tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Δεν τα προλαβαινω ολα. Οι εξελιξεις εδω ειναι καταιγιστικες.Δεν με παρακολουθεις, το ειχα ποσταρει μολις βγηκε. Εδω το δημοσιευσε "Το Ποντικι".
Δεν τα προλαβαινω ολα. Οι εξελιξεις εδω ειναι καταιγιστικες.Δεν με παρακολουθεις, το ειχα ποσταρει μολις βγηκε. Εδω το δημοσιευσε "Το Ποντικι".
Μονο που επειδη χανεται στο νημα, εχω ποσταρει και τις καμπυλες αν ειχε γινει το Ολλανδικο- σουηδικο μοντελο. Και ηταν μεγαλη η εκπληξη, η καμπυλη της υφεσης ηταν παλι κακη συν πολλους θανατους.Δεν τα προλαβαινω ολα. Οι εξελιξεις εδω ειναι καταιγιστικες.
Καλα τωρα κουβεντα να γινεται. Λογαριασμος θα γινει στο τελος. Αν θα εχει μεινει να μετρησουμε κατι.Μονο που επειδη χανεται στο νημα, εχω ποσταρει και τις καμπυλες αν ειχε γινει το Ολλανδικο- σουηδικο μοντελο. Και ηταν μεγαλη η εκπληξη, η καμπυλη της υφεσης ηταν βαθυτερη και πιο αποτομη.
αντιπρόεδρος, μην παραπλανούμε τον κόσμοόπως ο πρόεδρος του Εδεσσαικού
Τη Φούστανη την επισκέφτηκα πριν ένα δίμηνο με το ΣΕΟ Θεσσαλονίκης. Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που είναι στην επικαιρότητα, έστω και για κακό λόγοΥπάρχει και σε άλλα blogs, δεν το βλέπω πουθενά σε ενημερωτικά sites.. Επίσης με φίλη μου που μίλησα στην Ιταλία, 1 ώρα από το Μιλάνο, πληθαίνουν οι φωνές ότι κάποιους θάνατους στη περιοχή της λόγω καρδιακής προσβολής, τους "χρεώνουν" στον κορωνοϊό.
https://newsin10-gr.blogspot.com/2020/04/78.html
Μια και το ανέφερες.Αν γίνει σεισμός,φτάνει το χαρτί,ή θέλει και sms;Ειναι σαν να γίνει σεισμός, να πεφτει καποιου το σπίτι και αυτός κατα τη διάρκεια του σεισμού (και ένω είναι ξεκάθαρο οτι γίνεται σεισμός) να λέει μας βάλανε βομβα και να ψάχνει ποιος την έβαλε.
Ριχνω ταρω, κανω προβλεψεις για τα επαγγελματικα, επαναφορα προσωπων. Εχεμυθεια, ακριβεια.Εχεις σκεφτει οτι η εξουσια ασκειται απο παμπολλους 70ρηδες με θεματα υγειας και θα ηταν οι πρωτοι που θα εμπαιναν σε αποκλεισμο; Για σκεψου το λιγο.