• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Στουτγάρδη ή Φρανκφούρτη;

Traveller

Member
Θα μείνετε 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? Γιατί ρε παιδιά τι κάνατε και αξίζετε τέτοια τιμωρία? Εμ δεν ακούτε κιόλας... τσάμπα κουβέντα κάνατε μου φαίνεται...άντε με τις υγείες σας...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
την κλεισατε την Φρανφουρτη?? χοτελς και ολα???
4 μερες ειναι ΠΑΡΑ πολλες !!! θα βαρατε το κεφαλι σας στον τοιχο απο την βαρεμαρα.
Δεν μπορειτε να αλλαξετε?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλα, ας κανετε εστω μονοημερες εκει γυρω..το μερος ενδεικνυται..τοσα μερη σου γραψαμε...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
4 ολόκληρες μέρες στην Φρανκφούρτη;;; Ελεος!!! Παιδιά σοβαρά αλλάξτε τώρα, η πόλη δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Η Χαιδελβέργη κλάσεις ανώτερη. Κάντε τουλάχιστον τις διανυκτερεύσεις αντίστροφα 4 Χαιδελβέργη και 2 Φρανκφούρτη.
Αυτοκίνητο τουλάχιστον θα έχετε;
Να ξέρεις ότι και το Marriot στη Χαιδελβέργη δεν είναι μέσα στο κέντρο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η Φρανκφούρτη έχει ξενοδοχεία που εξυπηρετούν 2 κατηγορίες πελατών: επαγγελματίες, που ταξιδεύουν για δουλειές στο τραπεζικό κέντρο, και ταξιδιώτες που ξέμειναν στο αεροδρόμιο.
Λόγω της πρώτης κατηγορίας, οι τιμές στα ξενοδοχεία του κέντρου πέφτουν πολύ τα Σαββατοκύριακα.
Αντίθετα, στη Χαιδελβέργη οι τιμές τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν, λόγω των εκδρομέων.
Πάνω από 2 μέρες σε κάθε μια από τις 2 πόλεις ίσως είναι υπερβολή. Δεν πετάγεσαι και λίγο στο Στρασβούργο, εκεί δίπλα είναι κι αυτό...
Τελικα βρηκαμε ξενοδοχεια!! Στη Χαιδεμβεργη το marriott και στην Φρανκφούρτη το Savoy. 4 αστερων και πληρωσαμε για 6 διανυκτερευσεις 350 ευρω!!! Περιπου 60 ευρω/διανυκτ.!!! Τιποτα!!!

Στη Φρανκφουρτη θα μεινουμε 4 μερες. Αν και αγχωθηκα γιατι ειδα οτι σε πολλους δεν αρεσει. Στην χειροτερη, αν δε μας αρεσει, θα ξεκουραστουμε ή θα το ριξουμε στις εκδρομες!!!
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? ΟΚ, εγώ είμαι αυτός που την τιμώ για μια μέρα τουλάχιστον κάθε χρόνο τώρα τελευταία, αλλά 4 μέρες? Μα 4?
Να πεις κι ότι δεν προειδοποίησα λίγα posts παραπάνω....

Για το Mariott στη Heidelberg τα έχω γραψει και ξαναγράψει, δε θα τα επαναλάβω.

Αυτό το πράγμα λοιπόν δεν το καταλαβαίνω. Πάτε βρίσκετε προσφορές για να πετάξετε για ένα κομμάτι ψωμί, αλλάζετε και προορισμούς με βάση τις τιμές των εισιτηρίων, και μετά πάτε και κλείνετε σε χλιδάτα ξενοδοχεία στου "διαόλου το κέρατο" από κει που θέλετε να βρίσκεστε, που σας ανεβάζουν το κόστος στα ύψη....

Σε αντίθεση με το Mariott, στο Savoy δεν έχω μείνει, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, αλλά τουλάχιστον είναι σε πάρα πολύ βολικό σημείο, ακριβώς δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Σε 20 λεπτά το πολύ είστε από την πόρτα του ξενοδοχείου σας στο αεροδρόμιο.

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? ΟΚ, εγώ είμαι αυτός που την τιμώ για μια μέρα τουλάχιστον κάθε χρόνο τώρα τελευταία, αλλά 4 μέρες? Μα 4?
Να πεις κι ότι δεν προειδοποίησα λίγα posts παραπάνω....

Για το Mariott στη Heidelberg τα έχω γραψει και ξαναγράψει, δε θα τα επαναλάβω.

Αυτό το πράγμα λοιπόν δεν το καταλαβαίνω. Πάτε βρίσκετε προσφορές για να πετάξετε για ένα κομμάτι ψωμί, αλλάζετε και προορισμούς με βάση τις τιμές των εισιτηρίων, και μετά πάτε και κλείνετε σε χλιδάτα ξενοδοχεία στου "διαόλου το κέρατο" από κει που θέλετε να βρίσκεστε, που σας ανεβάζουν το κόστος στα ύψη....

Σε αντίθεση με το Mariott, στο Savoy δεν έχω μείνει, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, αλλά τουλάχιστον είναι σε πάρα πολύ βολικό σημείο, ακριβώς δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Σε 20 λεπτά το πολύ είστε από την πόρτα του ξενοδοχείου σας στο αεροδρόμιο.
Πρώτον, το Marriott είναι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το ξέραμε όταν το κλείσαμε, δεν είμαστε χαζοί να το κάνουμε στα τυφλά. Απλά μας άρεσε που είναι πάνω στο ποτάμι, γι αυτό το επιλέξαμε. Και επειδή μας αρέσει να περπατάμε....! Επίσης έβγαινε πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα άθλια ξενοδοχεία στο κέντρο. Και στην χειρότερη, με ένα τραμ, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, άμα κουραστούμε!!

Δεύτερον, με συγχωρείς που δεν είχα να διαθέσω 500-700 ευρώ μόνο για αεροπορικά εισιτήρια!!! Έλεος!!! Τί στυλ είναι αυτό; Δηλαδή θεωρείς κατώτερους κάποιους ανθρώπους που δε μπορούν να τα διαθέσουν;;; Και στην τελική ήθελα σαν τρελή να πάω Χαιδελβέργη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα έκλεισα, εκτός από το οικονομικό.

Τρίτον, όταν έψαχνα να βρω πληροφορίες για Φρανκφούρτη για να κλείσω εισιτήρια, δε βρήκα κάποια πληροφορία εγκαίρως, και για να μη χάσουμε την προσφορά για τα 200 ευρώ που έληγε εκείνη τη μέρα, τα κλείσαμε.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που το παίζουν έξυπνοι και χαλάνε το forum. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε, όχι για να σνομπάρουμε τη όποια επιλογή του καθενός. Και εγώ πχ σιχαίνομαι το Μόναχο, αλλά δε θα ''κράξω'' όποιον θελήσει να πάει, λες και κάνει κάποιο έγκλημα!!!!

Καλό απόγευμα.... :)

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Α, και κάτι τελευταίο!!
Αν δεις τις ημερομηνίες που εσύ με ''προειδοποίησες'' taver, ήταν περίπου 10 μέρες αφού τα είχα κλείσει όλα. Με συγχωρείς που δε τα ακύρωσα, με βάση την άποψή σου!!! ;)

Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!! :clap:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πρώτον, το Marriott είναι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το ξέραμε όταν το κλείσαμε, δεν είμαστε χαζοί να το κάνουμε στα τυφλά. Απλά μας άρεσε που είναι πάνω στο ποτάμι, γι αυτό το επιλέξαμε. Και επειδή μας αρέσει να περπατάμε....! Επίσης έβγαινε πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα άθλια ξενοδοχεία στο κέντρο. Και στην χειρότερη, με ένα τραμ, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, άμα κουραστούμε!!
Σας αρέσει να περπατάτε? Πάρα πολύ ωραία, θα είστε στη Χαϊδελβέργη, που διαθέτει το μακρύτερο πεζόδρομο στην Ευρώπη, που θα κάνετε αρκετές φορές πάνω-κάτω, και όμορφες διαδρομές δίπλα στο ποτάμι. Χρειάζετε να περπατάτε κι από το Marriott ως εκεί?
To Mariott περίπου τις μέρες που σας ενδιαφέρει το βρίσκω στα ?108.00 non-refundable χωρίς πρωινό, για δωμάτιο χωρίς θέα στο ποτάμι. Το Goldener Hecht Heidelberg, στο καλύτερο σημείο της παλιάς πόλης, δίπλα στη γέφυρα, ένα βήμα από όλα τα εστιατόρια κλπ, έχει ?95.00 για δωμάτιο με θέα στο Neckar, κλπ. Αλλά δυστυχώς - τι κρίμα - είναι μόνο 3 αστέρων. Άθλιο ρημάδι, τι να λέμε τώρα. Πιο δίπλα το Villa Marstall, Νο 1 στο tripadvisor για την πόλη, χρεώνει 130.00 ευρώ. Αλλά κι αυτό είναι 3 αστέρων...
Σημειώστε επίσης ότι η θέα στο ποτάμι που έχει το Mariott, είναι κάτι μαούνες, κάτι έργα, και τα κτήρια της πανεπιστημιούπολης στο background.
Το τραμ δε βολεύει για το Mariott.

Δεύτερον, με συγχωρείς που δεν είχα να διαθέσω 500-700 ευρώ μόνο για αεροπορικά εισιτήρια!!! Έλεος!!! Τί στυλ είναι αυτό; Δηλαδή θεωρείς κατώτερους κάποιους ανθρώπους που δε μπορούν να τα διαθέσουν;;; Και στην τελική ήθελα σαν τρελή να πάω Χαιδελβέργη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα έκλεισα, εκτός από το οικονομικό.
Δε σου είπε κανείς να διαθέσεις 500-700 ευρώ για εισητήρια. Απλά, σχολιάζω το ότι, ενώ είστε φειδωλοί για τα χρήματα των αεροπορικών εισιτηρίων, είστε γαλαντόμοι για τα χρήματα των ξενοδοχείων, και ότι αυτό είναι οξύμορο.

Τρίτον, όταν έψαχνα να βρω πληροφορίες για Φρανκφούρτη για να κλείσω εισιτήρια, δε βρήκα κάποια πληροφορία εγκαίρως, και για να μη χάσουμε την προσφορά για τα 200 ευρώ που έληγε εκείνη τη μέρα, τα κλείσαμε.
Και καλά κάνατε. Το πρόβλημα δεν είναι ότι επιλέξατε να πετάξετε για Φρανκφούρτη, μια χαρά αεροδρόμιο-βάση είναι, ένα σωρό μέρη είναι σε απόσταση 2-2,5 ώρες από κει. Δεν ήταν ανάγκη όμως να μείνετε και 4 μέρες στη Φρανκφούρτη!

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που το παίζουν έξυπνοι και χαλάνε το forum. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε, όχι για να σνομπάρουμε τη όποια επιλογή του καθενός. Και εγώ πχ σιχαίνομαι το Μόναχο, αλλά δε θα ''κράξω'' όποιον θελήσει να πάει, λες και κάνει κάποιο έγκλημα!!!!

Καλό απόγευμα.... :)
Εμ ρωτάτε να σας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν για ένα προορισμό, εμ διαμαρτύρεστε μετά όταν δε σας αρέσει η απάντηση. Όποιος μας βρίσκει λάθος, "το παίζει έξυπνος" και "χαλάει το forum". Ωραία λογική, να τη χαίρεστε.

Α, και κάτι τελευταίο!!
Αν δεις τις ημερομηνίες που εσύ με ''προειδοποίησες'' taver, ήταν περίπου 10 μέρες αφού τα είχα κλείσει όλα. Με συγχωρείς που δε τα ακύρωσα, με βάση την άποψή σου!!! ;)

Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!! :clap:
Έγραψες ένα post ότι είχες κλείσει τα αεροπορικά και ζητούσες πληροφορίες για όλα τα άλλα. 8 μέρες μετά, επιστρέφοντας από διαδοχικά ταξίδια όπου βρισκόμουνα, διάβασα το post σου και έδωσα την πρώτη απάντηση στην ερώτησή σου. Και τότε το θέμα σου επανήλθε πάνω-πάνω στα "αδιάβαστα", ξεκινώντας μια ροή απαντήσεων από όλους. Μετά ήρθες και μας πληροφόρησες ότι έκλεισες ξενοδοχεία - κάθε φυσιολογικός άνθρωπος κατάλαβε ότι τα έκλεισες όταν έκανες το post που το ανέφερε. Αν εσύ τα είχες κλείσει 10 μέρες πιο πριν, χωρίς να περιμένεις καμμία απάντηση, δε σου φταίει κανείς.

Traveller

Member
Το συγκεκριμένο πόστ είναι μνημείο ασχετοσύνης, θράσους και παράνοιας...

Είσαι άσχετη...

Ποιός σου είπε να δώσεις 500-700ευρώ... αν εβρισκες δηλαδή τζάμπα εισιτηρια για Βαγδάτη θα πήγαινες στη Βαγδάτη?

Όλοι σου είπαν, άλλοι ευγενικά, άλλοι ευθέως, άλλοι απέξω απέξω οτι η Φρανκφούρτη έχει τα χάλια της... εσύ όχι μόνο έκλεισες αλλά θριαμβολογησες κι από πάνω!!! Τα υπόλοιπα περί κριτικής , σνομπισμού και εξυπνάδας τι τα θέλεις? Εσύ ζήτησες βοήθεια έχω την εντύπωση, κανένας δεν στην έδωσε με το ζόρι... όσοι σου απάντησαν έχουν πάει πάνω από μία φορά στην FRA και πίστεψε μας δεν πεθάναμε και από την ζήλεια μας με τον προορισμό που διάλεξες... πιστεύεις τώρα σοβαρά ότι έχει ανάγκη ο taver ή κάποιος άλλος με τα ταξίδια του taver, να σχολιάσει να ζηλέψει ή να κράξει το όποιο ταξίδι σου?

Συμπέρασμα... και χάλια κανόνισες το ταξίδι σου και την ζαχαρένια σου χαλασες και αντιπάθειες δημιούργησες... μια χαρά τα κατάφερες ατιμούλικο!

perictione

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το συγκεκριμένο πόστ είναι μνημείο ασχετοσύνης, θράσους και παράνοιας...

Είσαι άσχετη...

Συμπέρασμα... και χάλια κανόνισες το ταξίδι σου και την ζαχαρένια σου χαλασες και αντιπάθειες δημιούργησες... μια χαρά τα κατάφερες ατιμούλικο!
Είσαι λίγο απαράδεκτος ή μου φαίνεται? Μάλλον κάποιος πρέπει να σου μάθει στοιχειώδης τρόπους. Ξέρω, ξέρω, τόλμησα να τα βάλω με το ιερό τέρας του forum. Ενδεχομένως να προκαλέσω την οργή των περισσοτέρων εδώ μέσα, αλλά τόσο δύσκολο είναι να λέτε την άποψη σας με ωραίο και πολιτισμένο τρόπο? Σε λιγάκι θα πρέπει να ξέρουμε και πόσες τρίχες έχει κάτω από το κρεββάτι του ξενοδοχείου που κλείσαμε και έτσι και έχουμε κάνει λάθος στο μέτρημα θα τρώμε travellistiki και taveriki σφαλιάρα! Δε θέλω να γίνω εμπαθής και πραγματικά είμαι ευγνόμων για όλες τις πληροφορίες που δίνετε. Έχει τύχει να διαβάσω αρκετά από αυτά που γράφετε και πραγματικά η παρουσία σας στο συγκεκριμένο forum είναι πολύτιμη. Αλλά πολλές φορές ξεφεύγετε, μιλάτε άσχημα και χάνετε και το δίκιο σας.

