• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ισχυει. Αν οργανωσουν σωστα και e learning θα μεινει τεχνογνωσια και για αργοτερα. Θα ειναι στα πολυ θετικα.
Βεβαια ετοιμαζεται να σκασει σκανδαλακι με τις 3 ιδιωτικες εταιρειες που προαλειφονται για τη συμβαση ενω υπαρχουν πανεπιστημια με ετοιμες πλατφορμες και τεχνογνωσια (το μεγαλυτερο μαλιστα αποφασισε αναστολη του εργου του προκειμενου να αναλαβει τα μαθηματα) αλλα φαινεται πως θα γινει αναθεση σε "εργολαβους". Θα δουμε.
Ειρωνικο ηταν το σχολιο μου

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Απο Δευτερα. Θα αλλαξα κι εγω αυριο τα εισιτηρια μας για τη Δευτερα. Το μονο που σκεφομαι πως με δεκα ατομα στην πτηση αν πεσει το αεροπλανο πανω απο την Ιταλια δεν θα μας ψαξει κανεις, Ουτε η ιδια η εταιρια δεν θα ενδιαφερθει.
Θα σε ψάξουμε εμείς εάν μας στείλεις τα στοιχεία της πτήσης σου!
Εάν δούμε ότι δεν σχολιάζεις στο παρόν τόπικ για λίγες ώρες θα εκδώσουμε travelstories alert...

paefstra

Member
Ειρωνικο ηταν το σχολιο μου
Γιατι καλε? Με εξαιρεση τη θολη περιοδο που εστελναν τους μαθητες για μαθημα μετα τις εκδρομες στην Ιταλια και υπηρχε νομικο κενο, το τακτοποιησαν κομπλε το θεμα -πριν κλεισουν τα σχολεια.
Μπορει να αποδειχθει στο υψος των περιστασεων η καθε Κεραμεως. Καταργησε παρελασεις. Ριζοσπαστρια. Εχουμε δρομο μπροστα.

chrisbd

Member
Η σιγουριά που λέγαμε.. οι πολιτικοί μιλούν με σιγουριά για το μέλλον αλλά σύμφωνα με σημερινά στοιχεία και όταν διαψευστούν από τα μελλοντικά γεγονότα θα πουν " μα άλλαξαν τα δεδομένα"..
Σίγουροι για το μέλλον αλλά αβέβαιοι για το παρόν..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατι καλε? Με εξαιρεση τη θολη περιοδο που εστελναν τους μαθητες για μαθημα μετα τις εκδρομες στην Ιταλια και υπηρχε νομικο κενο, το τακτοποιησαν κομπλε το θεμα -πριν κλεισουν τα σχολεια.
Μπορει να αποδειχθει στο υψος των περιστασεων η καθε Κεραμεως. Καταργησε παρελασεις. Ριζοσπαστρια. Εχουμε δρομο μπροστα.
Δεν ξερω, βλεπω τα προβληματα που προεκυψαν σε καποιες διευθυνσεις με τους διευθυντες και τους εκπαιδευτικους που τους αναγκαζουν να πηγαινυν στα σχολεια, γονεις να αναρτουν στα social media φωτογραφιες απο καφε και αλλλους κλειστους χωρους συναθροισεων με τα παιδια τους. Με εναν φιλο μου που μιλησα το μικρο του παιδι το προσεχουν οι γονεις του (ο πατερας του εγχειρισμενος προσφατα στην καρδια, δεν εχει ομως αλλη επιλογη) και το μεγαλο που ειναι 15 ουτε ξερει τι κανει (τριγυρναει ολη μερα εξω με τις παρεες του). Δεν ξερω αν αυτο το λες προληψη.

paefstra

Member
Για το μικρο παιδι, λυπαμαι που ειναι με παππουδες.
Αλλα για το 15χρονο, ειναι καπως μικρο για να μην μπορει να το πεισει. Δεν ειναι θεμα κανενος κρατους αυτο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για το μικρο παιδι, λυπαμαι που ειναι με παππουδες.
Αλλα για το 15χρονο, ειναι καπως μικρο για να μην μπορει να το πεισει. Δεν ειναι θεμα κανενος κρατους αυτο.
Να πεισει ποιον; Εναν εφηβο που ολοι του οι φιλοι ειναι εξω να κλειδωθει 24 ωρες τη μερα σπιτι (τις 10-12 τουλαχιστον μονος) ;

paefstra

Member
Να πεισει ποιον; Εναν εφηβο που ολοι του οι φιλοι ειναι εξω να κλειδωθει 24 ωρες τη μερα σπιτι (τις 10-12 τουλαχιστον μονος) ;
Καλα, αν ηταν δικος μου θα τον επαιρνα για δουλεια αφου θελει socializing εξω ενω δεν πρεπει.
Αλλα καθε γονιος και εφηβος ειναι διαφορετικος.
Καλα ξεμπερδεματα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα, αν ηταν δικος μου θα τον επαιρνα για δουλεια αφου θελει socializing εξω ενω δεν πρεπει.
Αλλα καθε γονιος και εφηβος ειναι διαφορετικος.
Καλα ξεμπερδεματα.
Και να ηθελε δεν νομιζω να μπορει. Δουλευει σε εργοταξιο. Μανα δεν υπαρχει, εχει πεθανει.

paefstra

Member
Και να ηθελε δεν νομιζω να μπορει. Δουλευει σε εργοταξιο. Μανα δεν υπαρχει, εχει πεθανει.
Ενας λογος παραπανω να καθησει σπιτι και να κανει τις δουλειες του σπιτιου. Τελος παντων, υπαρχουν παρα πολλες δουλειες του ποδαριου που μπορει να κανει ενας 15χρονος. Αν θεωρει οτι εχει αναγκη να τριγυριζει εξω και δεν το καταλαβαινει οτι τον βλαπτει, ας φερει ενα μεροκαματο στο σπιτι. Θα μαθει παρα πολλα απο αυτο. Αλλα ετσι το βλεπω εγω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia