turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
αυτο εινα για τον Μιχαηλιδη? για την υποθεση του?
Αν η ερώτηση δεν είναι προβοκατορικη, βάσει του τρόπου που συντάσσεται... η διαμαρτυρία γίνεται για την κατασκευή της στάσης στην πλατεία των Εξαρχείων, όπως επίσης και την καταστροφική "ανάπλαση" 30-40 στρεμμάτων του λόφου του Στρέφη στην περιοχή. Και όχι γενικά "δεν θέλουν το μετρό", απλά νομίζω προσπαθούν να σώσουν ότι δημόσιο χώρο δεν έχει τσιμεντοποιηθεί ή καταπατηθεί ακόμη στο κέντρο της Αθήνας...Γιατί δε θέλουν το μετρό στα Εξάρχεια;
γιατι μετα θα πηγαινουν ολοιΓιατί δε θέλουν το μετρό στα Εξάρχεια;
γιατι θα κτισουν τπτ? δικοι μου εξαρχειωτες απο δεκαετιες, εχουν να πανε επισης δεκαετιες μετα απο αναριθμητες επιθεσεις, κλοπες κλπ στρεφη λες κ στριβεις.χώρο δεν έχει τσιμεντοποιηθεί ή καταπατηθεί ακόμη στο κέντρο της Αθήνας...
Σιγα το περιβαλλοντικο. Αν, οπως μαθαινω, σχεδιαζουν να κανουν πολυ μεγαλο υπογειο τουνελ εξοδο προς το Μουσειο, τοτε ετοιμαζεται και Μεγαλος Περιδρομος, οπως ο Μεγαλος Περιπατος. Δεν ειναι φτηνα αυτα τα τουνελΔεν είναι προβοκατορικη η ερώτηση, απορία είναι. Για το Στρέφη καλώς διαμαρτύρονται φαντάζομαι, αλλά όντως θα υπάρξει περιβαλλοντικό πρόβλημα αν γίνει σταθμός στην πλατεία;
Κάτι για το οποίο φυσικά έχουν μετανιώσει όλοι οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και βρίζουν τον τότε δήμαρχο που είχε "πατήσει πόδι" για να μη γίνει ο σταθμός στην πλατεία και "χαλάσει"!Δεν ξέρω τους λόγους για τις δοαμαρτυρίες.Αλλά θυμάμαι τις διαμαρτυρίες στην Αγία Παρασκευή για να μην γίνει ο σταθμός στην πλατεία.Και είδαμε που πήγε ο σταθμός..