα την συνέντευξη και πιστεύω ότι εκεί στον Βύρωνα που μένει θα χτυπάει πόρτες και θα λέει "γεια σας, από εδώ ο γ@μι@ς της γειτονιάς σας"

Ολο νταιλικι , υφακι, τουπε.
Καλα αυτος ειναι αντιπαθης ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις με τα μετρα. Εχει και καταδικαστικες αποφασεις για ρυπανση περιοχης που ηταν χαρακτηρισμενη ως δασικη, εχει κατηγορηθει επισης για προθεση δημιουργιας εθελοντικων ομαδων που θα περιπολουν τις γειτονιες (το οποιο ειναι παρανομο) ως υποψηφιος δημαρχος Βυρωνα, αλλα και εχουν βγει στην φορα δημοσιευματα που τον κατηγορουν για διοχετευση κονδυλιων απο τον δημο στην ομαδα γυναικειου μπασκετ του Αθηναικου που ηταν και προεδρος! Και μας κανει μαθηματα τηρησης του νομου! https://www.koutipandoras.gr/article/pilikio-toy-kremasmenoy

Sevro

Member
Ξανανοιγουν τα προπονητικα κεντρα των ομαδων του NBA που βρισκονται σε πολιτειες που θα αρουν περιορισμους απ την 1η Μαιου.

Ο λόγος είναι αυτός :

Απο Twitter του Adrian Wojnarowski

As Georgia moves toward opening certain businesses -- including gymasiums -- some players were asking their teams if they should consider traveling there to find a way to play. Organizations wants players in safe/clean team environments, not a fitness center in suburban Atlanta.

Nίκη του Τραμπ, που μέσω του κυβερνητη της Τζορτζια εφερε προ τετελεσμενων το NBA (θα πηγαιναν σε ιδιωτικα γυμναστηρια οι παικτες αν δεν ανοιγε τα προπονητικα τους κεντρα το NBA).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα αυτος ειναι αντιπαθης ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις με τα μετρα. Εχει και καταδικαστικες αποφασεις για ρυπανση περιοχης που ηταν χαρακτηρισμενη ως δασικη, εχει κατηγορηθει επισης για προθεση δημιουργιας εθελοντικων ομαδων που θα περιπολουν τις γειτονιες (το οποιο ειναι παρανομο) ως υποψηφιος δημαρχος Βυρωνα, αλλα και εχουν βγει στην φορα δημοσιευματα που τον κατηγορουν για διοχετευση κονδυλιων απο τον δημο στην ομαδα γυναικειου μπασκετ του Αθηναικου που ηταν και προεδρος! Και μας κανει μαθηματα τηρησης του νομου! https://www.koutipandoras.gr/article/pilikio-toy-kremasmenoy
Δεν ξερω τι καταδικαστηκες αποφασεις εχει και γιατι κατηγορειται αλλα ειναι καταντια σε δημοκρατια να δινεται αυτο το "μαθημα" καθημερινα στις 6 για τα σχολιαροπαιδα.
Μια δυο φορες τον ειδα τον Χαρδαλια και ηταν σαν να εβλεπα τη Μις Μαργαριτα, την ηρωιδα του ομωνυμου θεατρικου του Roberto Athayde.
Ξερω ξερω αν δεν μου αρεσει να βαλω το μαγιο μου και να τραβηξω προς Βραζιλια. Συμπτωματικα τη χωρα του συγγραφεα που επλασε τη Μις Μαργαριτα. Τυχαιο;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μόνο μπούρδες θα μπορούσε να πει κάποιος που έχει ενεργή συμμετοχή για 25 χρόνια σε έρευνα που πήρε nobel. Γι΄αυτό το έβαλα να σχολιάσουμε οι ανώνυμοι φωτενοί παντογνώστες του forum :p
Εξαιρετική και άκρως διαφωτιστική η συνέντευξη του Ηλιόπουλου!
Για όσους την διάβασαν και μάλλον δεν κατάλαβαν τι λέει, θα ήθελα να τονίσω οτι ο αγαπημένος μας κος Τσιόδρας αμβισβητεί την ύπαρξη ανοσίας μετά την νόσηση και λέει ότι δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς μελέτες που να επιβεβαιώνουν την ανοσία...
Εμένα πάντως με έπεισε ο κος Ηλιόπουλος.
Με τους φωτεινούς παντογνώστες αυτού του φόρουμ που αμφισβητούν τα λεγόμενα επιστημόνων υψηλού κύρους ειλικρινά εντυπωσιάζομαι...
Είναι αποδεδειγμένο ότι όταν δεν έχεις τη γνώση και το υπόβαθρο για να αντικρούσεις επιχειρήματα, ρίχνεις πάντα τη μπάλα στην εξέδρα και συνεχίζεις από εκεί που την άφησες...

