Σουηδία Στοκχολμη-πληροφοριες

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Εάν ο καιρός είναι καλός θα περάσετε υπέροχα.Να δείτε όμως πρώτα τα δρομολόγια εάν σας εξυπηρετουν,πέρσι τα καλοκαιρινά ήταν μέχρι τις 17/9 και μετά είχαν μόνο τα ΣΚ για ένα μήνα ακόμα
Και εγώ πιστεύω ότι αν μας βοηθήσει ο καιρός θα είναι ωραία και τα δύο!
Αναφορικά με τις άλλες δύο ερωτήσεις αλλά και με το αν προλαβαίνουμε και τα δύο νησάκια σε μία μέρα, έχεις να μου προτείνεις κάτι;

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Και εγώ πιστεύω ότι αν μας βοηθήσει ο καιρός θα είναι ωραία και τα δύο!
Αναφορικά με τις άλλες δύο ερωτήσεις αλλά και με το αν προλαβαίνουμε και τα δύο νησάκια σε μία μέρα, έχεις να μου προτείνεις κάτι;
Για το αν προλαβαίνεις και τα δυο νησάκια εξαρτάται από τα δρομολόγια.Πάντως αν πάτε και στα δύο πρέπει να πάτε πρώτα στην Grinda που είναι μόνο φύση και μετά στο Vaxholm που να σκοτεινιάσει είστε σε χωριό.Εάν έχετε δει παλάτια στην Ευρώπη (Παρίσι,Βιέννη κλπ) δεν θα κερδίσετε κάτι,εξαρτάται και κατά πόσο σας ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα,εγώ πάντως δεν πήγα.Θυμάμαι ότι μπορούσες να πας και με πλοιάριο και ότι είχε σε κάποια ώρα δωρεάν ξενάγηση.

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Για το αν προλαβαίνεις και τα δυο νησάκια εξαρτάται από τα δρομολόγια.Πάντως αν πάτε και στα δύο πρέπει να πάτε πρώτα στην Grinda που είναι μόνο φύση και μετά στο Vaxholm που να σκοτεινιάσει είστε σε χωριό.Εάν έχετε δει παλάτια στην Ευρώπη (Παρίσι,Βιέννη κλπ) δεν θα κερδίσετε κάτι,εξαρτάται και κατά πόσο σας ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα,εγώ πάντως δεν πήγα.Θυμάμαι ότι μπορούσες να πας και με πλοιάριο και ότι είχε σε κάποια ώρα δωρεάν ξενάγηση.
Ωραία με κατατόπισες πλήρως! Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί αυτό με το σκοτάδι ότι πρέπει πρώτα να πάμε στο ένα νησί και μετά στο άλλο το οποίο έχει χωριό! Αναφορικά με προτάσεις για φαγητό έχεις να μου πεις τίποτα; Προφανώς η ερώτηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του forum

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας όποιος ξέρει. Θα βρίσκομαι στη Στοκχόλμη 23-24/12 και θέλω 24/12 να κλείσω εισιτήριο τρένου για Γκέτεμποργκ. Βγήκαν επιτέλους τα εισιτήρια στην ιστοσελίδα SJ και το τελευταίο δρομολόγιο είναι 15:15. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό; Όλες τις άλλες μέρες έχει μέχρι αργά το βράδυ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι είναι παραμονή Χριστουγέννων και δεν έχουν πιο αργά τρένα; Στην ιστοσελίδα rain.ninja έχει και πιο αργά αλλά οι τιμές και για τα τρένα που είναι στην sj είναι διπλάσιες.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σε όλους! Από arlanda για κέντρο βλέπω ότι υπάρχει το τρένο arlanda express που είναι κάθε 10 λεπτά, φτάνει σε 20 λεπτά στο κέντρο και κοστίζει 28 ευρώ η διαδρομή. Υπάρχει επίσης flixbus κάθε μισή ώρα, φτάνει σε 45 λεπτά στο κέντρο και κοστίζει 6 ευρώ μόνο. Λέμε λοιπόν να προτιμήσουμε το flixbus, αλλά αν κλείσω εισιτήρια από εδώ, υπάρχει ο κίνδυνος σε περίπτωση καθυστέρησης να το χάσουμε. Αν δεν κλείσω και πάω εκεί και είναι γεμάτο, τότε θα πρέπει να πάρω επόμενο και έτσι να χάσω πολύ πολύτιμο χρόνο. Για πείτε γνώμες...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα σε όλους! Από arlanda για κέντρο βλέπω ότι υπάρχει το τρένο arlanda express που είναι κάθε 10 λεπτά, φτάνει σε 20 λεπτά στο κέντρο και κοστίζει 28 ευρώ η διαδρομή. Υπάρχει επίσης flixbus κάθε μισή ώρα, φτάνει σε 45 λεπτά στο κέντρο και κοστίζει 6 ευρώ μόνο. Λέμε λοιπόν να προτιμήσουμε το flixbus, αλλά αν κλείσω εισιτήρια από εδώ, υπάρχει ο κίνδυνος σε περίπτωση καθυστέρησης να το χάσουμε. Αν δεν κλείσω και πάω εκεί και είναι γεμάτο, τότε θα πρέπει να πάρω επόμενο και έτσι να χάσω πολύ πολύτιμο χρόνο. Για πείτε γνώμες...
Flix bus. Αγόρασε τα εισιτήρια αν χρειαστεί να πάρεις επόμενο λεωφορείο απλά μπαίνεις στην εφαρμογή κ τ αλλάζεις. Θα χρεωθεις το μισό της αξίας, δηλαδή τρίχες.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Flix bus. Αγόρασε τα εισιτήρια αν χρειαστεί να πάρεις επόμενο λεωφορείο απλά μπαίνεις στην εφαρμογή κ τ αλλάζεις. Θα χρεωθεις το μισό της αξίας, δηλαδή τρίχες.
Α αλλάζει δηλ. Τελεια! Σε ποιο τέρμιναλ φτάνει η Aegean?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Α αλλάζει δηλ. Τελεια! Σε ποιο τέρμιναλ φτάνει η Aegean?
Δεν το γνωρίζω αυτό. Εγώ πέταξα με Ryanair. Αλλά ειναι εύκολο να το βρεις . Τσέκαρε τη σελίδα του αεροδρομίου

afrodite39

Member
Επισης
αν ισχύει ακομα(Γιατί και εγώ θα πάω σε ένα μήνα από τώρα και δεν ξέρω) Υπάρχει ένα λεωφορείο από το αεροδρόμιο το 583 για το σταθμό τρένου Marsta κι από κει συνδέεται με την κέντρο της Στοκχόλμης σε τιμή απλού εισιτηρίου.
Ειδικά αν έχεις σκοπό να βγάλεις κάρτα απεριορίστων συμφέρει γιατί περιλαμβάνεται στην τιμη…..

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
Καλημέρα, στο flixbus κλείνεις απλά εισιτήριο με την εταιρεία και όχι θέση στο κάθε συγκεκριμένα λεωφορείο.
Οπότε ανεξάρτητα από την ώρα που έχεις κλείσει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όποιο δρομολόγιο προλάβεις.
Η Aegean φτάνει στο terminal 5

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημέρα, στο flixbus κλείνεις απλά εισιτήριο με την εταιρεία και όχι θέση στο κάθε συγκεκριμένα λεωφορείο.
Οπότε ανεξάρτητα από την ώρα που έχεις κλείσει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όποιο δρομολόγιο προλάβεις.
Πως γίνεται να κλείσεις Flixbus σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όχι ώρα και μάλιστα χωρίς θέση;
Όσες φορές το χρησιμοποίησα, δεν είχα τέτοια δυνατότητα...

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
Πως γίνεται να κλείσεις Flixbus σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όχι ώρα και μάλιστα χωρίς θέση;
Όσες φορές το χρησιμοποίησα, δεν είχα τέτοια δυνατότητα...
Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει έχει ισχύσει αυτό, γιατί πάντα κλείνω αργότερες ώρες για να προλάβω το λεωφορείο και πάντα προλαβαίνω νωρίτερη ώρα και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και από το λεωφορείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom