el de abajo
Member
ότι πείτε κ. Βασιλάκη μας...ρε τι διαβάζουμε εν έτει 2017...Ότι δηλαδή όσοι θεωρούν κλέφτρα την Aegean αν ήταν ιδιοκτήτες της, θα τα είχαν φθηνότερα τα εισιτήρια? Θα είχαν αεροπορική εταιρεία χωρίς ανταγωνισμό σε ένα μέρος και θα έδινα κοψοχρονιά τα εισιτήρια? Δεν νομίζω Τάκη.
Και εγώ σε νησί μένω, άγονη γραμμή, που για πολλά χρόνια έκανε πάρτυ η Aegean. Και καλά έκανε λέω. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπουν μερικοί συναισθηματικά. Η άλλη επιλογή είναι το καράβι. Που αν μιλάμε για προηγούμενα χρόνια από Σάμο συγκεκριμένα χρειαζόσουν 12-15 ώρες για Αθήνα (και για να μην κρυβόμαστε, με όχι και τόση ασφάλεια όσο η Aegean). Ωραιότατη επιλογή, να μην στα τρώει και η...κλέφτρα. Ακόμα και τώρα που οι χρόνοι έχουν πέσει αισθητά (8 ώρες) και με ανώτερα καράβια ένα 50άρικο το θες.
Το να σε πάει σε 35 λεπτά στον προορισμό σου η κάθε Aegean είναι σούπερ παροχή (μπροστά στο πλοίο) και πρέπει να πληρωθεί. Ειδικά αν παίζει μόνη της (δεν εξετάζω αν κατάφερε το μονοπώλιο της με αδιαφανείς διαδικασίες, δεν είναι το θέμα αυτό). Και εγώ τα έχω χρυσοπληρώσει πολλές φορές χωρίς γκρίνια όμως. Business κάνουν δεν μας κάνουν χάρη. Ας το συνηθίσουμε.
Και που έδινε μίλια...πολλά σας ήταν. Εγώ θα τα έκοβα και αυτά.