DRAKFIREMAN
Member
Εξαιρετική περιγραφή και άψογες φωτογραφίες!Είμαι ήδη στην μπρίζα και περιμένω τη συνέχεια!
Θα ερθει και η ωρα του Αμστρενταμ και για σενα. Οι πολεις ειναι στη θεση τους και μας περιμενουν. Εγω δεν το ειχα πρωτο πλανο αλλα χαρηκα που το γνωρισα κι αυτο.Ωραία αρχή. Αν και έχω το Άμστερνταμ σε πρώτο πλάνο τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους δεν πηγαίνω. Να τώρα πήγε φίλος εκεί αλλά εγώ έχω κλείσει άλλο ταξίδι.
Πάντως, μπράβο σας για την τεράστια διάθεση που έχετε να δίνετε τέτοια βοήθεια στα μέλη του ιστοτοπου, γράφοντας αυτές τις ιστορίες που απαιτούν τόσο πολύ χρόνο. Πριν ένα μήνα διαβάζαμε για Μάλτα και τώρα Άμστερνταμ.
Παραπονέθηκαν τα ποδαράκια;;;;....Αν δεν ρίξεις ποδαρόδρομο πόλεις δεν βλέπεις.-Γύρισα σχεδόν παράλυτος από τον ποδαρόδρομο! Από την πρώτη κιόλας μέρα άρχισαν να διαλύονται τα πόδια μου
Να μην ακούω τέτοια γιατί θα γίνω έξαλλη!Δεν ειχα σκοπο να γραψω για το ταξιδι αυτο
Να μην ακούω τέτοια γιατί θα γίνω έξαλλη!
Thanks!Παραπονέθηκαν τα ποδαράκια;;;;....Αν δεν ρίξεις ποδαρόδρομο πόλεις δεν βλέπεις.-
'Ασε που κάνει και καλό στην υγεία !!!
Οι φωτογραφίες πολύ καλές !
Ε όχι μη γίνεις έξαλλη. Μια κουβέντα είπαΝα μην ακούω τέτοια γιατί θα γίνω έξαλλη!
Ξέρω πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ "πονώ" και του "φτάνω σε σημείο αναπηρίας".....Απο τότε που κόντεψα να χτυπήσω πέφτοντας στο ξενοδοχείο γιατί δεν μπορούσα να σταθώ όρθια απο έλλειψη αίσθησης στα πόδια μου, άρχισα να το μελετώ το θέμα ! Τότε είχα γυρίσει Ελλάδα και τα πόδια μου έκαναν να συνέλθουν 10 μέρες...ούτε να οδηγήσω δεν μπορούσα !Άσε για να το λέω και να το τονίζω σημαίνει πως όντως πονούσα υπερβολικά. Εγώ είμαι ατρόμητος με το περπάτημα και κάνω χιλιόμετρα σε κάθε ταξίδι. Αυτό στο Άμστερνταμ ήταν ακραίο.
Άλλο πονάνε τα πόδια και άλλο νιώθω σαν παράλυτος!
Λοιπόν ας αφήσουμε τα ποδαράκια και ας πάμε στις τουλίπεςΜεγάλη και ωραία αυτή η συζήτηση @Sassenach77
Όπως ανέφερα λίγες μέρες πριν το ταξίδι είχα αρχίσει τρέξιμο τρομάρα μου και ήδη τα πόδια είχαν καταπονηθεί. επίσης είχα καινούρια αθλητικά που όπως αποδείχτηκαν δεν ήταν ιδανικά για περπάτημα. Αυτά σε συνδυασμό με τα αφύσικα χιλιόμετρα με διέλυσαν. Εννοείται πως εδώ και χρόνια οι μικρές συχνές στάσεις σε παγκάκια, πεζούλια, καφέ κτλ. είναι στο πρόγραμμα διαφορετικά δεν βγαίνει! Δεν είμαστε και υπεράνθρωποι! Κι εγώ όταν επέστρεψα από Άμστερνταμ ακριβώς 10 μέρες έκανα να συνέλθω. Αφού ανησύχησα για τι δεν περνάει ο πόνος!
Όταν ανθίζουν οι τουλίπεςΛοιπόν ας αφήσουμε τα ποδαράκια και ας πάμε στις τουλίπες
Τι εποχή πήγες στο 'Αμστερνταμ ; Το γράφεις κάπου και δεν το θυμάμαι ;;;