anastasia95
New Member
9-12/11Πότε ακριβώς πας; Λάβε υπόψιν σου ότι από τα μέσα Νοέμβρη και μετά νυχτώνει γύρω στις τέσσερις, οπότε οι διαθέσιμες ώρες με φυσικό φως περιορίζονται, με ότι σημαίνει αυτό από πλευράς αξιοθεάτων.
9-12/11Πότε ακριβώς πας; Λάβε υπόψιν σου ότι από τα μέσα Νοέμβρη και μετά νυχτώνει γύρω στις τέσσερις, οπότε οι διαθέσιμες ώρες με φυσικό φως περιορίζονται, με ότι σημαίνει αυτό από πλευράς αξιοθεάτων.
Γιατι τρελο? Ιδιο συμπληρωμα εχουν τα τρενα απο το αεροδρομιο Βρυξελλων. Με λιγο ψαξιμο στο google ομως βλεπεις οτι υπαρχει λεωφορειο παμφθηνο και στα δυο αεροδρομια.Αν ξέρει κανεις,στον κεντρικό σταθμό του Αρλάντα αληθεύει ότι πληρώνεις επιπλέον 130 sek (11 ευρώ δηλαδή) για είσοδο-έξοδο;Το διάβασα σε κάποια σχόλια στο google και μου φαίνεται τρελό.
Από ότι είδα πρόσφατα όχι εκτός από κάποια εισιτήρια στον κεντρικό σταθμό. Υπάρχουν και ταμπέλες σε εστιατόρια και ξενοδοχεία που το επισημαίνουν (ότι δεν δέχονται μετρητά).Καλησπερα σε ολους.
Απο οτι εχω καταλαβει οι συναλλαγες με καρτα ειναι σχεδον κανονας στην Σουηδια.
Αν επιθυμω να πληρωσω ομως με μετρητα, τα δεχονται ή οχι;
3 μερες στη Σουηδια δεν ειδα καποιον να βγαζει πορτοφολι. Ολοι πληρωναν με το κινητο, κι εμεις.Καλησπερα σε ολους.
Απο οτι εχω καταλαβει οι συναλλαγες με καρτα ειναι σχεδον κανονας στην Σουηδια.
Αν επιθυμω να πληρωσω ομως με μετρητα, τα δεχονται ή οχι;
Κι εγώ το ίδιο.Ούτε είδα πως είναι η σουηδική κορόνα3 μερες στη Σουηδια δεν ειδα καποιον να βγαζει πορτοφολι. Ολοι πληρωναν με το κινητο, κι εμεις.
Εάν ο καιρός είναι καλός θα περάσετε υπέροχα.Να δείτε όμως πρώτα τα δρομολόγια εάν σας εξυπηρετουν,πέρσι τα καλοκαιρινά ήταν μέχρι τις 17/9 και μετά είχαν μόνο τα ΣΚ για ένα μήνα ακόμαΣκεφτόμαστε το νησί Vaxholm που είναι και η πρωτεύουσα του αρχιπελάγους, και το Grinda. Πως σας φαίνονται σαν επιλογές;