Voyager1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρουμανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος της Γης
Τελεια...Πως κ πως περιμενα αυτη την ιστορια!
κοιτα να δεις που κοντευει να πειστει μια Αθεη Φοβιτσιαρα να παει στο Ισραηλ... Παρεα να δω που θα βρω...
Κοπελιές κι΄εγώ μέσα (άτομα 2, μ έχει φάει... για τους άγιους τόπους)Εδώ άθεη ατρόμητη και εν αναμονή προσφορών Aegean.
Είμαι τόσο σίγουρη ότι θα πάω στο Ισραήλ στο άμεσο μέλλον που έχω αγοράσει ήδη οδηγό Τελ Αβιβ- ΙερουσαλήμΚοπελιές κι΄εγώ μέσα (άτομα 2, μ έχει φάει... για τους άγιους τόπους)
Vario είναι απίστευτο!!!με πρόλαβες σε όλα ακόμα και στην εκτύπωση.
Συνέχισε Ιωάννα έτσι, απλά και κατανοητά
Έχεις φάει 'κόλλημα" με το Kotel. Σε καταλαβαίνω, γιατί μέσα στην απλότητα και τη λιτότητα του, περικλείει κάποιο " μυστήριο" δυσχερώς περιγράψιμο. Όταν βρέθηκα στην Παλαιά Πόλη για πρώτη φορά, αποφάσισα να περιηγηθώ " στα τυφλά" δίχως χάρτη, οδηγό κτλ. Περπατούσα, περπατούσα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο προορισμό , ούτε μπορούσα να προσανατολισθώ καθώς οι Άραβες πωλητές ενθυμίων ( ναι, και τα εβραϊκά σουβενίρ Άραβες τα πουλάνε!) έχουν βάλει παντού τέντες κρύβοντας κάποια ψηλά σημεία, που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως σημεία αναφοράς αλλά έστριβα όπου μου ερχόταν κι αφού διέσχισα όλη την Παλαιά Πόλη , βλέπω ξαφνικά να ορθώνεται μπροστά μου το Τείχος! Τόσες εκκλησίες έχει εκεί και πολύ πλησιέστερα προς την Πύλη Jaffa, από όπου ξεκίνησα κι εγώ πήγα καρφί στο Τείχος! Μόλις το είπα στους Εβραίους φίλους μου γέλασαν κι είπαν τις κλασσικές ατάκες οτι " βρήκα το σωστό δρόμο" κτλ.Toda Ιωαννα!!!
Πηγες να προσευχηθεις στο Kotel ?
Μήπως θυμάστε τι περιλαμβανόταν στην τιμή ενοικίασης..??...το αυτοκινητό που ειχα κλείσει απο την budget στην τιμή των 75 δολλαρίων για 3 ημέρες και παράδοση στο αεροδρόμιο...