• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Κρήτη έχουμε Καλοκαίρι..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Όσοι έλθετε τώρα, μπορείτε να κάνετε μπανάκι άνετα.

Έχουμε αυτή την εποχή και τον αγροτουρισμό. Παρέχουμε διαμονή, τροφή. πληρώνουμε 30 ευρώ τους ανειδίκευτους και 40 εξειδικευμένους. Η δουλειά αρχίσει στις οκτώ το πρωί και τελειώνει μέχρι να σκοτεινιάσει. Καμιά φορά ανάβουμε και τους προβολείς των ΙΧ για να αποτελειώνουμε και να μην αφήνουμε τις ελιές στο δρόμο. Γιατί περί ελαιομαζέματος πρόκειται...

Σε λίγο το νησί θα έχει και την τιμητική του... γιατί αυτό; θα σας πούμε άλλη ώρα...
Προς το παρόν επικρατεί μυστικισμός...διαβουλεύσεις, συνεννοήσεις, συνεδριάσεις, τηλεδιασκέψεις, επικοινωνίες, φαχ, τέλεξ, κινητά, ακίνητα, πμ, ασύρματοι, τηλέγραφοι, δορυφόροι και.... μηνύματα καπνού που πήρε ο Ψηλορείτης...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω λοιπον θα το περασω το interview ανετοτατα ...χεχεχεχε
Γιατι και μπανακια κανω ακομα μεχρι και τελη Νοεμβρη και εχω μεγαλη προυπηρεσια στο ελαιομαζωμα καθοτι Μανιατοπουλο και ιδιοκτητρια ριζων.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Γιατι και μπανακια κανω ακομα μεχρι και τελη Νοεμβρη και εχω μεγαλη προυπηρεσια στο ελαιομαζωμα καθοτι Μανιατοπουλο και ιδιοκτητρια ριζων.
μπράβο φίλη...μου. και οφείλω να παραδεχτώ πως το Μανιάτικο είναι καλύτερο. αυτό που βγαίνει σε βουνίσιες καλλιέργειες

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Ωραία πράγματα. Όχι σαν κάποιες "εθελοντικές οργανώσεις" που σε βάζουν να πληρώσεις ΕΣΥ 40 ευρώ τη μέρα για να έχεις το δικαίωμα να μαζέψεις τις ελιές των άλλων :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
μπράβο φίλη...μου. και οφείλω να παραδεχτώ πως το Μανιάτικο είναι καλύτερο. αυτό που βγαίνει σε βουνίσιες καλλιέργειες
Εγω και η Μανη σε ευχαριστουμε για την ψηφο εμπιστοσυνης .:haha::haha:
400 μετρα υψομετρο ειναι το χωριο και οι ριζες μου.Βγαζουμε καλο λαδι?

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Ωραία πράγματα. Όχι σαν κάποιες "εθελοντικές οργανώσεις" που σε βάζουν να πληρώσεις ΕΣΥ 40 ευρώ τη μέρα για να έχεις το δικαίωμα να μαζέψεις τις ελιές των άλλων :D
Σωστός!!! Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.

Μια διευκρίνιση για το πρόγραμμα: Εφ' όσον θα δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, το μπάνιο θα είναι μεταμεσονύκτιο;;;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Σωστός!!! Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.

Μια διευκρίνιση για το πρόγραμμα: Εφ' όσον θα δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, το μπάνιο θα είναι μεταμεσονύκτιο;;;
κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι θα είναι ότι πρέπει

προσ micmic:
:D:D to περίμενα, αλλά είπα ότι μόνο μένω. είμαι, ότι λέει το όνομα...
επειδή όμως πέρασα... από Μάνη το έχω διαπιστώσει.
για την Κρήτη η γνώμη μου είναι καλύτερο το Σητειακό (παίρνει και διεθνή βραβεία) και το Μυλοποταμίτικο. Ο λόγος είναι ότι είναι βουνίσια τα δένδρα, και δεν ποτίζονται. μερικοί δεν βάζουμε ούτε λίπασμα (όχι οικολογικό)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι θα είναι ότι πρέπει

προσ micmic:
:D:D to περίμενα, αλλά είπα ότι μόνο μένω. είμαι, ότι λέει το όνομα...
επειδή όμως πέρασα... από Μάνη το έχω διαπιστώσει.
για την Κρήτη η γνώμη μου είναι καλύτερο το Σητειακό (παίρνει και διεθνή βραβεία) και το Μυλοποταμίτικο. Ο λόγος είναι ότι είναι βουνίσια τα δένδρα, και δεν ποτίζονται. μερικοί δεν βάζουμε ούτε λίπασμα (όχι οικολογικό)
Εσενα οσο παει σε συμπαθω ολο και περισσοτερο.:haha:
Θα σου στειλω ενα τενεκε τον Δεκεμβρη απο το καινουριο.
Προσεχε μονο μην σε ακουσουν τιποτα Χανιωτες εδω μεσα:haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σημερα η παραλιακη στο Ρεθυμνο ειχε αρκετο κοσμο για μπανιο, η θερμοκρασια στους 26 βαθμους.....οποτε μια χαρα σε βολευει......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα