Χελιδόνι
Member
Δεν έχω ανάγκη να πείσω για κατι. Ανέφερα απλώς κάτι που έμαθα. Μπορεί να ήταν από τατλανδεζικα ή άλλα sites (γιατί μπαίνω σε πολλά κάθε μέρα) και κάπου το ανέφερε. Πάντα με προσεκτική παρακολούθηση και πάντα με κριτική σκέψη για όσα διαβάζω. Δεν χρειάζεται να προβάλουμε τους άλλους. Είμαι νέο μέλος αλλά κακώς που γράφτηκα. Νόμιζα ότι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν είναι πιο ανοιχτομυαλοι και στις συζητήσεις δεν κατακρίνουν τους άλλους αλλά κάνουν ουσιαστικό διάλογο. Δεν θα το έλεγα έτσι ούτε έχω σκοπό να κινδυνολογησω χωρίς λόγο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου, άρα γιατί να το κάνω τώρα; Απλώς κι εγώ παρέθεσα μια πληροφορία η οποία μπορεί να είναι ψέμα. Πολλά ακούγονται. Εδώ άλλοι λένε οτι ο ιός είναι στημένος. Το πιστεύω ότι μπορεί να συμβαίνει αλλά δεν είναι σίγουρο ούτε αυτό. Δεν πρόκειται να ξαναδχοληθω.Ξερει κάνει πώς διαγράφεσαι από το forum?@Ανθηg είναι άλλο να κάνεις δικές σου εικασίες και να έχεις δικιές σου απόψεις ή να μεταφέρεις εδώ εικασίες άλλων και άλλο το να λες ότι διάβασες ό,τι γράφεις στο cnn και στο bbc για να το κάνεις αληθοφανές, για να πείσεις και να αποφύγεις την κριτική. Αυτό έκανε το μέλος @Χελιδόνι και αυτό είναι fake news, γιατί τέτοια άρθρα δεν υπάρχουν.