XRISTOS71
Member
Καθόλου !!!!!! απλα η Hypatia δεν είχε και την καλύτερη φήμηhypatia said:είμαι ευγενικό κορίτσι
κακο είναι?
Καθόλου !!!!!! απλα η Hypatia δεν είχε και την καλύτερη φήμηhypatia said:είμαι ευγενικό κορίτσι
κακο είναι?
Άλλη μια εκπληκτική παγκόσμια λίστα με 0 προορισμούς από Ασία, 0 από Αφρική και 0 από Νότια Αμερική...
Η έννοια του "κόσμου" στο συγκεκριμένο site περιορίζεται στις περιοχές της Ευρώπης, του Καναδά, των ΗΠΑ, του Μεξικού και της Καραϊβικής και η λίστα του δεν πρόκειται να περιλάβει προορισμούς έξω από αυτόν τον "κόσμο":Μήπως η λίστα βγαίνει σιγά σιγά απο όλους τους προορισμούς;
Γι αυτους που μας εδωσαν αρνητικη ψηφο εχεις τηλεφωνο, και διευθυνση ???Φυσικοτατα και ειναι απο τους ομορφοτερους προορισμους η ΚΡΗΤΗ.
Ψηφισα και με τα δυο χερια.
Ταver ασε τις γκρινιες ριξε την ψηφο σου και σε περιμενουμε για στακα και απακια με τσικουδιες.
Ενταξει ωρε κοπελι?
Rethimno μην ανυσηχεις δεν μας εδωσαν αρνητικη ψηφο απλα γκρινιαζουνε λιγουκακι.Γι αυτους που μας εδωσαν αρνητικη ψηφο εχεις τηλεφωνο, και διευθυνση ???
Εχω πληροφοριες οτι καποιος Τραβελστοριτης εβαλε το χερακι του , και μπηκε στις φωτογραφιες το Σπηλι
Ονοματα δεν λεω....σπιτια δεν κλεινω....
γκρρρρρρρρρρΆλλη μια εκπληκτική παγκόσμια λίστα με 0 προορισμούς από Ασία, 0 από Αφρική και 0 από Νότια Αμερική... Όπου π.χ. το Austin, ΤΧ είναι πιο ενδιαφέρων προορισμός από το Rio de Janeiro. Ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς μαζί της?
γκρρρρρρρρρρ
γκρινιάρη
Μεγιστε....γκρινιάρη!!!!
Eννοείς το οτι δολοφονήθηκε απο χριστιανούς επειδη θεωρήθηκε αιρετική ως φήμη??? Ή το οτι ήταν λίγο ισχυρογνώμον και αυστηρή και δεν ακολουθούσε κανένα κανόνα της γυναικείας συμπεριφοράς της εποχής της??? Γιατι για τις υπόλοιπες ιδιοτητές της δε βλέπω τι θα μπορουσε να δημιουργεί αυτη την κακή φημη. Δεν υπήρχε επιστήμη που να μην ασχολήθηκε.Καθόλου !!!!!! απλα η Hypatia δεν είχε και την καλύτερη φήμη
Ποιό το πρόβλημα, Κε Χρήστο?Τωρα πλέον εκτός απο ''Μέγιστο'' μπορείς να τον λές και ''Κε Taver ''