• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στις 25 Σεπτ. πετάξτε για μία ώρα με Α380!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Από τα νέα της Lufthansa: Στις 25 Σεπτέμβρη πετάξτε για μία ώρα πάνω από τη βόρεια Γερμανία και τη Βόρεια Θάλασσα με Α380. Στο Αμβούργο με εισιτήρια από 39 ευρώ.

Attention, A380 fans! On 25 September, around 1,000 enthusiasts will have the opportunity of a round trip on the Lufthansa flagship at the Hamburg Airport Festival. From 10:00 a.m (CET) onwards a Lufthansa A380 will take off for two flights of approximately one hour each over Northern Germany and the North Sea. Tickets available 14 September 2011 at Terminal 2, Hamburg Airport: Economy Class 39 €, Business Class 99 €, First Class 199 €. Proceeds will go to charitable organizations.

Lufthansa A380

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
έχουμε πετάξει με το καλό των εμίρηδων. να πληρώσεις κιόλας για να πετάξεις 1 ωρίτσα με ένα από τα χειρότερα 380 που κυκλοφορούν δεν βλέπω το λόγο..να μας πλήρωναν, μάλιστα.
πριν μερικά χρόνια που είχαν επετειακή πτήση με το Junkers ήταν δωρεάν. να πληρώσεις για το junkers μάλιστα, να πληρώσεις να μπεις στο συγχρονο δουλεμπορικό, όχι δεν θα πάρω. όταν θα βγει το καλό θα πληρώσουμε.

awww.atr56.it_images_Alitalia_20A380.jpg

awww.aeromedia.it_lb99.gif

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
?200 για πτήση στη νέα Lufthansa First Class είναι πάντως αξιόλογη προσφορά που είναι πολύ δύσκολο να ξαναδούμε.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..να πληρώσεις κιόλας για να πετάξεις 1 ωρίτσα με ένα από τα χειρότερα 380 που κυκλοφορούν δεν βλέπω το λόγο..να μας πλήρωναν, μάλιστα.
Έτσι ακριβώς! Εμένα πάντως πριν δύο μήνες που πέταξα Μόναχο-Μπανγκόκ με ένα τέτοιο , με πλήρωσαν τα εισιτήρια που είχα πληρώσει συν 300 ευρώ ακόμα :shock:. Είχε δώσει παραπάνω εισιτήρια η Τάι από Αθήνα και με έστειλαν μέσω Μονάχου με το διόροφο τέρας και με αποζημίωσαν για την ταλαιπωρία. Εγώ πάντως φοβόμουν διπλα στην πτήση :roll: αλλά όταν πήρα τα 1800 ευρώ , όλα ξεχάστηκαν :lol:

varioAthens

Member
Έτσι ακριβώς! Εμένα πάντως πριν δύο μήνες που πέταξα Μόναχο-Μπανγκόκ με ένα τέτοιο , με πλήρωσαν τα εισιτήρια που είχα πληρώσει συν 300 ευρώ ακόμα :shock:. Είχε δώσει παραπάνω εισιτήρια η Τάι από Αθήνα και με έστειλαν μέσω Μονάχου με το διόροφο τέρας και με αποζημίωσαν για την ταλαιπωρία. Εγώ πάντως φοβόμουν διπλα στην πτήση :roll: αλλά όταν πήρα τα 1800 ευρώ , όλα ξεχάστηκαν :lol:
Πλάκα κάνεις??? Έχεις βγάλει τα εισητήρια για Τζαμάϊκα!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πλάκα κάνεις??? Έχεις βγάλει τα εισητήρια για Τζαμάϊκα!
:haha::haha::haha: Ναι , τζαμπα μου'ρθε η Ταυλάνδη! Κι εγω νομιζα οτι μου εκαναν πλακα..μεχρι να παρω την επιταγη στα χερια δεν το πιστευα!

panosast

Member
δεν νομίζω μπανγκοκ μόναχο να πήγες με 380 αλλα μάλλον με 747.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε νομίζω να πέταγε ποτέ Α380 στο Μόναχο - Μπαγκόγκ, και η Thai έτσι κι αλλιώς δε διαθέτει τέτοια αεροπλάνα (και η Lufthansa που τα διαθέτει, δεν τα πετάει από το Μόναχο αλλά μόνο από τη Φρανκφούρτη).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom