buffon85
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κολομβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
τελεια! απο τοτε που ειδα το el boton de nacar και το nostalgia de la luz εχω φαει κολλημα με χιλη!
Λήψεις με ρυθμίσεις κάνω μόνο σε ειδικές συνθήκες, σε κανονική μέρα με μπόλικο φως μένω με τις αυτόματες ρυθμίσεις.Αναμένεται συναρπαστική η ιστορία σου για ακόμη μια φορά και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η φωτογραφική της κάλυψη!!! Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι το κινητό σου βγάζει τόσο εκπληκτικές φωτογραφίες!!! Στο flickr μου εμφανίζει το ίδιο μοντέλο (S6) με το δικό μου, μόνο που το δικό μου δεν έχει την ίδια απόδοση...
Υποθέτω ότι κάνεις τις λήψεις με ρυθμίσεις (μενού προσαρμογή?) και όχι στο auto...
Τι να πω.... Συγχαρητήρια!!!
Γεγονός που μας λεει αγαπητή συνταξιδιώτισσα να θάψουμε τις dslr και να εντρυφήσουμε στις φωτογραφικές δυνότητες ενός... smartphone... Tέρμα το δάκτυλο πάνω στο κλείστρο!
Canon eos 5 d mark II κει ξερό ψωμί. Είμεθα παραδοσιακοί τύποι εμείς. Μην κοιτάς κάτι καλοπερασάκηδες τεμπελχανάδες όπως ελόγου σου που ψάχνουν ευκαιρία για να ΜΗΝ κουβαλάνε εξοπλισμό.Γεγονός που μας λεει αγαπητή συνταξιδιώτισσα να θάψουμε τις dslr και να εντρυφήσουμε στις φωτογραφικές δυνότητες ενός... smartphone... Tέρμα το δάκτυλο πάνω στο κλείστρο!
Εχω την απορία πώς φαίνονται σε μεγάλη οθόνη καθώς η ανάλυση δεν παύει να είναι χαμηλότερη (νομίζω 13mp?) αυτής των dslr. Bέβαια το αλτιπλανο λόγω καθαρότητας πάντα αποδίδει εξαιρετικής ευκρίνειας φωτογραφίες
Για εμείς αλλού λοξοκοιτάμε ....Canon eos 5 d mark II κει ξερό ψωμί. Είμεθα παραδοσιακοί τύποι εμείς. Μην κοιτάς κάτι καλοπερασάκηδες τεμπελχανάδες όπως ελόγου σου που ψάχνουν ευκαιρία για να ΜΗΝ κουβαλάνε εξοπλισμό.
Και βεβαίως σημειώνω ότι παραμένει αναπάντητο το μείζον ερώτημά μου. Πώς διάολο βρήκε ο @taver αεροπορικό Ρώμη-Σαντιάγκο-Ρώμη με 471,74 κι εσύ @hydronetta όχι; Ε;;; Πώς;;;; Αντί λοιπόν να σχολιάζεις ως φυγόπονο γουρούνι πώς θα γλιτώσεις από το βάρος της dslr να στρώσεις κάτω τον κ@λ@ σου και όταν έρθει η ώρα να βρεις ανάλογα φτηνά εισιτήρια. Α μα πια!
Σωστό, δεν λέω .Για εμείς αλλού λοξοκοιτάμε ....
Το χω γράψει κι αλλού. Δε φιλοδοξώ να έχω τις καλυτερότερες φωτογραφίες, θέλω να κινούμαι κατά το δυνατό χωρίς βάρη και χωρίς να δείχνω πολύ τουρίστας, και βέβαια να έχω κάποιες φωτογραφίες για τις ταξιδιωτικές μου μνήμες. Ούτε επαγγελματίας είμαι, ούτε ημιεπαγγελματίας, ακόμα και σε μεγάλη οθόνη με 4K ανάλυση, αν δεν κάνω crop/zoom μπορώ να τις δω χωρίς πρόβλημα καθώς η ανάλυση τους είναι μεγαλύτερη (16 megapixels).Γεγονός που μας λεει αγαπητή συνταξιδιώτισσα να θάψουμε τις dslr και να εντρυφήσουμε στις φωτογραφικές δυνότητες ενός... smartphone... Tέρμα το δάκτυλο πάνω στο κλείστρο!
Εχω την απορία πώς φαίνονται σε μεγάλη οθόνη καθώς η ανάλυση δεν παύει να είναι χαμηλότερη (νομίζω 13mp?) αυτής των dslr. Bέβαια το αλτιπλανο λόγω καθαρότητας πάντα αποδίδει εξαιρετικής ευκρίνειας φωτογραφίες
Εγώ πάντως σας το προτείνω. Την πρώτη φορά που το έκανα ένιωσα απελευθερωμένος... (ΟΚ, εσείς δεν είστε το ίδιο ερασιτέχνες με μένα, οπότε δεν επιμένω και πολύ...)Μην κοιτάς κάτι καλοπερασάκηδες τεμπελχανάδες όπως ελόγου σου που ψάχνουν ευκαιρία για να ΜΗΝ κουβαλάνε εξοπλισμό.
Νομίζω αξίζουν τα εύσημα εδώ στο fly4free.com και στο δικό μας @ThanasisU2 . Εν γένει, αυτό που κάνω είναι να μη λοξοκοιτάω προς μια κατεύθυνση μόνο. Έχω πάντα κάποια εναλλακτικά σενάρια ταξιδιών στο νού, όχι μόνο ένα ή δυο, και όταν εμφανιστεί κάποια καλή προσφορά που να ταιριάζει με κάποιο από αυτά, αν έχω επαρκές budget και την εποχή που αφορά, αν μπορώ να πάρω αδεια και αν δεν έχω άλλο ταξίδι τις ίδιες μέρες...Και βεβαίως σημειώνω ότι παραμένει αναπάντητο το μείζον ερώτημά μου. Πώς διάολο βρήκε ο @taver αεροπορικό Ρώμη-Σαντιάγκο-Ρώμη με 471,74 κι εσύ @hydronetta όχι; Ε;;; Πώς;;;; Αντί λοιπόν να σχολιάζεις ως φυγόπονο γουρούνι πώς θα γλιτώσεις από το βάρος της dslr να στρώσεις κάτω τον κ@λ@ σου και όταν έρθει η ώρα να βρεις ανάλογα φτηνά εισιτήρια. Α μα πια!