• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Κρήτη έχουμε Καλοκαίρι..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δεν φτάνει που πέφτανε λιπόθυμοι οι αμύητοι από το πολύ φαί, η fufu τους έλειπε! άσε που, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τι τα θες? μέχρι να ερχόμουνα στο Ρέθυμνο, σίγουρα θα έχανα τον δρόμο......
Και εσυ ευλογημενο παιδι, να τους πας στο Βοτομο μεσω Λιβυης...μονο Αραβικα δεν μου μιλουσαν....:bleh::bleh:
Μια ευθεια ειναι απο Σπηλι......παλι καλα που τους αρεσαν τα Ματαλλα....:haha::haha: επεσες στη περιπτωση.....
Σε περιμεναμε ομως....Σπυρο ψαχναμε.....και Σπυρο δεν βλεπαμε...αλλιως θα ηταν να ησουν μαζι μας...:cool::cool:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Δ άσε που, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τι τα θες? μέχρι να ερχόμουνα στο Ρέθυμνο, σίγουρα θα έχανα τον δρόμο......

:D:D:D:haha::haha::haha::haha:

είδες ποιος σου κολλάει;; άδικα πήγαν τα μαθήματα γεωγραφίας που έχω παραδώσει

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγω το αποφάσισα ..
Εισιτήρια θα μου βγάζει μόνο ο Kalspiros!
έτσι θα γνωρίσω όλο τον κόσμο.ένα παράδειγμα.για να πάω στην ιαπωνία,θα περάσω πρώτα απο μόσχα,μετά αργεντινή,νέα υόρκη χαβάη και στο τέλος θα καταλήξω Ιαπωνία..:D
συμφωνεί και ο Αφέντης Γ. σε αυτό..
"Kalspiros tickets travel agency"

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ρενάτα έβγα στο μπαλκόνι ν ακούσεις αποχαιρετιστήριους κανονιοβολισμούς από το ναύσταθμο Σούδας.
ΚΛΤ

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρενάτα έβγα στο μπαλκόνι ν ακούσεις αποχαιρετιστήριους κανονιοβολισμούς από το ναύσταθμο Σούδας.
ΚΛΤ
Σε τρία τεταρτάκια..:cool: Αντώνη.
Ελπίζω αποψε να δουλεψουν και οι δύο μηχανές :D

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Κανει κρυο εδω εξω στο μπαλκονι!!!!
δεν περνα και αυτο το αφιλοτιμο........

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
συμφωνεί και ο Αφέντης Γ. σε αυτό..
"Kalspiros tickets travel agency"
Ο οποίος καθώς απαρνήθηκε τις φιλότιμες προσπάθειές μου να τον καθοδηγήσω, αντί για να βγει στην εθνική κατέληξε εγκλωβισμένος στην Αλικαρνασσό. Με κακολογούνε Ρενάτα μου! Θα δούνε πόσο καλά θα τα καταφέρω όμως στο Τόκυο με νοικιάρικο αμάξι και χωρίς gps! Θα παραμιλούν (μαζί τους κι ο Χαρδαβέλλας)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ο οποίος καθώς απαρνήθηκε τις φιλότιμες προσπάθειές μου να τον καθοδηγήσω, αντί για να βγει στην εθνική κατέληξε εγκλωβισμένος στην Αλικαρνασσό. Με κακολογούνε Ρενάτα μου! Θα δούνε πόσο καλά θα τα καταφέρω όμως στο Τόκυο με νοικιάρικο αμάξι και χωρίς gps! Θα παραμιλούν (μαζί τους κι ο Χαρδαβέλλας)
φοβήθηκε μπας και βρεθεί σε κανένα λιόφυτο.
όμως σωστά μας οδήγησες εκείνο το βράδυ, γιατί πρώτο επιβεβαίωσες αυτά που έγραψα στην αρχή :με το φως των προβολέων των ΙΧ, και δεύτερο, μαζέψαμε, αλέσαμε, και βγήκε έξτρα παρθένο (πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τέτοια βοήθεια!!), και... ανώτερο ΟΛΩΝ...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
φοβήθηκε μπας και βρεθεί σε κανένα λιόφυτο.
όμως σωστά μας οδήγησες εκείνο το βράδυ, γιατί πρώτο επιβεβαίωσες αυτά που έγραψα στην αρχή :με το φως των προβολέων των ΙΧ, και δεύτερο, μαζέψαμε, αλέσαμε, και βγήκε έξτρα παρθένο (πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τέτοια βοήθεια!!), και... ανώτερο ΟΛΩΝ...
:haha::haha: (ΜΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ!!!!!:()

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπον βρηκαμε δυστυχως το δρομο της επιστροφης και γυρισαμε σπιτι μας!
Τι να πω;
Οτι και να πω πολυ λιγο και φτωχο θα ειναι!
Ηρθαμε φορτωμενοι με καλουδια (κρασι σπιτικο και βιολογικο, ρακες και με ποτηρακια τα οποια φερουν μαντιναδες, λαδι-προιον του νυχτερινου μαζεματος της ελιας, οπως μας διευκρινησε ο Αντωνης! μελι θυμαρισιο - εξαιρετικο και μοσχομυριστο).
Και δε φθανει αυτο: Μας περιποιηθηκαν ολοι εξαιρετικα: Τι λιμνη του Κουρνα, τι λιμνη του Ζαρου, τι Πλακα και Σπιναλογκα και Αγιος, τι φοβερη ενετικη βιλλα στο Χρωμνοναστηρι-νυν στρατιωτικο μουσειο, με εξαιρετικη ξεναγηση! Και που δε μας πηγαν και που δε μας γυρισαν! Και ποσες οδηγιες δε μας εδωσαν γιοα το καθε τι!
Και μας ταισαν κιολας! Σε εξαιρετικα μερη και σε φοβερες ταβερνες και εστιατορια! (αχ η στακα! Τι θεικο πραγμα!Εχω ξετρελλαθει).
Το καλυτερο ομως φαγητο στην Κρητη το φαγαμε στη Rethimno! Εκεινο το απακι γιαχνερο θα μου μεινει στη μνημη επι χρονια! Και το επταζυμο ψωμι μια αμαρτια σκετη! Εφαμιλλη με τον χορο των επτα πεπλων. Ευχαριστουμε Εφη για τη θεικη κρητικη φιλοξενια!
Εχουμε μια βαθεια μελαγχολια που φυγαμε...
Σας ευχαριστουμε ολους και μας λειπετε ηδη παρα πολυ!
Θα ξαναρθουμε! Τωρα που μαθαμε το δρομο!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λοιπον βρηκαμε δυστυχως το δρομο της επιστροφης και γυρισαμε σπιτι μας!
Τι να πω;
Οτι και να πω πολυ λιγο και φτωχο θα ειναι!
Ηρθαμε φορτωμενοι με καλουδια (κρασι σπιτικο και βιολογικο, ρακες και με ποτηρακια τα οποια φερουν μαντιναδες, λαδι-προιον του νυχτερινου μαζεματος της ελιας, οπως μας διευκρινησε ο Αντωνης! μελι θυμαρισιο - εξαιρετικο και μοσχομυριστο).
Και δε φθανει αυτο: Μας περιποιηθηκαν ολοι εξαιρετικα: Τι λιμνη του Κουρνα, τι λιμνη του Ζαρου, τι Πλακα και Σπιναλογκα και Αγιος, τι φοβερη ενετικη βιλλα στο Χρωμνοναστηρι-νυν στρατιωτικο μουσειο, με εξαιρετικη ξεναγηση! Και που δε μας πηγαν και που δε μας γυρισαν! Και ποσες οδηγιες δε μας εδωσαν γιοα το καθε τι!
Και μας ταισαν κιολας! Σε εξαιρετικα μερη και σε φοβερες ταβερνες και εστιατορια! (αχ η στακα! Τι θεικο πραγμα!Εχω ξετρελλαθει).
Το καλυτερο ομως φαγητο στην Κρητη το φαγαμε στη Rethimno! Εκεινο το απακι γιαχνερο θα μου μεινει στη μνημη επι χρονια! Και το επταζυμο ψωμι μια αμαρτια σκετη! Εφαμιλλη με τον χορο των επτα πεπλων. Ευχαριστουμε Εφη για τη θεικη κρητικη φιλοξενια!
Εχουμε μια βαθεια μελαγχολια που φυγαμε...
Σας ευχαριστουμε ολους και μας λειπετε ηδη παρα πολυ!
Θα ξαναρθουμε! Τωρα που μαθαμε το δρομο!
Με καθε ειλικρινεια ηταν τιμη μας που γνωρισαμε εσενα και τον Αφεντη...;) παιρνω το θάρρος να μιλησω και εκ μερους των αλλων παιδιων, γιατι ειμαι σιγουρη οτι εχουμε την ιδια αποψη
Θα χαρουμε πολυ να ξαναρθεις...για περισσοτερες μερες...αλλα και παλι θα λεμε οτι ηταν λιγες....
Το φαγητο που σου αρεσε λεγετε απακι με τα γιαχνερά....(καπνιστο χοιρινο με αγριοχορτα ) δωσε το σημα οτι ερχεσε....:clap::clap::clap:και θα στειλω τη renata να μαζεψει τα αγριοχορτα...τα υπολοιπα αστα πανω μου :bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα