• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σουηδία Στοκχολμη-πληροφοριες

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει έχει ισχύσει αυτό, γιατί πάντα κλείνω αργότερες ώρες για να προλάβω το λεωφορείο και πάντα προλαβαίνω νωρίτερη ώρα και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και από το λεωφορείο.
Δεν αμφισβητώ, ωστόσο πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μιας και με την αγορά του εισιτηρίου εκδίδεται QR Code και σου δίνεται αυτόματα θέση, σε επιλεγμένη φυσικά ώρα;
Άντε και το πρόλαβες, πως σε δέχεται σ' ένα λεωφορείο που ενδεχομένως η θέση να έχει πωληθεί σε άλλον επιβάτη; Αν είναι γεμάτο; Εκτός αν μιλάμε για το συγκεκριμενο δρομολόγιο flixbus και μόνο.

paefstra

Member
Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει έχει ισχύσει αυτό, γιατί πάντα κλείνω αργότερες ώρες για να προλάβω το λεωφορείο και πάντα προλαβαίνω νωρίτερη ώρα και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και από το λεωφορείο.
Αν δεν εγκριθει το εισιτηριο στον ελεγχο, δεν μπαινει ουτε ο Θεος. Μαλλον μπερδευεσαι.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Και έτσι είναι. Μου έκανε εντύπωση και το κοίταξα
Ναι το φαντάστηκα εφόσον μιλάμε για το συγκεκριμένο δρομολόγια και όχι γενικά για της Flixbus. Τύπου Aerobus φαντάζομαι, όπως στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης που μπαίνεις μέχρι να γεμίσει το όχημα κι αν μείνεις εκτός στο επόμενο και πάει λέγοντας, με κοινό εισιτήριο.

Χρήσιμη πληροφορία σε κάθε περίπτωση.

GiannisSKG

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισαβόνα
Ταξίδι-Όνειρο
Σαντιάγο Χιλή
Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους για 20 ημέρες τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου στην Στοκχόλμη. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν (αν υπάρχουν) να μην βαρεθώ? Βλέπω πάνω από 4-5 μέρες δεν "τραβάει" η πόλη... Διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν έχω πειστεί για το αντίθετο... Παίζει κανείς έλληνας που ζει εκεί να μου στείλει pm μήπως και βοηθήσει? Ευχαριστώ!

maria91

Member
Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους για 20 ημέρες τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου στην Στοκχόλμη. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν (αν υπάρχουν) να μην βαρεθώ? Βλέπω πάνω από 4-5 μέρες δεν "τραβάει" η πόλη... Διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν έχω πειστεί για το αντίθετο... Παίζει κανείς έλληνας που ζει εκεί να μου στείλει pm μήπως και βοηθήσει? Ευχαριστώ!
Αν πας προκατειλημμενος οπως φαινεται οτι κ να σου πουμε θα πεσει στο κενο..μεσα σε 20 μερες μπορεις να δεις ποσα χωρια της Σουηδιας,ειτε να πεταχτεις μεχρι κ στη Κοπεγχαγη(δε νομιζω να δουλευεις συνεχομενα 20 μερες)οποτε δε βλεπω τον λογο να περασεις ολες τις ημερες σου στη πρωτευουσα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα