GEORGIOSGEORGIOS
Member
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!View attachment 253130
Όπως βλέπεις έχεις περίπου 6 ώρες φως. Δεν είναι τόσο τραγικό. Νυχτώνει γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!View attachment 253130
Όπως βλέπεις έχεις περίπου 6 ώρες φως. Δεν είναι τόσο τραγικό. Νυχτώνει γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Όταν λες πρόταση?εχουμε καμια προταση παιδια;;;;
Για πότε θες? Από Θεσσαλονίκη έχει η Ryanair πτήσεις όλο το χρόνο για Στοκχόλμη Σκάβστα σε βολικές ώρες και πολύ καλές τιμές. Μάλιστα έχει αναχώρηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα οπότε βγαίνει 3ημερο. Έριξες μια ματιά?ψαχνω αεροπορικα για 3μερο στη Στοκχολμη αλλα οι ωρες που βρισκω δε με βολευουν καθολου..ποια αεροδρομια κοντινα με την πολη υπαρχουν οπου μπορω να τα προτιμησω??και να παω με τρενο ή flixbus στη Στοκχολμη
Απο αθηνα κοιταω και θα προτιμουσα κατι εκτος απο ryanair αλλα ειδα αυτο που ειπε και η @paefstra οτι οι αλλες χωρες τριγυρω ειναι μακρια..απο θεμα κοστους δεν εχω θεμα γιατι η διαμονη ειναι φρι απλα θα θελα να μου βγει ψιλοπληρες 3μεροΓια πότε θες? Από Θεσσαλονίκη έχει η Ryanair πτήσεις όλο το χρόνο για Στοκχόλμη Σκάβστα σε βολικές ώρες και πολύ καλές τιμές. Μάλιστα έχει αναχώρηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα οπότε βγαίνει 3ημερο. Έριξες μια ματιά?
Καποιες απο τις πτησεις επιστροφης τη; Aegean ειναι απογευμα. Εγω εκλεισα τετοια.Απο αθηνα κοιταω και θα προτιμουσα κατι εκτος απο ryanair αλλα ειδα αυτο που ειπε και η @paefstra οτι οι αλλες χωρες τριγυρω ειναι μακρια..απο θεμα κοστους δεν εχω θεμα γιατι η διαμονη ειναι φρι απλα θα θελα να μου βγει ψιλοπληρες 3μερο