Traveller
Member
Θα μείνετε 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? Γιατί ρε παιδιά τι κάνατε και αξίζετε τέτοια τιμωρία? Εμ δεν ακούτε κιόλας... τσάμπα κουβέντα κάνατε μου φαίνεται...άντε με τις υγείες σας...
Η Φρανκφούρτη έχει ξενοδοχεία που εξυπηρετούν 2 κατηγορίες πελατών: επαγγελματίες, που ταξιδεύουν για δουλειές στο τραπεζικό κέντρο, και ταξιδιώτες που ξέμειναν στο αεροδρόμιο.
Λόγω της πρώτης κατηγορίας, οι τιμές στα ξενοδοχεία του κέντρου πέφτουν πολύ τα Σαββατοκύριακα.
Αντίθετα, στη Χαιδελβέργη οι τιμές τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν, λόγω των εκδρομέων.
Πάνω από 2 μέρες σε κάθε μια από τις 2 πόλεις ίσως είναι υπερβολή. Δεν πετάγεσαι και λίγο στο Στρασβούργο, εκεί δίπλα είναι κι αυτό...
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? ΟΚ, εγώ είμαι αυτός που την τιμώ για μια μέρα τουλάχιστον κάθε χρόνο τώρα τελευταία, αλλά 4 μέρες? Μα 4?Τελικα βρηκαμε ξενοδοχεια!! Στη Χαιδεμβεργη το marriott και στην Φρανκφούρτη το Savoy. 4 αστερων και πληρωσαμε για 6 διανυκτερευσεις 350 ευρω!!! Περιπου 60 ευρω/διανυκτ.!!! Τιποτα!!!
Στη Φρανκφουρτη θα μεινουμε 4 μερες. Αν και αγχωθηκα γιατι ειδα οτι σε πολλους δεν αρεσει. Στην χειροτερη, αν δε μας αρεσει, θα ξεκουραστουμε ή θα το ριξουμε στις εκδρομες!!!
Πρώτον, το Marriott είναι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το ξέραμε όταν το κλείσαμε, δεν είμαστε χαζοί να το κάνουμε στα τυφλά. Απλά μας άρεσε που είναι πάνω στο ποτάμι, γι αυτό το επιλέξαμε. Και επειδή μας αρέσει να περπατάμε....! Επίσης έβγαινε πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα άθλια ξενοδοχεία στο κέντρο. Και στην χειρότερη, με ένα τραμ, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, άμα κουραστούμε!!Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... 4 μέρες στη Φρανκφούρτη? ΟΚ, εγώ είμαι αυτός που την τιμώ για μια μέρα τουλάχιστον κάθε χρόνο τώρα τελευταία, αλλά 4 μέρες? Μα 4?
Να πεις κι ότι δεν προειδοποίησα λίγα posts παραπάνω....
Για το Mariott στη Heidelberg τα έχω γραψει και ξαναγράψει, δε θα τα επαναλάβω.
Αυτό το πράγμα λοιπόν δεν το καταλαβαίνω. Πάτε βρίσκετε προσφορές για να πετάξετε για ένα κομμάτι ψωμί, αλλάζετε και προορισμούς με βάση τις τιμές των εισιτηρίων, και μετά πάτε και κλείνετε σε χλιδάτα ξενοδοχεία στου "διαόλου το κέρατο" από κει που θέλετε να βρίσκεστε, που σας ανεβάζουν το κόστος στα ύψη....
Σε αντίθεση με το Mariott, στο Savoy δεν έχω μείνει, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, αλλά τουλάχιστον είναι σε πάρα πολύ βολικό σημείο, ακριβώς δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Σε 20 λεπτά το πολύ είστε από την πόρτα του ξενοδοχείου σας στο αεροδρόμιο.
Σας αρέσει να περπατάτε? Πάρα πολύ ωραία, θα είστε στη Χαϊδελβέργη, που διαθέτει το μακρύτερο πεζόδρομο στην Ευρώπη, που θα κάνετε αρκετές φορές πάνω-κάτω, και όμορφες διαδρομές δίπλα στο ποτάμι. Χρειάζετε να περπατάτε κι από το Marriott ως εκεί?Πρώτον, το Marriott είναι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το ξέραμε όταν το κλείσαμε, δεν είμαστε χαζοί να το κάνουμε στα τυφλά. Απλά μας άρεσε που είναι πάνω στο ποτάμι, γι αυτό το επιλέξαμε. Και επειδή μας αρέσει να περπατάμε....! Επίσης έβγαινε πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα άθλια ξενοδοχεία στο κέντρο. Και στην χειρότερη, με ένα τραμ, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, άμα κουραστούμε!!
Δε σου είπε κανείς να διαθέσεις 500-700 ευρώ για εισητήρια. Απλά, σχολιάζω το ότι, ενώ είστε φειδωλοί για τα χρήματα των αεροπορικών εισιτηρίων, είστε γαλαντόμοι για τα χρήματα των ξενοδοχείων, και ότι αυτό είναι οξύμορο.Δεύτερον, με συγχωρείς που δεν είχα να διαθέσω 500-700 ευρώ μόνο για αεροπορικά εισιτήρια!!! Έλεος!!! Τί στυλ είναι αυτό; Δηλαδή θεωρείς κατώτερους κάποιους ανθρώπους που δε μπορούν να τα διαθέσουν;;; Και στην τελική ήθελα σαν τρελή να πάω Χαιδελβέργη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα έκλεισα, εκτός από το οικονομικό.
Και καλά κάνατε. Το πρόβλημα δεν είναι ότι επιλέξατε να πετάξετε για Φρανκφούρτη, μια χαρά αεροδρόμιο-βάση είναι, ένα σωρό μέρη είναι σε απόσταση 2-2,5 ώρες από κει. Δεν ήταν ανάγκη όμως να μείνετε και 4 μέρες στη Φρανκφούρτη!Τρίτον, όταν έψαχνα να βρω πληροφορίες για Φρανκφούρτη για να κλείσω εισιτήρια, δε βρήκα κάποια πληροφορία εγκαίρως, και για να μη χάσουμε την προσφορά για τα 200 ευρώ που έληγε εκείνη τη μέρα, τα κλείσαμε.
Εμ ρωτάτε να σας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν για ένα προορισμό, εμ διαμαρτύρεστε μετά όταν δε σας αρέσει η απάντηση. Όποιος μας βρίσκει λάθος, "το παίζει έξυπνος" και "χαλάει το forum". Ωραία λογική, να τη χαίρεστε.Τέλος, θα ήθελα να πω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που το παίζουν έξυπνοι και χαλάνε το forum. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε, όχι για να σνομπάρουμε τη όποια επιλογή του καθενός. Και εγώ πχ σιχαίνομαι το Μόναχο, αλλά δε θα ''κράξω'' όποιον θελήσει να πάει, λες και κάνει κάποιο έγκλημα!!!!
Καλό απόγευμα....
Έγραψες ένα post ότι είχες κλείσει τα αεροπορικά και ζητούσες πληροφορίες για όλα τα άλλα. 8 μέρες μετά, επιστρέφοντας από διαδοχικά ταξίδια όπου βρισκόμουνα, διάβασα το post σου και έδωσα την πρώτη απάντηση στην ερώτησή σου. Και τότε το θέμα σου επανήλθε πάνω-πάνω στα "αδιάβαστα", ξεκινώντας μια ροή απαντήσεων από όλους. Μετά ήρθες και μας πληροφόρησες ότι έκλεισες ξενοδοχεία - κάθε φυσιολογικός άνθρωπος κατάλαβε ότι τα έκλεισες όταν έκανες το post που το ανέφερε. Αν εσύ τα είχες κλείσει 10 μέρες πιο πριν, χωρίς να περιμένεις καμμία απάντηση, δε σου φταίει κανείς.Α, και κάτι τελευταίο!!
Αν δεις τις ημερομηνίες που εσύ με ''προειδοποίησες'' taver, ήταν περίπου 10 μέρες αφού τα είχα κλείσει όλα. Με συγχωρείς που δε τα ακύρωσα, με βάση την άποψή σου!!!
Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
Είσαι άσχετη...Πρώτον, το Marriott είναι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το ξέραμε όταν το κλείσαμε, δεν είμαστε χαζοί να το κάνουμε στα τυφλά. Απλά μας άρεσε που είναι πάνω στο ποτάμι, γι αυτό το επιλέξαμε. Και επειδή μας αρέσει να περπατάμε....! Επίσης έβγαινε πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα άθλια ξενοδοχεία στο κέντρο. Και στην χειρότερη, με ένα τραμ, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, άμα κουραστούμε!!
Ποιός σου είπε να δώσεις 500-700ευρώ... αν εβρισκες δηλαδή τζάμπα εισιτηρια για Βαγδάτη θα πήγαινες στη Βαγδάτη?Δεύτερον, με συγχωρείς που δεν είχα να διαθέσω 500-700 ευρώ μόνο για αεροπορικά εισιτήρια!!! Έλεος!!! Τί στυλ είναι αυτό; Δηλαδή θεωρείς κατώτερους κάποιους ανθρώπους που δε μπορούν να τα διαθέσουν;;; Και στην τελική ήθελα σαν τρελή να πάω Χαιδελβέργη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα έκλεισα, εκτός από το οικονομικό.
Είσαι λίγο απαράδεκτος ή μου φαίνεται? Μάλλον κάποιος πρέπει να σου μάθει στοιχειώδης τρόπους. Ξέρω, ξέρω, τόλμησα να τα βάλω με το ιερό τέρας του forum. Ενδεχομένως να προκαλέσω την οργή των περισσοτέρων εδώ μέσα, αλλά τόσο δύσκολο είναι να λέτε την άποψη σας με ωραίο και πολιτισμένο τρόπο? Σε λιγάκι θα πρέπει να ξέρουμε και πόσες τρίχες έχει κάτω από το κρεββάτι του ξενοδοχείου που κλείσαμε και έτσι και έχουμε κάνει λάθος στο μέτρημα θα τρώμε travellistiki και taveriki σφαλιάρα! Δε θέλω να γίνω εμπαθής και πραγματικά είμαι ευγνόμων για όλες τις πληροφορίες που δίνετε. Έχει τύχει να διαβάσω αρκετά από αυτά που γράφετε και πραγματικά η παρουσία σας στο συγκεκριμένο forum είναι πολύτιμη. Αλλά πολλές φορές ξεφεύγετε, μιλάτε άσχημα και χάνετε και το δίκιο σας.Το συγκεκριμένο πόστ είναι μνημείο ασχετοσύνης, θράσους και παράνοιας...
Είσαι άσχετη...
Συμπέρασμα... και χάλια κανόνισες το ταξίδι σου και την ζαχαρένια σου χαλασες και αντιπάθειες δημιούργησες... μια χαρά τα κατάφερες ατιμούλικο!