Μου φαίνεται πως οι έχοντες το πολύ μέχρι 2 αεροπλανάκια θα πρέπει να συσπειρωθούμε για τη πάταξη του εγκλήματος που διαπράττουν οι αεροπλανοφαγοι!!!!! Τώρα βέβαια υπάρχει και η μεσαία αστική (3 με 4 αεροπλανάκια) τάξη. Τι να πω ας κάνουν και αυτοί το δικό τους group. Αδέρφια μου με τα λίγα παράσημα, βαστάτε τα άλογα, θα έρθει η ώρα που θα σηκώσουμε και εμείς κεφάλι.

Σου εύχομαι να περάσεις ωραία στις διακοπές σου. ΄Εχει τύχει να πάω σε άσχημα μέρη (εαν είναι τόσο χάλια όσο λένε οι αεροπλανοφάγοι) και να περάσω μια χαρά. Όλα ειναι εμπειρίες και εικόνες. Havefun, και όταν γυρίσεις πες μας και τη γνώμη σου για το ξενοδοχείο.....και αν τελικά είναι ωραίο και έχει και καλή θέα τότε ζήτω που καήκατε αεροπλανοφάγοι!!!! Μπορεί να μην έχουμε κερδίσει το πόλεμο αλλα σίγουρα θα έχουμε κερδίσει μία μικρή μάχη

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλό είναι όταν κάποιος ζητάει βοήθεια να περιμένει λίγες ημέρες, προκειμένου να πάρει τις πληροφορίες που θέλει.
Το να ποστάρεις ζητώντας πληροφορίες και την επόμενη ημέρα να κλείνεις ξενοδοχείο και να το ανακοινώνεις 10 ημέρες μετά δεν έχει νόημα.
Επίσης με ενοχλεί που πολλά μέλη ποστάρουν ένα-δύο μηνύματα ζητώντας βοήθεια και μετά εξαφανίζονται και δεν μας λένε καν τι έκαναν.
Τώρα όσον αφορά το marriot στη Χαιδελβέργη εγώ το βρήκα μια χαρά, δεδομένου όμως ότι είχα αυτοκίνητο. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα ξενοδοχεία, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας και απορρίπτουμε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, μόνο επειδή είναι μακριά από το κέντρο.
Συμφωνώ βέβαια με τον taver (τον οποίο είχα παρασύρει στην επιλογή του εν λόγω ξενοδοχείου) ότι για διαμονή δύο ημερών χωρίς αυτοκίνητο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.
Και φυσικά θα επιμείνω ότι θα ήταν καλύτερα να κάνεις αντίστροφα τις διανυκτερεύσεις.

Traveller

Member
tsimpidi κορίτσι μου άκου τι θα κάνεις... θα πας να κάνεις ένα καυτό ντουζάκι και μετά θα πας για νανάκια να ονειρευτείς πως έγινες πιλότος ή δασκαλίτσα και μαθαίνεις τον κόσμο καλούς τρόπους... αύριο το πρωί θα είσαι μια χαρά...

Υ.Γ. Θέλω να δω τι άλλη κομπλεξική σαχλαμάρα θα διαβάσω... αλήθεια υπάρχουν άτομα που πιστεύουν πως δίνω δεκάρα για το πόσα αεροπλανάκια έχει κάποιος εδώ μέσα? Ρε σεις συνέλθετε και μην γράφετε αηδίες...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom