chrisbd
Member
Αυτή η ζωή καμιά φορά είναι πολύ μπαμπέσα.. μεγάλη μπουκιά φάε
Το θέλει το μπουζουκάκι του κάθε φορά που γίνεται η ενημέρωση. Απορώ πώς δεν το σκέφτηκαν!Εγώ θα έβαζα σαν έξτρα και την συνοδεία της Μάρθα Βούρτση στο background, να είναι και πιο glamour!
Κανείς δε νομίζω να ισχυρίστηκε ότι ο ιός θα εξαφανιστεί. Οι ιοί ούτε ζουν, ούτε πεθαίνουν, απλά ψάχνουν μέρος για να πολλαπλασιαστούν. Οπότε δεν έχει καμία λογική να υποστηρίζουν ότι μέχρι να βρεθεί εμβόλιο (που μπορεί να μη βρεθεί για πολλά χρόνια ακόμη), θα μπαίνουμε σε καραντίνα κάθε σεζόν που θα εμφανίζεται ο κορώνα. Αλλιώς θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο με τον SARS και τον MERS, οι οποίοι και ενεργοί είναι και δεν υπάρχει εμβόλιο γι' αυτούς.εγω παντως το ευχομαι κ εσυ κ ο North να εχετε δικιο, κ μαλιστα απο το καλοκαιρι κ μετα να μην ξαναεμφανιστει ο ιος...οπως με την γριππη των χοιρων
το εξαφανιστει βαλτο εντος εισαγωγικων...Το θέλει το μπουζουκάκι του κάθε φορά που γίνεται η ενημέρωση. Απορώ πώς δεν το σκέφτηκαν!
Κανείς δε νομίζω να ισχυρίστηκε ότι ο ιός θα εξαφανιστεί. Οι ιοί ούτε ζουν, ούτε πεθαίνουν, απλά ψάχνουν μέρος για να πολλαπλασιαστούν. Οπότε δεν έχει καμία λογική να υποστηρίζουν ότι μέχρι να βρεθεί εμβόλιο (που μπορεί να μη βρεθεί για πολλά χρόνια ακόμη), θα μπαίνουμε σε καραντίνα κάθε σεζόν που θα εμφανίζεται ο κορώνα. Αλλιώς θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο με τον SARS και τον MERS, οι οποίοι και ενεργοί είναι και δεν υπάρχει εμβόλιο γι' αυτούς.
Καμιά φορά το divine δουλευει.Ο υπουργός υγείας του Ισραήλ που είχε πει ότι ο κορωνοιος είναι τιμωρία του Θεού για τους ομοφυλόφιλους,βρέθηκε θετικός .
https://nayadaur.tv/2020/04/israel-...ronavirus-divine-punishment-gets-coronavirus/
Πολύ κρίμα και μακάρι να τα καταφέρει πραγματικά. Υποτίμησε τον κίνδυνο όπως πολλοί αλλά από την άλλη τελικά έκανε την κυβίστηση και τα πήρε τα μέτρα, δεν έφτασε και εντελώς στο άλλο άκρο σαν την Σουηδία.Ο Μπορις Τζονσον στην εντατικη. 55ρης, δεν ηταν "μια γριπουλα" τελικα.
Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα δείγματα του χαρακτήρα του, πιο πιθανό να επέλεξε από τις προτάσεις που άκουσε αυτό που βόλευε περισσότερο τον προσωπικό του εγωισμό έχοντας μάθει να αγνοεί τους σκεπτικιστές.Προφανώς πήρε λάθος συμβουλές από αυτούς που έχει γύρω του μάλλον.
Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα δείγματα του χαρακτήρα του, πιο πιθανό να επέλεξε από τις προτάσεις που άκουσε αυτό που βόλευε περισσότερο τον προσωπικό του εγωισμό έχοντας μάθει να αγνοεί τους σκεπτικιστές.
Σε αυτα τα μεγεθη οι αποφασεις ειναι πολιτικες και καθοριζονται απο πολιτικες αποψεις. Εκανε πολιτικη στροφη μετα, δεν αλλαξε χαρακτηρα.Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα δείγματα του χαρακτήρα του, πιο πιθανό να επέλεξε από τις προτάσεις που άκουσε αυτό που βόλευε περισσότερο τον προσωπικό του εγωισμό έχοντας μάθει να αγνοεί τους σκεπτικιστές.