bandit650

Member
View attachment 309966

Σήμερα, Newport Beach, Greater Los Angeles.
Στην Καλιφορνια του "αυστηρου" lockdown (για δεδομενα ΗΠΑ).
Προφανως και ειναι εγκληματιες ανευθυνοι και αυτοι (η πιο blue anti-Trump state των ΗΠΑ), μονο στην Ελλαδαρα ειμαστε σωστοι και σωζουμε ζωες με μαντρωμα.
απο που πηρες τη φωτογραφια; εχει και live cam απο το σημειο αυτο;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πολιτικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται, εμπαθή και με προσωπικές επιθέσεις μηνύματα δεν επιτρέπονται. Αν κάποιο μήνυμα πιστεύετε ότι παραβιάζει τους όρους, πατάτε το κουμπί της αναφοράς.

drDorothy

Member
View attachment 309966

Σήμερα, Newport Beach, Greater Los Angeles.
Στην Καλιφορνια του "αυστηρου" lockdown (για δεδομενα ΗΠΑ).
Προφανως και ειναι εγκληματιες ανευθυνοι και αυτοι (η πιο blue anti-Trump state των ΗΠΑ), μονο στην Ελλαδαρα ειμαστε σωστοι και σωζουμε ζωες με μαντρωμα.
........ή πως βάζω μια φωτογραφία που μπορεί να είναι και προπερσινη ξερω γω για να στηριξω αυτό που θέλω αν και η πράγματικότητα με διαψευδει....

https://www.latimes.com/california/...-during-heat-wave-but-coronavirus-rules-apply
This weekend, most beaches, including many of those operated by the state, remain closed. And even at the ones that are open, strict social distancing rules apply and parking lots may be closed.

(ακριβώς ότι γίνεται και στη Ελλάδα δλδ)

Ξέρω ότι πιθανόν θα ακολουθήσει επιχειρηματολογια και δε θα απαντήσω.. Απλα δεν μπορώ και να με κοροιδευουν μπροστά στα μουτρα μου, λες και οι υπολοιποι δεν εχουμε ιντερνετ.

bandit650

Member
γιατι η @drDorothy λεει διπλα στη αναρτηση της μηνηματα 5 likes 284 οταν εχει γραψει σε αυτο το φορουμ ενα χρονο που ειναι μελος 60+ μηνηματα και ολα για τον κορονοιο;;

Vasileti

Member
........ή πως βάζω μια φωτογραφία που μπορεί να είναι και προπερσινη ξερω γω για να στηριξω αυτό που θέλω αν και η πράγματικότητα με διαψευδει....

https://www.latimes.com/california/...-during-heat-wave-but-coronavirus-rules-apply
This weekend, most beaches, including many of those operated by the state, remain closed. And even at the ones that are open, strict social distancing rules apply and parking lots may be closed.

(ακριβώς ότι γίνεται και στη Ελλάδα δλδ)

Ξέρω ότι πιθανόν θα ακολουθήσει επιχειρηματολογια και δε θα απαντήσω.. Απλα δεν μπορώ και να με κοροιδευουν μπροστά στα μουτρα μου, λες και οι υπολοιποι δεν εχουμε ιντερνετ.
Επιχειρηματολογία πάνω σε fake? Εχουμε μεν αρκετό χρόνο αλλά ας μην τον πετάμε σε κακοπροαίρετους, παιδαριώδεις ή πανεπιστήμονες. Νισάφι.

jimp

Member
Εγώ δεν καταλαβαίνω και κάτι άλλο. Τόσο καιρό ήμασταν σε καραντίνα γιατί το ΕΣΥ δεν είχε τα μέσα να ανταποκριθεί. Άλλαξε κάτι από πλευράς νοσηλευτικου και ιατρικού προσωπικού και πλέον δεν υπάρχει φόβος αυτό να κρασαρει;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ δεν καταλαβαίνω και κάτι άλλο. Τόσο καιρό ήμασταν σε καραντίνα γιατί το ΕΣΥ δεν είχε τα μέσα να ανταποκριθεί. Άλλαξε κάτι από πλευράς νοσηλευτικου και ιατρικού προσωπικού και πλέον δεν υπάρχει φόβος αυτό να κρασαρει;
Πτωχε στο μυαλο @jimp...Ευτυχως ή δυστυχως οι περισσοτεροι θα κολλησουμε τον ιο μενοντας ομως σπιτι και γιατι και που θα κολλησουμε ανοσια δεν παθαινουμε. Για αυτο θα βγουμε παιρνοντας μετρα κοινωνικης αποστασιοποιησης μεχρι να βγει το εμβολιο για να αποκτησουμε αντισωματα που θα μας ειναι αχρηστα οταν θα κανουμε το εμβολιο αφου ο ιος μεταλλασσεται. Στο μεταξυ ελπιζουμε στο κλιμα που επικρατει το Καλοκαιρι στην Ελλαδα μπας και μας βοηθησει, που μπορει και οχι. Τι δεν καταλαβαινεις; Ρωτα και τους πανεπιστημονες του φορουμ να στα εξηγησουν καλυτερα και επιστημονικα αμα θες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic