Grtraveler
Member
Από φαγητό όλες αυτές οι περιοχές τι λένε ?
Μια χαρα είναι αρκεί να μην τρως στα "τουριστικά" ...Από φαγητό όλες αυτές οι περιοχές τι λένε ?
ειναι γεμάτο εστιατόρια με michelin .Προσοχή κράτηση οπωσδήποτε και να τηρείτε το ωράριο δλδ μην πατε 9 το βράδυ για φαγητό .Από φαγητό όλες αυτές οι περιοχές τι λένε ?
Δεν έχω να προτεινω καποιο χωριο, απλα ηθελα να ρωτησω γιατι οχι στο Στρασβουργο. Ομορφη πολη, κεντρική θεση για να πας παντου. Αν το απορρίπτεις λογω ακρίβειας, κατανοητο, παντως σαν πολη αξιζει.Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Αλσατία και τα εισιτήρια που βρίσκω είναι στο Baden/Karlsruhe. Θα ήθελα να επισκεφτούμε εκτός των χωριών και του Colmar και το Europa Park. Πού θα μου προτείνατε να κλείσω όσο πιο κεντρικά γίνεται μεταξύ Κολμαρ- Europa Park και φυσικά αεροδρομίου? Χωριό ή ακόμη και συγκεκριμένο κατάλυμα ευπρόσδεκτο.
Σημ. Θα έχω όχημα, αλλά η πτήση φθάνει αργά το βράδυ.
Κοντά στο Κολμάρ είναι το Eguisheim, το οποίο είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά. Τα εστιατόρια στην Αλσατία έχουν περιορισμένο ωράριο και καλό είναι να έχεις κάνει κράτηση.Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Αλσατία και τα εισιτήρια που βρίσκω είναι στο Baden/Karlsruhe. Θα ήθελα να επισκεφτούμε εκτός των χωριών και του Colmar και το Europa Park. Πού θα μου προτείνατε να κλείσω όσο πιο κεντρικά γίνεται μεταξύ Κολμαρ- Europa Park και φυσικά αεροδρομίου? Χωριό ή ακόμη και συγκεκριμένο κατάλυμα ευπρόσδεκτο.
Θα συμφωνήσω κι εγώ για Στρασβούργο, ειναι μια πανέμορφη πόλη, γραφική, ακριβή βέβαια αλλά έχει χαρακτήρα. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές αρχίζουν τέλη Νοέμβρη και φαντάζομαι ότι θα ειναι πολύ ωραία, την εποχή που είχα πάει δεν είχαν ανοίξει ακόμη. Όμως ειναι πόλη που περπατάς και νιωθεις ωραια, προσοχη μονο στους ποδηλατες, τρεχουν σαν τρελοι!Όντως το Στρασβούργο το έχω σκεφτεί και εγώ, απλά με προβληματίζει κάπως το πήγαινε-έλα με το αυτοκίνητο, το πάρκινγκ κλπ.
Πάντως φαίνεται μια καλή επιλογή, σχετικά κοντά σε όλα.
Τα χωριουδακια της Αλσατιας ειναι για βολτα, οχι για να μεινεις 5 μερες. Μεινε Στρασβουργο που ειναι πανεμορφο αλλιως Κολμάρ. Και για το Freiburg προσυπογραφω και εγω. Εχει και εκπληκτικο παγωτο.Καλησπέρα σε όλους,