• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στις 25 πιο… σέξι παραλίες οι ελληνικές

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
.:) Αυτά γιατί όπως προείπα Μπάλο δεν έχω πάει, οπότε ας μιλήσει η rethimno.
[/QUOTE]

Eξακολουθω να πιστευω οτι η πιο ωραια παραλια που εχω παει ειναι ο Μπαλος, γιατι ηταν Ιουνιος και καθημερινη......και σου προτεινω να κανεις το ιδιο

Ιωαννα δεν βγαζεις απο το τιτλο εκεινο το sexy και να βαλεις best ετσι για να παρουμε τα πανω μας, και να γραφουμε ωραιες παραλιες????
Τι να σχολιασουμε τωρα.....τη super paradise της Mυκονου??? πηγε Αυγουστο ο κολλητος μου με τη κοπελα του , και τους διωξανε κακην κακως κατι τυποι, γιατι λεει δεν ειχαν κανει κρατηση ξαπλωστρας ......τηλεφωνικα..... ΗΜΑΡΤΟΝ

ή να σχολιασουμε για το ΄παιγνιδι΄που παιζεται είτε συνοδευεσαι ειτε οχι ????:cool::cool: ή μηπως δεν το ξερει κανεις ???:bleh::bleh:Οτι αφορα τις παραλιες υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα να αναλυσουμε.....

varioAthens

Member
Eξακολουθω να πιστευω οτι η πιο ωραια παραλια που εχω παει ειναι ο Μπαλος, γιατι ηταν Ιουνιος και καθημερινη......και σου προτεινω να κανεις το ιδιο

Ιωαννα δεν βγαζεις απο το τιτλο εκεινο το sexy και να βαλεις best ετσι για να παρουμε τα πανω μας, και να γραφουμε ωραιες παραλιες????
Τι να σχολιασουμε τωρα.....τη super paradise της Mυκονου??? πηγε Αυγουστο ο κολλητος μου με τη κοπελα του , και τους διωξανε κακην κακως κατι τυποι, γιατι λεει δεν ειχαν κανει κρατηση ξαπλωστρας ......τηλεφωνικα..... ΗΜΑΡΤΟΝ

ή να σχολιασουμε για το ΄παιγνιδι΄που παιζεται είτε συνοδευεσαι ειτε οχι ????:cool::cool: ή μηπως δεν το ξερει κανεις ???:bleh::bleh:Οτι αφορα τις παραλιες υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα να αναλυσουμε.....[/quote]

Από το στόμα μου το πήρες! Δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα???

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λες vario να αρχισω????? αλλα ....πολυ παραλια επεσε στο forum.... λυπαμαι και το χρηστη sporos που αν ανοιξω και αλλο θεμα με παραλια δεν θα ξερει τι να πρωτομεταφερει.....και που...
.Αλλου οι φωτογραφιες.... αλλου οι παραλιες....η latina θα πηγαινοερχεται....ο dik-7 δεν θα ξερει που θα βρει την απαντηση....εγω θα ψαχνω το Μπαλο......o Soudianos....θα ψαχνει εμενα....μαλλια κουβαρια θα γινουμε.......:haha::haha::haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Λες vario να αρχισω????? αλλα ....πολυ παραλια επεσε στο forum.... λυπαμαι και το χρηστη sporos που αν ανοιξω και αλλο θεμα με παραλια δεν θα ξερει τι να πρωτομεταφερει.....και που...
.Αλλου οι φωτογραφιες.... αλλου οι παραλιες....η latina θα πηγαινοερχεται....ο dik-7 δεν θα ξερει που θα βρει την απαντηση....εγω θα ψαχνω το Μπαλο......o Soudianos....θα ψαχνει εμενα....μαλλια κουβαρια θα γινουμε.......:haha::haha::haha::haha:
ειρήνη υμίν και ημίν. καλή προετοιμασία εύη για το ταξίδι σου, και να μας γράφεις

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χαχαχα!!συμφωνω με vario!!θελω και εγω θεμα με παραλιες!!!
και εμενα ο μπαλος ειναι αν οχι η αγαπημενη μου, τοτε μια απο τις 3 αγαπημενες μου παραλιες!!!βεβαια, χρυση δεν εχω παει(ακομη)..
ο μπαλος δεν ειναι μονο τα νερα(λιμνοθαλασσα ειναι ετσι κι αλλιως), τα οποια οκ, ειναι σχετικα ρηχα..ειναι η ροζ αμμος, το ολο τοπιο και η αισθηση οτι εισαι στον παραδεισο!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ειρήνη υμίν και ημίν. καλή προετοιμασία εύη για το ταξίδι σου, και να μας γράφεις
Αντωνη σε ευχαριστω πολυ και βεβαια θα στειλω pm αλλα οχι σε εσενα......θα γραψω τα best of στη γυναικα σου....να μη ξερει που θα βρισκεται το κατιτις ??? μπορει να θελει να κανει μια επιδρομη στα μαγαζια....που θα σε τρεχει ετσι ?????:cool::cool: να ενημερωθει βρε αδερφε...και αν βρεχει το Σεπτεμβρη????εγω ειδα απο το meteo πιο πολυ ζεστη κανει εκει απο οτι εδω.....
Ειναι και που εχουμε κοινα σημεια.......κοινα γουστα.....:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα