KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Τι ωραία ιστορια και τι ωραιες φωτογραφιες !!
Ζηλεύωωωω
Γλαφυρή περιγραφή και τόσο όμορφες φωτογραφίες, ειδικά όσες περιλαμβάνουν ουρανό!
Χαίρομαι που σας αρέσει.Το ευχαριστήθηκα πραγματικά αυτό το ταξίδι και μου δημιουργήθηκαν πολύ όμορφα συναισθήματα, τα οποία είναι σαν να τα ξαναζώ τώρα. Ελπίζω να μεταφέρω αυτό το ευχάριστο συναίσθημα και σε σας.Τι ωραία ιστορια και τι ωραιες φωτογραφιες !!
Να κανονισω μια Ιακουτια?Ευχαριστώ εκ βαθέων καρδίας για την αφιέρωση και την πρόκληση ακόμα ενός οπτικού κυριλλικού οργασμού
Συνεχίζω να οικτίρω τον εαυτό μου που τεμπέλιασα και δεν συνέχισα τα μαθήματα ρωσικών καθώς και την αναβλητικότητά μου να επισκεφθώ εκτενώς τη χώρα...
Το χειμώνα;Να κανονισω μια Ιακουτια?
Дааааааааа!!!!!!Να κανονισω μια Ιακουτια?
Ναι καλέ! Μασάμε εμείς από -65 οC;Το χειμώνα;
Είστε οι άνθρωποι μας λέμε!Дааааааааа!!!!!!
Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και παρεμπιπτόντως κι εγώ αισθάνομαι άσχημα που άφησα αυτή την ιστορία στη μέση και την προχωράω με αργούς ρυθμούς....μια ακόμα υπέροχη "ιστορία" με καταπληκτικές φωτογραφίες ... εδώ στο travelstories.
alma απλά σε ευχαριστώ και εγώ προσωπικά που με προβλημάτισες ευχάριστα με την Αγία Πετρούπολη (γιατί είχα σκοπό κάπου αλλού να πάω) ...
.... και να αισθανθώ για μια ακόμη φορά ένοχος που έχω κάνει (μόνο) μια δυο εξιστορήσεις των ταξιδιών μου...
Μια μόνο απλή ερώτηση να κάνω παρακαλώ ...
Τον Οκτώβρη είναι εφικτό να πάει κανείς εκεί ή θα γυρίσει παγοκολώνα ?