renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
elgeo πόσο με καταλαβαίνεις!!!!!!!
τετοια θέλω τώρα που τα χω φτύσει..
renata ,elgeo πόσο με καταλαβαίνεις!!!!!!!
Καλή μου Ιωάννα, όσο αφορά τα 3 πρώτα το ίδιο πιστεύω και για εσένα. Μου αρέσει και εμένα το ιδιότυπο χιούμορ σου, ο τρόπος περιγραφής των διακοπών σου και φυσικά η αποψη , αλλά και επιλογή των ταξιδιών-προορισμών σου. Το 4ο όμως είναι λίγο πιο περίπλοκο. Αλλά κατά βάση συμφωνώ. Που να τρέχεις μεγάλη γυναίκα στις Ινδίες και στην Καμπότζη.... Θυμάσαι και τι σου είπε ο γιατρός? ξεκούραση και ηρεμία. Μην το κουράζεις και όλα θα παν καλά με τους ρευματισμούς και τα αθριτικά σου. Αν όμως ποτέ αποφασίσω να πάω για μπάνια στα Καμμένα Βούρλα ή στην Αιδηψό, εσύ είσαι η πρώτη που θα σκεφτώ για παρέα. Στο μεταξύ, μάζευε τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού απο το ΙΚΑ για να σου έρθει φθηνότερα (και μην ξεχνάς τι σου είπε ο γιατρός, την πίεση να την μετράς καθημερινά μήπως παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα).Σκέφτομαι διάφορα αστεία και περιπαικτικά να σου γράψω αλλά θέλω να τονίσω κάποια πράγματα σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει σαφή.
- Μου αρέσει το χιούμορ σου
- Μου αρέσει το τρόπος που περιγράφεις τις διακοπές σας
- Μου αρέσει η άποψη που έχεις για τα ταξίδια
- Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ταξιδέψω μαζί σου.
Συνέχισε σε περιμένουμε
ioanna μπορώ να σε αναλάβω για το στρώσιμο αρχικά,- Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ταξιδέψω μαζί σου.
Συνέχισε σε περιμένουμε