astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Νομίζεις!Όπως βλέπεις, επιτελώ και κοινωνικό έργο...έκανα την astral να γελάσει και ξέχασε το μαστίγωμα..
Νομίζεις!Όπως βλέπεις, επιτελώ και κοινωνικό έργο...έκανα την astral να γελάσει και ξέχασε το μαστίγωμα..
Και μετά κατηγορείς την astral για απειλές;;;Lulu, αν πείσεις την Ρενάτα να μας εκθέσει σε φωτο το ινδικό μηχανάκι για να θαυμάσουμε και εμείς την τεχνογνωσία-τεχνολογία της πατρίδας Ινδίας , έχεις την συνέχεια. Χωρίς φωτο, δεν συνεχίζω!
Εγω η κακομοιρούλα μια φωτό ζήτησα μόνο. Δεν μεταμορφώθηκα σε Αμαζόνα-Ράμπο!! Εσύ γράφε .....Και μετά κατηγορείς την astral για απειλές;;;
who? me?Εγω η κακομοιρούλα μια φωτό ζήτησα μόνο. Δεν μεταμορφώθηκα σε Αμαζόνα-Ράμπο!! Εσύ γράφε .....
Meli έχεις δίκιο! Δυστηχώς. Πολύ δίκιο....
Μαράκι χρόνια Πολλά, χρόνια καλά και ποτέ ξανά κουβά! (μόνο Κούβα)
Ιωάννα, εμείς οι δύο θα πρέπει να βρεθούμε να πούμε τον πόνο μας. Ο δικός μου πάντως είναι χειρότερος διότι είχα και οπτικό βασανισμό με τα video's.
Twinkie , σε βρίσκω σωστή. Αλλά άντε τώρα να τους πείσεις για να τους δείξεις γαλακτοκομικές πρωτοτυπίες!
Αστραλ, αρχίζω και σε φοβάμαι.
Lulu, αν πείσεις την Ρενάτα να μας εκθέσει σε φωτο το ινδικό μηχανάκι για να θαυμάσουμε και εμείς την τεχνογνωσία-τεχνολογία της πατρίδας Ινδίας , έχεις την συνέχεια. Χωρίς φωτο, δεν συνεχίζω!