• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Στουτγάρδη ή Φρανκφούρτη;

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Χωρίς να σχολιάζω τις τοποθετήσεις, μεσ' το φόρουμ παρατηρώ ομαδοποιήσεις. Οι ομαδοποιήσεις, κοινωνικό φαινόμενο, γίνονται με διάφορα κριτήρια: Με βάση τις γνώσεις, τον χαρακτήρα, την ηλικία, και τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα βιώματα κλπ.
Απορία: αν κάποιος από το γκρουπ των φιλο Παρισινών, "τολμήσει" να αγγίξει τους Φίλους της Ρώμης....τι πρέπει να συμβεί??? ή κάποιος που εκθέτει την "ασχετοσύνη" του, παρουσία των γκουρού ταξιδευτών, τι πρέπει να "πάθει"???. Και ένας που επιλέγει πρακτορείο για το Λονδίνο, πόσο "υποτιμητικά" πρέπει να αντιμετωπισθεί??? ή ο άλλος που ασχολείται με τη Γιουροβίζιον, πρέπει να ριχτεί στην πυρά από τους "έντεχνους"???
Ξέρω θα μου πείτε ....φυσιολογικό κοινωνικό φαινόμενο....και δικαίωμα του καθενός να ...."αναδεικνύει" την υστέρηση (ή αυτό που εκείνος κρίνει έτσι) του άλλου. Καλώς - κακώς δεν συμφωνώ με την ΑΡΕΝΑ. Την ΑΡΕΝΑ την βιώνουμε κάθε μέρα εκεί που δεν εξαρτάται από μας, εδώ μέσα που εμείς το φτιάχνουμε (ή μήπως όχι???) γιατί να το κάνουμε ΑΡΕΝΑ??? Η άποψη ζωής μου είναι αγάπη, αλληλοκατανόηση, ανοχή ...και όλα τα ....ντεμοντέ Χριστιανικά.

skoumpi

Member
Γεια σας!!!! Βλέπω οτι η συγκεκριμένη συζητηση πηρε "οχι ευχάριστη τροπή"..... αλλα θια ήθελα να ευχαριστήσω ολους οσους εδωσαν πληροφορίς για Φρανκφούρτη και Χαιλδεμβέργη. Πηγα για 4 μερες πριν λιγο καιρό και περασα πολυ ωραία. Ιδιαιτερα η ιδεα για την Χαιλδεμβέργη αξιζε παρα πολύ!!!!!! Ευχαριστώ..

skoumpi

Member
Τωρα που εχω χρόνο θα ήθελα να δωσω κάποια tips για τη Χαιλδεμβέργη. Μπορείτε να βγάλετε εισιτήριο στον Κεντρικο Σταθμό της Φρανκφούρτης. Υπαρχουν αυτόματοι πωλητές αλλα και γκισε που μπορείτε να παρετε πληροφορίες. Κοστίζει περίπου 33 ευρώ αλλα υπάρχουν προσφορές για ομαδικά/ Σαβ/κο κλπ. Εμεις πληρώσαμε 12 ευρώ το ατομο για ενα ομαδικό. Η διαδρομή ειναι πολυ ομορφη, περιπου 1:40. οτν φτάσετε υπάρχει γραφείο πληροφοριών που θα σας κατατοπίσει για ολα και μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για αστικά κλπ.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Επίσης για όσους θέλουν να πάνε Χαϊδελβέργη κατευθείαν μετά την άφιξη στη Φρανκφούρτη βολεύει πολύ το shuttle της Lufthansa. Σε μία ώρα είσαι εκεί και κοστίζει 18ευρώ για τους επιβάτες της LH και 22 για τους υπόλοιπους.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom