Dva Srca
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΗΠΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Οπουδήποτε Πολυνησία
Πάντως επειδή έχει τύχει να πετάξω με τη Ryan σε πολύ άσχετες διαδρομές με άδεια αεροπλάνα αλλά και σε διαδρομές-φιλέτα για την εταιρία με 100% πληρότητα, έχω παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά του προσωπικού καμπίνας, η ευγένεια και η αποδοτικότητά τους εξαρτάται πολύ από τη διαδρομή. Τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει το δρομολόγιο Μπρατισλάβα-Αθήνα και τούμπαλιν 6-7 φορές και πραγματικά οι αεροσυνοδοί Έλληνες και μη ήταν πολύ συμπαθείς και εξυπηρετικοί, σε βαθμό που αν εξαιρέσουμε το σνακ της Aegean δεν ένιωσα ιδιαίτερη διαφορά στο value for money. Περιττό να πω ότι η πτήση αυτή είναι πάντα φίσκα, καθότι εκτελείται μόνο 2 φορές την εβδομάδα και στη γύρω περιοχή σπουδάζουν και εργάζονται πολλοί Έλληνες.
Τώρα αν το πάρουμε συνολικά προφανώς η Aegean είναι ανώτερη από άποψη εξυπηρέτησης, ενδιαφέροντος, καθαριότητας αεροπλάνων, επαγγελματισμού του προσωπικού καμπίνας κλπ. και πάντα θα τη συμπαθώ σαν εταιρία γιατί έχει τύχει να βρω τρομερές προσφορές μαζί της. Επίσης, σε κάθε επιστροφή μου από το εξωτερικό μετά από μήνες απουσίας με έκανε αλήθεια να νιώθω ότι είμαι στην Ελλάδα (με την καλή έννοια) πριν καλά-καλά πατήσω το πόδι μου σε ελληνικό έδαφος.
Τώρα αν το πάρουμε συνολικά προφανώς η Aegean είναι ανώτερη από άποψη εξυπηρέτησης, ενδιαφέροντος, καθαριότητας αεροπλάνων, επαγγελματισμού του προσωπικού καμπίνας κλπ. και πάντα θα τη συμπαθώ σαν εταιρία γιατί έχει τύχει να βρω τρομερές προσφορές μαζί της. Επίσης, σε κάθε επιστροφή μου από το εξωτερικό μετά από μήνες απουσίας με έκανε αλήθεια να νιώθω ότι είμαι στην Ελλάδα (με την καλή έννοια) πριν καλά-καλά πατήσω το πόδι μου σε ελληνικό έδαφος.