Triplover
Member
Υπέροχη ιστορία, καταπληκτικές εικόνες. Η Στοκχόλμη μπαίνει πια δυναμικά στη μάχη για τον επόμενο προορισμό της παρέας και κονταροχτυπιέται με το Αμστερνταμ
Ο πύργος του Δημαρχείου είναι επισκέψιμος καθημερινά, αλλά επειδή ο χώρος είναι πολύ στενός δημιουργούνται γκρουπ των 30 ατόμων ανά επίσκεψη και περίπου κάθε 40 λεπτά.Όαση Billy η ιστορία σου μέσα στην ξηρασία!
Το φόρουμ ερήμωσε και το έχουμε καταλάβει όλοι μας.Όταν και αν βγούμε ποτέ από αυτή την περιπέτεια ίσως μας έρθει η διάθεση. Υπομονή.
Ερωτηση: Απ οτι έχω δει η καλύτερη θέα της Στοκχόλμης είναι από τον πύργο του δημαρχείου. Δεν ανεβήκατε? Είναι επισκέψιμο σωστά? Ξέρεις πόσο κοστίζει?
Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις και ότι θέλεις από βοήθεια εδώ είμαστε!!Οτι καλλιτερο για μενα που παω 7-12 Αυγουστου6...ευχαριστώ!!
Χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία μου. Αλλά όπως είπα και στην αρχή σε βοηθά στην αφήγηση μιάς καλής ιστορίας και το υλικό που έχεις στα χέρια σου. Ιδιαίτερα αν το υλικό είναι τόσο δυνατό, όπως η γοητευτική πόλη της Στοκχόλμης!Τι όμορφη ιστορία και αναλυτικότατη περιγραφή. Τρεις φορές έχω πάει Στοκχόλμη και κάθε φορά μου φαίνεται όλο και πιο όμορφη και διαφορετική. Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ!!! Όσο για την Σουηδική προφορά και μένα με δυσκολεύει κάποιες φορές αν και την έχω συνηθίσει στα τρία χρόνια που μένω εδώ!! Επίσης αναφέρθηκε στο κείμενο ότι δεν είχε πολλούς ντόπιους στον δρόμο. Αυτό είναι αλήθεια διότι τους θερινούς μήνες οι περισσότεροι Σουηδοί παίρνουν άδειες και τα σχολεία κλείνουν πολύ νωρίς. Ειδικά στο Midsommar (Γιορτή του θερινού ηλιοστασίου που είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές των Σουηδών) οι πόλεις είναι άδειες από κόσμο!
Αναμένουμε την συνέχεια για την Κοπεγχάγη!!!
Όχι μένω σε μια μικρότερη πόλη που λέγεται Γιονσόπινγκ και είναι περίπου 3 ώρες με το αυτοκινητο για Στοκχόλμη. Δεν κουράζεις καθόλου με την περιγραφή σου ίσα ίσα που θέλω να επισκεφτώ και εγώ αυτά τα μέρη. Ίσως στην επόμενη επίσκεψη μου στην πόλη!!Χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία μου. Αλλά όπως είπα και στην αρχή σε βοηθά στην αφήγηση μιάς καλής ιστορίας και το υλικό που έχεις στα χέρια σου. Ιδιαίτερα αν το υλικό είναι τόσο δυνατό, όπως η γοητευτική πόλη της Στοκχόλμης!
Σ' ευχαριστούμε και για τις πρόσθετες πληροφορίες που μας δίνεις. Να υποθέσω ότι μένεις έξω από την Στοκχόλμη?
Ελπίζω να μην σας κουράζω με την λεπτομερή αφήγηση. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιό συνοπτικός.