fotast
Member
Μάλιστα,μήπως μπορείτε να μας πείτε περισσότερα;Ποιοί κάνουν το πείραμα και την πρόβα;Φαντάζομαι σκοπός τους είναι ο έλεγχος των μαζών;Κάτι άλλο;
Ισως και για να αποικηθει η Γη απο εξωγηινους !!!!Μάλιστα,μήπως μπορείτε να μας πείτε περισσότερα;Ποιοί κάνουν το πείραμα και την πρόβα;Φαντάζομαι σκοπός τους είναι ο έλεγχος των μαζών;Κάτι άλλο;
Κανένα πρόβλημα.Κάθε γνώμη σεβαστή.Απλά ρώτησα για να αναπτυχθεί καλύτερα ο συλλογισμός.Ημουνα σαφεστατη ,ειπα γνωμη μου!ουτε για συνομωσια μιλησα ουτε για τιποτα αλλο εγω ετσι το βλεπω απο την δικη μου οπτικη και δεν υποχρεωνω κανεναν ουτε να συμφωνησει ουτε να το ασπαστει!!!και οσο για το ποιοι και πως ολοι ξερουμε για τα κατα καιρους πειραματα στον Αμερικανικο στρατο, για βιολογικα οπλα κλπ εχουν γνωστοποιηθει και κατακριθει απειρες φορες!
Δηλαδη πειραματα διαφορα για συμπεριφορες, για ελεγχο μαζων ας πουμε, για αναπτυξη και εξελιξη βιολογικων οπλων δεν εχετε ακουσει τιποτα ?μα αυτα γινονται απο αρχαιοτατων χρονων ,η ιστορια μιλα ξεκαθαρα οπως και οι δυο Παγκοσμιοι πολεμοι,Μενγκελε κλπ!Κανένα πρόβλημα.Κάθε γνώμη σεβαστή.Απλά ρώτησα για να αναπτυχθεί καλύτερα ο συλλογισμός.
Μα σιγουρα όλοι μας σκεφτομαστε στην αρχη συνομωσίες δεν ειστε η μονη. Απλα εγραψα το πιο λογικό που διαβασα και ακουσα απο επιστημονες περισσότερο για να καταλαβουμε όλοι οτι τα πράγματα ειναι σοβαροτερα του σοβαρου και ευκολα χάνεται η μπαλα.Ημουνα σαφεστατη ,ειπα γνωμη μου!ουτε για συνομωσια μιλησα ουτε για τιποτα αλλο εγω ετσι το βλεπω απο την δικη μου οπτικη και δεν υποχρεωνω κανεναν ουτε να συμφωνησει ουτε να το ασπαστει!!!και οσο για το ποιοι και πως ολοι ξερουμε για τα κατα καιρους πειραματα στον Αμερικανικο στρατο, για βιολογικα οπλα κλπ εχουν γνωστοποιηθει και κατακριθει απειρες φορες!
Στον 53χρονο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Καστοριάς υπήρχε υποκείμενη νόσος.Τέταρτος νεκρός.Βέβαια τα δείγματα είναι λίγα αλλά ηλικιακά δεν συμφωνούν με τις στατιστικές για την ηλικία.Βέβαια δεν ξέρουμε και το ιστορικό του καθενός.
https://www.naftemporiki.gr/story/1573288/tetartos-nekros-apo-koronoio-stin-ellada