Φιλάνθρωπος με ξένα μίλια!Τι σαχλαμάρες κάνει δεν καταλαβαίνω. Από τη μία εμπαίζει τον κόσμο από την άλλη το παίζει φιλάνθρωπος.
Φιλανθρωπια ειναι οταν δεν ξερεις απο που ειναι το δωρο. Οταν εχει ονομα εταιρειας λεγεται προωθητικη ενεργεια.Τι σαχλαμάρες κάνει δεν καταλαβαίνω. Από τη μία εμπαίζει τον κόσμο από την άλλη το παίζει φιλάνθρωπος.
Παρισι δεν εισαι? τα καλοκαιρια δουλευεις ελλαδα? μπερδευτηκα...Ναι ρε φιλε εχει περιπου 20 χρονια απο την τελευταια μερα της θερινης σεζον που δεν δουλεψα. Εχω χασει τα Καλοκαιρια μου και το συνειδητοποιω τωρα. Περισσοτερα απο 29 χρονια που δουλευω στον τουρισμο. Απο τα 9 μου. Αν δεν εχει δουλεια φετος το Καλοκαιρι και ληξει η καραντινα θα ειναι για μενα ενα απο τα μεγαλύτερα και πιο αναπαντεχα δωρα. Σκεφτομαι ομως τους ανθρωπους που θα μεινουν χωρις δουλεια και το δυσκολο χειμωνα και δεν θελω να γινει κατι τετοιο. Με καποιους μετά απο τοσα χρονια στη δουλεια ειμαστε οικογενεια. Συμμεριζομαι τους φοβους και την αγωνια τους. Ειναι πολυ ψυχοφθορο και μονο η θαλασσα με ηρεμει. Και η γυναικα μου, αρκεί να κοιμουνται τα μικρα. Γιατι αν ειναι ξυπνια ασε...
Την έξοδο του Μεσολογγίου την έχει ακούσει; Eίναι αυτή που θα γνωρίσουν οι Τσιόδρες και Χαρδαλιάδες αν δεν αρχίσουν να παίρνουν ρεαλιστικές αποφάσεις όπως οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.Αδρή περίληψη των προηγούμενων 309 σελίδων.
Πρεπει να ακουστει η λεξη "εκατομμυρια".Αυτός ο Τσιόδρας γιατί κάθε απόγευμα κάνει μνημόσυνο για τα κρούσματα και θύματα σε παγκόσμιο επίπεδο; Του βγαίνουν λίγα μάλλον τα δικά μας νούμερα και ρίχνει μερικά εκατομμύρια κρούσματα παγκοσμίως να φοβίσει λίγο περισσότερο τους κλειδαμπαρωμένους. Δηλαδή το χειμώνα θα μας κάνει ενημέρωση και για τα δισεκατομμύρια κρούσματα του κοινού κρυολογήματος;