• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στις 25 πιο… σέξι παραλίες οι ελληνικές

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
8 μιλια νότια της Ιεράπετρας βρίσκεται η νήσος Χρυσή. Απίστευτα μαγευτικά νερά. Δε θα τα ξεχάσω ποτε!!!
View attachment 2841
dik-7 δεν εχω παει στη Χρυση, για πολλους κονταροκτυπιεται με τη Λιμνοθαλασσα του Μπαλου,παντως εγω δεν μπορω να φανταστω κατι καλλιτερο απο το Μπαλο........

varioAthens

Member
Βρε παιδιά, τι αραδιάζετε τόσες παραλίες?
Tο θέμα δεν είναι "ωραίες παραλίες" αλλά sexy παραλίες! :bleh:
Παίζει χαλβάδιασμα εκεί που λέτε? Αν όχι, είστε off topic...:haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
��άλο� / ��άλο�

Οχι δεν θα κρατησω χαρακτηρα αυτη τη φορα, και θα ψηφισω την ωραιοτερη παραλια που εχω παει και ειναι στο νομο Χανιων
Λιμνοθαλασσα του Μπάλου
Δεν ξερω ποια παραλια θεωρειται sexy και ποια οχι, αλλα αν θα κανετε κλικ πανω στη φωτογραφια θα καταλαβετε....:hug:
και καλα θα κανεις και θα την ψηφισεις(μα και σε αυτο συμφωνουμε???)!!πηγα το καλοκαιρι και εντυπωσιαστηκα!!αυτη η παραλια ειναι ο,τι πιο ομορφο εχω δει..!!οκ, τα νερα ειναι λιγο ρηχα, αλλα ποιος νοιαζεται???
η αμμος ειναι ροζ(!!!), τα λευκα συννεφακια ειναι πραγματικα στολιδια και αισθανεσαι οτι βρισκεσαι στον παραδεισο(δεν υπερβαλλω καθολου)!!πας απο το καστελι οπως γραφει και η ρεθυμνιωτισα φιλη, με καραβακι(κανει σταση και στο νησακι της ημερης γραμβουσας που εχει καστρο και παραλια με ναυαγιο-αξιζει πολυ και αυτο)!εναλλακτικα πας με αυτοκινητο απο εναν ασχημο δρομο μεχρι ενα σημειο και μετα περπατημα!εμεις λυπηθηκαμε το τουτου
και πηγαμε με το καραβακι!

να και μια δικη μου φωτο, που ομως αδικει πολυ πολυ το μερος!!

Attachments

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
dik-7 δεν εχω παει στη Χρυση, για πολλους κονταροκτυπιεται με τη Λιμνοθαλασσα του Μπαλου,παντως εγω δεν μπορω να φανταστω κατι καλλιτερο απο το Μπαλο........
Oύτε εγώ έχω πάει Μπαλο,οπότε δε μπορώ να συγκρίνω. Ελπίζω στην επόμενη μου επίσκεψη στην Κρήτη να πάω. Αλλά αλήθεια γιατί να συγκρίνουμε δύο πανέμορφες παραλίες. Και οι δύο είναι μοναδικές και σπάνιες και βρίσκονται στη χώρα μας.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Oύτε εγώ έχω πάει Μπαλο,οπότε δε μπορώ να συγκρίνω. Ελπίζω στην επόμενη μου επίσκεψη στην Κρήτη να πάω. Αλλά αλήθεια γιατί να συγκρίνουμε δύο πανέμορφες παραλίες. Και οι δύο είναι μοναδικές και σπάνιες και βρίσκονται στη χώρα μας.
ελα ντε??
και μαλιστα στην κρητη μας!!!
βρε rethymno, τωρα ειδα οτι εγραψες και για μηλο..αγαπω μηλο..αχ, αυτες ειναι παραλιες!!!!!
οσο για το θεμα sexy παραλιες, οπου φιγουραρει το super paradise(?????)..πραγματικα απορω..τεσπα..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
και καλα θα κανεις και θα την ψηφισεις(μα και σε αυτο συμφωνουμε???)!!πηγα το καλοκαιρι και εντυπωσιαστηκα!!αυτη η παραλια ειναι ο,τι πιο ομορφο εχω δει..!!οκ, τα νερα ειναι λιγο ρηχα, αλλα ποιος νοιαζεται???
η αμμος ειναι ροζ(!!!), τα λευκα συννεφακια ειναι πραγματικα στολιδια και αισθανεσαι οτι βρισκεσαι στον παραδεισο(δεν υπερβαλλω καθολου)!!πας απο το καστελι οπως γραφει και η ρεθυμνιωτισα φιλη, με καραβακι(κανει σταση και στο νησακι της ημερης γραμβουσας που εχει καστρο και παραλια με ναυαγιο-αξιζει πολυ και αυτο)!εναλλακτικα πας με αυτοκινητο απο εναν ασχημο δρομο μεχρι ενα σημειο και μετα περπατημα!εμεις λυπηθηκαμε το τουτου
και πηγαμε με το καραβακι!

