panpan
Member
καπτεν λογω δουλειας ειμαι αναγκασμενος να
ξεμπαρκαρω για λιγες ημερες
Ασε τα ψόφια αγαπητέ μου, άκουσες εσύ για νυχτερινή ζωή και γκέισες και τάχα μου έχεις δουλειά και πρέπει να ξεμπαρκάρεις σε αυτό το συγκεκριμένο λιμάνι, νομίζεις ότι τόσο καιρό που ταξιδεύουμε μαζί δεν έχουμε καταλάβει τι κουμάσι είσαι; εδώ θα κάτσεις έχουμε ανάγκη και από λαδά.καπτεν λογω δουλειας ειμαι αναγκασμενος να
Ασε τα ψόφια αγαπητέ μου, άκουσες εσύ για νυχτερινή ζωή και γκέισες και τάχα μου έχεις δουλειά και πρέπει να ξεμπαρκάρεις σε αυτό το συγκεκριμένο λιμάνι, νομίζεις ότι τόσο καιρό που ταξιδεύουμε μαζί δεν έχουμε καταλάβει τι κουμάσι είσαι; εδώ θα κάτσεις έχουμε ανάγκη και από λαδά.[/quote
δυστυχως πρεπει
ειμαι Μαγιορκα
Όσα ευχαριστώ και να σου πω καπετάνιε μου, θα είναι λίγα...Αυτό ήταν το πέμπτο μου ταξίδι στη Γιοκοχάμα και το δέκατο στην Ιαπωνία.
Αχ ο καπετάνιος δεν έχει εξαφανιστεί, έχει απλώς χάσει τον έλεγχο του υπολογιστή καθότι τον έχουν καταλάβει οι επισκέπτριες του βορά.υποτιθεται οτι εγω εχω δουλεια αλλα ολοι εξαφανιστηκαν
τόση βιομηχανία που είχε και έχει Αφροδίτη, είναι επόμενο να κινείται ανάλογα και το εμπόριο. το 10 ίσως είναι και λίγοΌσα ευχαριστώ και να σου πω καπετάνιε μου, θα είναι λίγα...
Με μαγεύουν όσα περιγράφεις...θα μείνω εδώ και θα περιμένω να με παραλάβεις σε κάποιο από τα επόμενα ταξίδια στην Ιαπωνία...(άκου δέκα...)
Να περιμένω και άλλη ιστορία, αποκλειστικά στην Ιαπωνία ?...δέκα ταξίδια είναι αυτά... (δεν θα την χορτάσω ποτέ....)
από χθες μεσημέρι λόγω διακοπή ρεύματος δεν ανοίγουν τα windows και είναι το pc στο service. σε μερικές ώρες θα είναι έτοιμο.
μπελάς κι αυτός, γιατί έχω ξεκινήσει τη συνέχεια ....
βέβαια.Κάπτεν,λόγω της παρα-χαλάρωσης από την παράταση αδείας που μας έδωσες,όταν διορθωθεί η τεχνική βλάβη,στείλε σήμα για ανάκληση αδειών και επιστροφή...