• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στις 25 πιο… σέξι παραλίες οι ελληνικές

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Στον κατάλογο των… «25 πιο σέξι παραλιών του κόσμου» που δημοσιεύει το ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό περιοδικό «Forbes Traveller» συμπεριλαμβάνονται δύο παραλίες της Ελλάδας και μια της Κύπρου. Πρόκειται για την παραλία «Super Paradise» της Μυκόνου, την «Κόκκινη Παραλία» της Σαντορίνης και το «Νησί» της Κύπρου.
Στον ίδιο κατάλογο η Αυστραλία συμμετέχει με μια μόνο παραλία, αυτή του Byron Bay. Άλλες «σέξι» παραλίες είναι στη Βραζιλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Χαβάη κ.α.

Πηγη:zougla.gr

Last edited by a moderator:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..για να καταλαβω το ..σεξ παραλια εχει να κανει με το γυμνη απο δενδρο η οχι?????????:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

έλα μου ντε! πώς βαθμολογείται μια παραλία ως sexy???

μήπως υπάρχει και επιτροπή καλλιστείων που βαθμολογεί τους λουόμενους? :rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Να υποθέσω οι παραλίες αυτές είναι παραλίες στις οποίες παίζει πολύ κόσμος, πολλοί άνδρες και γυναίκες, beach bars, κ.τ.λ. όπου οι συνθήκες "ευνοούν" κανένα σούξουμουξου παραπάνω; (σε πολλή απλή γλώσσα :D)

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Εχει να κανει, λεει, οχι μονο με την ειδυλλιακη τοποθεσια, το πως σχηματιστηκε κτλ αλλα και με τους ανθρωπους που τις επιλεγουν για να κολυμπησουν στα νερα τους. Για την Μυκονο δηλαδη κανει αναφορα στην νυχτερινη ζωη κτλ.

Παραθετω και το κομματι του αρθρου:
What distinguishes Mykonos from the 200-odd inhabited islands of Greece are the hours kept by its pleasure-seeking visitors: Nightlife is notorious here, and travelers tend to sleep late. By afternoon, however, the action has usually begun to kick up on Paradise Beach.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
��άλο� / ��άλο�

Οχι δεν θα κρατησω χαρακτηρα αυτη τη φορα, και θα ψηφισω την ωραιοτερη παραλια που εχω παει και ειναι στο νομο Χανιων
Λιμνοθαλασσα του Μπάλου
Δεν ξερω ποια παραλια θεωρειται sexy και ποια οχι, αλλα αν θα κανετε κλικ πανω στη φωτογραφια θα καταλαβετε....:hug:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
Να υποθέσω οι παραλίες αυτές είναι παραλίες στις οποίες παίζει πολύ κόσμος, πολλοί άνδρες και γυναίκες, beach bars, κ.τ.λ. όπου οι συνθήκες "ευνοούν" κανένα σούξουμουξου παραπάνω; (σε πολλή απλή γλώσσα :D)

με καλυψες!
μπιζελακι ,βλεπω το εχεις πιασει το νοημα:bleh::bleh::cool:(τοσα χρονια χαλκιδικη κατι εμαθες:p)

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
��άλο� / ��άλο�

Οχι δεν θα κρατησω χαρακτηρα αυτη τη φορα, και θα ψηφισω την ωραιοτερη παραλια που εχω παει και ειναι στο νομο Χανιων
Λιμνοθαλασσα του Μπάλου
Δεν ξερω ποια παραλια θεωρειται sexy και ποια οχι, αλλα αν θα κανετε κλικ πανω στη φωτογραφια θα καταλαβετε....:hug:
Πολύ καλή !!! που ακριβώς είναι ?Στο νομό Χανίων έχω κολυμπηση μόνο στη Αγια Μαρινα (έτσι και έτσι),στην Φαλάσερνα (καλή) και στο Ελαφονήσι (πάρα πολύ καλή).
Δέστε ακόμη μια ,είναι στις Φιλιπίνες το Μπορακάι.
amw2.google.com_mw_panoramio_photos_medium_674307.jpg

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Πολύ καλή !!! που ακριβώς είναι ?Στο νομό Χανίων έχω κολυμπηση μόνο στη Αγια Μαρινα (έτσι και έτσι),στην Φαλάσερνα (καλή) και στο Ελαφονήσι (πάρα πολύ καλή).
Δέστε ακόμη μια ,είναι στις Φιλιπίνες το Μπορακάι.
amw2.google.com_mw_panoramio_photos_medium_674307.jpg
H Αγια Μαρινα στα Χανια πιο πολυ τουριστικο μερος ειναι, δεν λεει και πολλα πραγματα. Στη λιμνοθαλασσα του Μπαλου θα πας απο το Καστελλι (Κισαμος) μετα τα Χανια, φευγουν συνεχεια καραβακια που σε πανε στο Μπαλο, σε αφηνουν εκει για 3 ωρες περιπου εγω παντως δεν ηθελα να φυγω,η θαλασσα εχει ολες τις αποχρωσεις του μπλε και του πρασινου Η ακτη ειναι ροζ και το χρωμα το πηρε απο σπασμενα κοχυλια, γενικα καποια πραγματα δεν περιγραφονται με λογια.... Απο εκει το καραβακι σε παει στη Γραμβουσα,μπορεις να ανεβεις (αν εχεις αντοχες) στο καστρο ψηλα αξιζει για τη φανταστικη του θεα,η να κανεις το μπανιο σου Βεβαια οι παραλιες δεν ειναι οργανωμενες και οτι χρειαζεσαι το κουβαλας εσυ, τα δρομολογια ειναι συχνα και διαμορφωνονται αναλογα την εταιρεια Τα πλοια ειναι μικρα αλλα διαθετουν τα παντα, εστιατοριο, καφε,mini market κ.λ.π Καλο θα ειναι να μην πας Ιουλιο -Αυγουστο και Σαβατ/κο, γινεται ενας ψιλοπανικος,ο Ιουνιος ειναι ιδανικος μηνας...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
8 μιλια νότια της Ιεράπετρας βρίσκεται η νήσος Χρυσή. Απίστευτα μαγευτικά νερά. Δε θα τα ξεχάσω ποτε!!!
images.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα