paefstra
Member
Κι εγω πεταω με Ryan αν βρω πολυ πολυ φτηνοτερα απο Aegean. Και για 20-30 ευρω πτηση εξωτερικο , να αγορασω και νερο, να παρω και σαντουιτς, να κουβαλαω και σακουλακια και αλλαξιες στο τσαντακι για ολα τα "μηπως και..." Ομως πλεον δεν θα μου στοιχισει ποτε ξανα καμια πτηση τοσο λιγο, με ολα τα εξτραδακια που μπηκαν προσφατα. Ενδεικτικα, πεταξα με Aegean εσωτερικο με 19, οταν ειχε 18 η Ryan αλλα μου ανεβαινε πολυ πανω απο 20 με την αγορα θεσης (υποχρεωτικη για οικογενειες).Αν θες να δώσεις 300αρια στην κλεφτοgean που σε εκβίαζε κανονικά τα τελευταία χρόνια, δεν είναι λογαριασμός κανενός.
Εγώ με την Ryanair πάντοτε παίρνω σάντουιτς και το τρώω στις μεγάλες πτήσεις. Αναφορικά με το νερό μπορείς να το αγοράσεις 70 λεπτά πριν την πύλη επιβίβασης.
Το θέμα δεν είναι ότι δεν μπορείς να τα βρεις αλλά ότι δεν θες. ( Δεν μιλάω προσωπικά)
Αναφερθηκε οτι αν καποιος εβρισκε στην ιδια τιμη το εισιτηριο Aegean και Ryan, θα προτιμουσε τη Ryan.
Ε τωρα τι να πω, ας φορτωθει τα συμπραγκαλα του για να τους τιμωρησει για την τιμολογιακη πολιτικη τους στα νησια. Πολυ σοβαρη κινηση.