• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Κρήτη έχουμε Καλοκαίρι..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
στα χανιά πάντως πιο πριν έβρεχε και πάει να ξαναβρέξει

ΕΜΥ γίναμε

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εσενα οσο παει σε συμπαθω ολο και περισσοτερο.:haha:
Θα σου στειλω ενα τενεκε τον Δεκεμβρη απο το καινουριο.
Προσεχε μονο μην σε ακουσουν τιποτα Χανιωτες εδω μεσα:haha:
πράγματι πρέπει να προσέχω (για τη συμπάθεια σου), δεν τους έχεις γνωρίσει ακόμα... :haha:Αλλά αν δεν συμπαθήσει μια Κλεοπάτρα ένα "Αντώνιο", ποιο θα συμπαθήσει;:haha:
ας είναι κι, ένα μπουκαλάκι για δοκιμή. τενεκέδες έχω πολλούς

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
στα χανιά πάντως πιο πριν έβρεχε και πάει να ξαναβρέξει

ΕΜΥ γίναμε
Και στον Αποκορωνα ενω ξεκινησε μια ηλιολουστη μερα τωρα βρεχει χωρις σταματημο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγω ρε σείς τα χειμωνιάτικα μου ποτε θα τα βάλω????
και μπότες έχω και παλτό έχω και καμπαρντίνα και κασκόλ,
μου φαίνεται οτι θα παω καμιά εκδρομή στα βόρεια...:rolleyes:

Σουδιανέ ολο μυστικοπάθεια είσαι!!:D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Και μια που τόφερε η κουβέντα για ελιές.
Στις καλές εποχές, δηλαδή τότε που δεν είχαμε καθόλου μετανάστες εκτός από τις Φιλιππινέζες, ερχόταν εδώ διάφοροι χίπηδες, πάνκιδες, ρέμπελοι και κουρελιάρηδες από Γερμανία, Αγγλία, κι από άλλες Ευρωπαϊκές δυτικές χώρες και βοηθούσαν στο μάζεμα. Άλλοι πάλι παρέτειναν τις διακοπές τους μέχρι τον Οκτώβρη οπότε έβρισκαν στέγη, φαγητό και μεροκάματο. Τα λιόφυτα ήταν γεμάτα με παράξενες φυσιογνωμίες. Εισαγωγή εργατικών χεριών από Γερμανία!!!
Επίσης πριν τρία χρόνια, ήλθε ο Κινέζος πρωθυπουργός με το οικονομικό του επιτελείο στο Ηράκλειο και ενδιαφέρθηκε για το λάδι. Οι χαραμοφάηδες λοιπόν του συνεταιρισμού τους περιποιήθηκαν με το παραπάνω γεμάτοι χαρά που θα πουλήσουμε ... το λάδι στους Κινέζους. Τους πήγαν στα λιόφυτα την ώρα που μάζευε ο κόσμος τις ελιές του, κι έδωσαν στον Κινέζο πρωθυπουργό μια ντέμπλα (ξύλο σαν καλάμι) και ράβδιζε. Τον πήραν και φωτό, και την παρουσίασαν στον τοπικό τύπο με θριαμβευτικά σχόλια για τη τύχη του λαδιού μας. Ο πρωθυπουργός όμως σαν Κινέζος είχε το εμπόριο στις φλέβες εδώ και χιλιετίες. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να μάθει τον τρόπο της ελαιοκαλλιέργειας και τα μυστικά της παραγωγής για να τα μεταφέρει στην Κίνα. Έτσι οι καρεκλοκένταυροι του συνεταιρισμού ακόμα περιμένουν....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και μια που τόφερε η κουβέντα για ελιές.
Στις καλές εποχές, δηλαδή τότε που δεν είχαμε καθόλου μετανάστες εκτός από τις Φιλιππινέζες, ερχόταν εδώ διάφοροι χίπηδες, πάνκιδες, ρέμπελοι και κουρελιάρηδες από Γερμανία, Αγγλία, κι από άλλες Ευρωπαϊκές δυτικές χώρες και βοηθούσαν στο μάζεμα. Άλλοι πάλι παρέτειναν τις διακοπές τους μέχρι τον Οκτώβρη οπότε έβρισκαν στέγη, φαγητό και μεροκάματο. Τα λιόφυτα ήταν γεμάτα με παράξενες φυσιογνωμίες. Εισαγωγή εργατικών χεριών από Γερμανία!!!
Επίσης πριν τρία χρόνια, ήλθε ο Κινέζος πρωθυπουργός με το οικονομικό του επιτελείο στο Ηράκλειο και ενδιαφέρθηκε για το λάδι. Οι χαραμοφάηδες λοιπόν του συνεταιρισμού τους περιποιήθηκαν με το παραπάνω γεμάτοι χαρά που θα πουλήσουμε ... το λάδι στους Κινέζους. Τους πήγαν στα λιόφυτα την ώρα που μάζευε ο κόσμος τις ελιές του, κι έδωσαν στον Κινέζο πρωθυπουργό μια ντέμπλα (ξύλο σαν καλάμι) και ράβδιζε. Τον πήραν και φωτό, και την παρουσίασαν στον τοπικό τύπο με θριαμβευτικά σχόλια για τη τύχη του λαδιού μας. Ο πρωθυπουργός όμως σαν Κινέζος είχε το εμπόριο στις φλέβες εδώ και χιλιετίες. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να μάθει τον τρόπο της ελαιοκαλλιέργειας και τα μυστικά της παραγωγής για να τα μεταφέρει στην Κίνα. Έτσι οι καρεκλοκένταυροι του συνεταιρισμού ακόμα περιμένουν....
Βρε τον ατιμο τον πρωθυπουργο!Εκανε ..τον Κινεζο!:haha:
Σημερα Σαββατο εδω μπανακι στην Αθηνα δεν ειχε δυστυχως.
Αρκετη συννεφια και βοριας.
Ευελπιστω αυριο να μπανιαριστω.θα φυγει και το μαυρισμα στο τελος.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Βρε τον ατιμο τον πρωθυπουργο!Εκανε ..τον Κινεζο!:haha:
Σημερα Σαββατο εδω μπανακι στην Αθηνα δεν ειχε δυστυχως.
Αρκετη συννεφια και βοριας.
Ευελπιστω αυριο να μπανιαριστω.θα φυγει και το μαυρισμα στο τελος.
Δεν πετάγεσαι μεχρι εδω ???
Ηλιολουστη μερα , καθολου κρυο, πολυ λιγο βοριαδακι,οπως βλεπω τη θαλασσα απο την αυλη μου ειναι αρκετα ηρεμη ....:clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν πετάγεσαι μεχρι εδω ???
Ηλιολουστη μερα , καθολου κρυο, πολυ λιγο βοριαδακι,οπως βλεπω τη θαλασσα απο την αυλη μου ειναι αρκετα ηρεμη ....:clap::clap:
Λοιπον και σημερα Κυριακη ο καιρος εφτιαξε πολυ οποτε το εκανα το πλατσα-πλουτσα μου.40 λεπτα εκατσα μεσα.
αντε να δουμε μεχρι ποσο θα συνεχισουμε τα μπανια.
Θυμαστε παιδια περσι την Πρωτοχρονια που ειχε πρωτοφανη ζεστη για την εποχη και κατω σε σας στην Κρητη εκαναν μπανιο?
Ε λοιπον ειχα κανει και γω στην Αθηνα για πρωτη φορα στη ζωη μου μπανιο την 1η Ιανουαριου.Ακομα δεν το πιστευω!

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
Εγω ρε σείς τα χειμωνιάτικα μου ποτε θα τα βάλω????
και μπότες έχω και παλτό έχω και καμπαρντίνα και κασκόλ,
μου φαίνεται οτι θα παω καμιά εκδρομή στα βόρεια...:rolleyes:

Σουδιανέ ολο μυστικοπάθεια είσαι!!:D
Συμπασχω με Renata..ποτε θα βαλουμε τα χειμωνιατικα;ε;ποτε;!
και δε μιλαω για σκουφακια κ γαντακια..αυτα ειναι καταχωνιασμενα..αλλα ενα μπουφανακι..μια μποτουλα βρε αδερφε..τελη Οκτωβρη..και σημερα με το ζορι εβαλα μποτες...:clap:!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λοιπον και σημερα Κυριακη ο καιρος εφτιαξε πολυ οποτε το εκανα το πλατσα-πλουτσα μου.40 λεπτα εκατσα μεσα.
αντε να δουμε μεχρι ποσο θα συνεχισουμε τα μπανια.
Θυμαστε παιδια περσι την Πρωτοχρονια που ειχε πρωτοφανη ζεστη για την εποχη και κατω σε σας στην Κρητη εκαναν μπανιο?
Ε λοιπον ειχα κανει και γω στην Αθηνα για πρωτη φορα στη ζωη μου μπανιο την 1η Ιανουαριου.Ακομα δεν το πιστευω!
Ημερα Χριστουγεννων περυσι ειχα παει με παρεα στις Βρυσες στα Χανια...το θερμομετρο εδειχνε 30,4...
Ειχε γινει τοτε μεγαλο θεμα με τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες και το Μega ειχε ρεπορταζ για 30,7 στην ιδια περιοχη...
Ελπιζω τετοια φαινομενα να μην τα ξαναδουμε φετο...:D:D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Συμπασχω με Renata..ποτε θα βαλουμε τα χειμωνιατικα;ε;ποτε;!
και δε μιλαω για σκουφακια κ γαντακια..αυτα ειναι καταχωνιασμενα..αλλα ενα μπουφανακι..μια μποτουλα βρε αδερφε..τελη Οκτωβρη..και σημερα με το ζορι εβαλα μποτες...:clap:!
καλέ! είσαι ακόμα Ηράκλειο και δεν σε βλέπουμε;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh