Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Σπίτι τους θα έμεναν. Αυτοί που θα έφευγαν θα ήταν οι μη ευπαθείς που μένουν μαζί τους κι αυτό μόνο μέχρι να αποκτήσουν ανοσία.Πως ακριβώς φαντάζεστε ότι μπορούν να απομονωθούν αυτοί οι άνθρωποι;
Να κάνουμε καινούργια στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς για αυτούς;
Είναι λίγο καλύτερο από το να πεθάνουν ΟΛΟΙ από κατάθλιψη.Σε ένα μήνα θα έχουν πεθάνουν όλοι από κατάθλιψη!!
Προφανώς δεν έγινε καμία απομόνωση. Απομόνωση έγινε στη Νότιο Κορέα που ήταν δουλειά του κράτους να περνάει από τα σπίτια και να αφήνει φαγητό, να κοιτάει αν είναι καλά κλπ.Δεν βλέπετε τι έγινε με τα γηροκομεία στη Γαλλία; Απομονωμένοι δεν ήταν εκεί οι ηλικιωμένοι; Εκατοντάδες οι νεκροί μέσα σε 1 μήνα!! Τι έγινε; Δεν ήταν αποτελεσματική τελικά αυτή η απομόνωση;
Ατομική ευθύνη είναι αυτό που περιγράφουμε. Μάλιστα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από αυτό που γίνεται τώρα. Κι εγώ συγκατοικώ με ευπαθείς κι εκτός αυτού είναι και η σύντροφός μου ευπαθής, έχω συναίσθηση της ευθύνης. Η ιδέα ότι όσοι προτείνουν κάτι άλλο το κάνουν επειδή τους αρέσει η οικονομία περισσότερο από τους συγγενείς τους ή είναι αναίσθητοι είναι λάθος.Σταματήστε τις ανέφικτες προτάσεις και αναζητείστε την δική σας ατομική ευθύνη!!
Να διαφωνούμε για το εφικ΄το της πρότασης ΟΚ, να διαφωνούμε για το πόσο άνθρωπος είναι ο άλλος, που δεν ξέρουμε και ποιος είναι, όχι.