stathis1990
Member
Φίλε μου σ΄ευχαριστώ πολύ!Θα ψάξω στην σελίδα που μου έστειλες κ τα τρένα κ αν έχω κάπου απορία θα στείλω!Καλησπερα
Νομιζω δε γινεται να γυρισετε το δρομο του κρασιου με λεωφορειο, ξερω σιγουρα με τα ποδια (υπαρχουν μονοπατια) αλλα και ποδηλατο αλλα ειναι τεραστιος (130-140χλμ).
αυτο που ξερω σιγουρα και αξιζει να το κανετε ειναι περνεις τρενο απο στρασβουργο με κατευθηνση κολμαρ κατεβενεις στη μεση στο χωριο selestat και εχει navette bus που σε παει στο καστρο konigsbourg και σε ενα παρκο με πιθικακια που αξιζει πολυ να τα δεις. Στο παρακατω ειναι ολες οι πληροφοριες (7Ε εισιτηριο για ολη μερα μαζι με ολες τις στασεις και την επιστροφη) και το περνεις μολις κατεβεις απο το σταθμο των τρενων, και μετα ξαναπας πισω και αν εχεις κουραγιο ωρα συνεχιζεις για κολμαρ.
http://www.haut-koenigsbourg.fr/en/information/haut-koenigsbourg-shuttle/
Γενικα το τρενο για κολμαρ ειναι σχεδον καθε 15-20 λεπτα και μετα απο κολμαρ φανταζομαι εχει καποια λεωφορεια που παει σε καποια κοντινα χωρια.
βρες τα χωρια που θες να επισκευτεις και εχουν πολυ ενημερωμενα sites για το πως να πας τι να βρεις που να φας.
Για οτι αλλο θες εδω ειμαι.