να και μια δικη μου φωτο, που ομως αδικει πολυ πολυ το μερος!!
Latina επειδη εισαι η πιο πιστη μου οπαδος σε ολα ετσι μ΄ρχεται τωρα να σου αφιερωσω μια μαντιναδα.....αλλα θα σκασει μυτη ο sporos και θα τη στειλει στο πυρ το εξωτερο....ικανο τον εχω.....και αντε μετα να ψαξεις να τη διαβασεις.....λες να φταιει αυτος και δεν μπορω να βαλω κανενα smiles ???????

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Βρε παιδιά, τι αραδιάζετε τόσες παραλίες?
Tο θέμα δεν είναι "ωραίες παραλίες" αλλά sexy παραλίες! :bleh:
Παίζει χαλβάδιασμα εκεί που λέτε? Αν όχι, είστε off topic...:haha::haha:
Ελα vario συκοφαντιες.....δεν υπαρχει παραλια που να μη παιζεται ¨παιγνιδι΄΄δεν νομιζω να εξαιρειται καμμια, μηπως εισαι καρφακι αλλονου.....για να μας πεταξει εξω...τωρα που βρηκα τη latina και το dik-7 ????? Εμενα παντως η παραλια με ενδιαφερει το 'παιγνιδι' μου ειναι αδιαφορο.......

varioAthens

Member
Ελα vario συκοφαντιες.....δεν υπαρχει παραλια που να μη παιζεται ¨παιγνιδι΄΄δεν νομιζω να εξαιρειται καμμια, μηπως εισαι καρφακι αλλονου.....για να μας πεταξει εξω...τωρα που βρηκα τη latina και το dik-7 ????? Εμενα παντως η παραλια με ενδιαφερει το 'παιγνιδι' μου ειναι αδιαφορο.......
Α πα πα! :oops::oops::oops: Γίνονται τέτοια πράγματα παντού?:haha:

neraida

Member
Να υποθέσω οι παραλίες αυτές είναι παραλίες στις οποίες παίζει πολύ κόσμος, πολλοί άνδρες και γυναίκες, beach bars, κ.τ.λ. όπου οι συνθήκες "ευνοούν" κανένα σούξουμουξου παραπάνω;
χαλια δηλαδη...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Σας παρακολουθώ και κάνω υπομονή αλλά δεν αντέχω άλλο!!!
έχω πάει και Χρυσή και Μπάλο.Η Χρυσή έχει τα πιο διαυγή, διαφανή νερά, ακόμη και σε μεγάλο βάθος βλέπεις σαν απο γυαλί το βυθό. Ζήτημα όμως είναι αν έχει πάει το 20%
των Κρητικών γιατί είναι ταλαιπωρία. Μόνο όταν έχεις δικό σου σκάφος είναι τέλεια.
Στο Μπάλο έχω πάει δις, οδικώς/πεζοπορία αλλά και με το καραβάκι πέρυσι, ανεβήκαμε και στο φρούριο της Γραμβούσας. Όμως κοντά στη λιμνοθάλασσα μύρισε βούρκο γιατί δεν έχει πολύ βάθος, δεν ανανεώνονται όσο πρέπει τα νερά και βουρκιάζουν. Είναι όμως μοναδικό τοπίο. Και το Μπάλο λίγοι Κρητικοί τον γνωρίζουν, κι' ακόμη πιο λίγοι έχουν πάει, μάλιστα πριν τρείς μήνες ρώτησα συμμαθητή μου Χανιώτη και δεν είχε ιδέα που βρίσκεται:roll::roll::roll:.
Varioathens αυτό που λες υπάρχει στα Φαλάσαρνα στην Αγ. Παρασκευή. Συνδοιάζει θάλασσα και τοπίο, όταν σκοτεινιάσει και πριν βγεί το φεγγάρι δεν βλέπεις στα 10 μέτρα
Μια μεγάλη περιοχή όπου οι αμμόλοφοι και τα σπαρμένα βραχάκια σχηματίζουν "φωλιές"
και απομονώνεσαι!!!!!!!!σκοτεινό και ερημικό το τοπίο γιατί απαγόρεύεται η οικοδόμηση λόγω αρχαίων. επίσης υπάρχουν και σπηλιές αλλά καταλαμβάνονται από τον Μάη. Ταυτόχρονα είναι η πιο ρομαντική παραλία που έχω πάει, εκτός από το ηλιοβασίλεμα, τη νύχτα ξαπλώνεις στις πολυθρόνες, που είναι ελεύθερες, και μετράς τ΄αστέρια. Περισσότερες infos όποιος θέλει ευχαρίστως να του πω. πάω κάθε χρόνο:lol::lol:
Σας αφήνω πάω για τον αγώνα Εργοτέλη-ΑΕΚ!!!!!!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σας παρακολουθώ και κάνω υπομονή αλλά δεν αντέχω άλλο!!!
έχω πάει και Χρυσή και Μπάλο.Η Χρυσή έχει τα πιο διαυγή, διαφανή νερά, ακόμη και σε μεγάλο βάθος βλέπεις σαν απο γυαλί το βυθό. Ζήτημα όμως είναι αν έχει πάει το 20%
των Κρητικών γιατί είναι ταλαιπωρία. Μόνο όταν έχεις δικό σου σκάφος είναι τέλεια.
Στο Μπάλο έχω πάει δις, οδικώς/πεζοπορία αλλά και με το καραβάκι πέρυσι, ανεβήκαμε και στο φρούριο της Γραμβούσας. Όμως κοντά στη λιμνοθάλασσα μύρισε βούρκο γιατί δεν έχει πολύ βάθος, δεν ανανεώνονται όσο πρέπει τα νερά και βουρκιάζουν. Είναι όμως μοναδικό τοπίο. Και το Μπάλο λίγοι Κρητικοί τον γνωρίζουν, κι' ακόμη πιο λίγοι έχουν πάει, μάλιστα πριν τρείς μήνες ρώτησα συμμαθητή μου Χανιώτη και δεν είχε ιδέα που βρίσκεται:roll::roll::roll:.
quote]

Φίλε εγώ που πήγα Χρυσή δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, εκτός και αν εσύ θεωρείς ταλαιπωρία να μπεις σε ένα καραβάκι για μια ώρα και να βρεθείς σε αυτό το μαγευτικό μέρος. Τα νερά του, όπως λες και εσύ είναι καταπληκτικά. Για μένα είναι τα πιο όμορφα και διαυγή νερά που έχω δει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Για το ότι πάνε λίγοι, έχω να πω ότι οι επίγειοι παράδεισοι είναι για τους λίγους και τους ψαγμένους.:) Αυτά γιατί όπως προείπα Μπάλο δεν έχω πάει, οπότε ας μιλήσει η rethimno.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom