Nikos86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στον χρονο!
Τώρα την διάβασα μονοκοπανιας, ηταν μια παρα πολυ ωραια ιστορία Αλμα. Αλήθεια καθαρά από περιέργεια ποια από τις δύο πόλεις σου άρεσε περισσοτερο?
Σε ευχαριστώ πολύ!Η Ρωσία ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη που έχω επισκεφτεί στη ζωή μου, οπότε χαίρομαι που μπόρεσα και μοιράστηκα αυτή την εμπειρία και άρεσε τόσο και σε άλλους!Τώρα την διάβασα μονοκοπανιας, ηταν μια παρα πολυ ωραια ιστορία Αλμα. Αλήθεια καθαρά από περιέργεια ποια από τις δύο πόλεις σου άρεσε περισσοτερο?
μα δεν είναι τέλειο που η μόνη σου σκέψη ήταν ότι αν συμβεί κάτι δεν θα δεις τη Ρωσία? ΄Ετσι αισθάνομαι κι εγώ!Ήλπιζα να φτάσουμε σώοι και αβλαβείς. Μα δεν ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τώρα; Ήμουν τόσο κοντά στο να πραγματοποιήσω το όνειρο να γνωρίσω τη Ρωσία….
Και όταν ξαναπήγα στη Ρωσία μετά από λίγα χρόνια, σκεφτόμουν πόσα λίγα είδα και πόσο θα έπρεπε να μείνω περισσότερο.μα δεν είναι τέλειο που η μόνη σου σκέψη ήταν ότι αν συμβεί κάτι δεν θα δεις τη Ρωσία? ΄Ετσι αισθάνομαι κι εγώ!
Ευχαριστώ φίλε μου κι εσένα κι όλους τους άλλους που διαβάσατε την ιστορία μου και μου γράφετε τόσο όμορφα πράγματα για ένα ταξίδι που έχω στην καρδιά μου!Λόγω του διαγωνισμού μου δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσω τη πολύ όμορφη και χρήσιμη από πολλές απόψεις ιστορία.
Συγχαρητήρια @alma ,ταξιδάρα που οπωσδήποτε θέλω να κάνω.
Πολύ ωραία όλα, ωστόσο οφείλω να πω ότι σκάλωσα άσχημα με τις εικόνες του Μετρό της Μόσχας.
Βάζω το φαί στο φούρνο και κάθομαι να ξανααπολαύσω τη συνέχεια!Είναι τιμή μου να με παρακολουθεί ένας τόσο ταλαντούχος συγγραφέας ιστοριών και ταυτόχρονα ρωσολάτρης από όσο ξέρω
Σε λίγο η συνέχεια...Ελπίζω να σου αρέσει Παναγιώτη....