Nitrous
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΟΥΒΑ
ΚαλημεραΚαλημέρα σας!
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για πρόγραμμα 7 ημερών. Οικογένεια με 2 παιδιά με αυτοκίνητο. 'Αφιξη και αναχώρηση απο Memmingen.
Δυστυχώς δύο μέρες θα τις περάσουμε σε Europapark και Ρουλάντικα.
Μπορείτε να μου προτίνεται στάσεις για τις υπόλοιπες 5 μέρες? Τι δεν πρέπει να χάσουμε στη περιοχή. Δεν μας πειράζει να αλλάζουμε ξενοδοχεία κάθε βράδυ και τα παιδιά είναι πολύ βολικά και αντέχουν να περιπλανιούνται για πολλες ώρες.
Ιδανικά θα θέλαμε να δούμε Μέλανα Δρυμό, Κολμαρ Στρασβούργο και κάστρο Neuschwanstein αλλά δεν ξέρω αν είναι ανέφικτος ο στόχος μου.
Για το Ρουλάντικα δεν έχω ακόμα πιστεί ότι αξίζει. Έχει πάει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; Ο μικρός είναι 5,5, θα έχει δραστηριότητες να ασχοληθεί ή είναι για μεγαλύτερα παιδιά;
rulantika αξιζει εγω εχω παει με τη κορη μου που ειναι 6 και τρελαθηκε.. πολυ παιχνιδι..
Θα σου προτεινα και το εξης αν θες μια μερα σιγουρα europa park ειναι πολυ ωραιο και rulantika μπορεις να πας απο τις 1700 την επομενη μεχρι τις 2200 που κλεινει και το πρωι να πατε καπου κοντα οπως freibourg η ακομα και colmar ειναι κοντα..
το καστρο που λες ειναι πρεπει να ειναι κοντα απο το αεροδρομιο που φτανετε. και νομιζω πρεπει να αφιερωσεις πολλες ωρες και να πας απο πολυ νωρις.. τσεκαρε οδηγους εχει παρα πολλους δυστυχως δεν εχω παει.
Βλεπω οτι ειναι κοντα στη λιμνη κωσταντζα το αεροδρομιο αρα εισαι περιπου 3,5 για europa park..
θα ελεγα κωσταντζα ειναι ωραια. εχει ενα πολυ ωραιο νησακι..
- Titisee-Neustadt Titisee-Neustadt · 79822, Allemagne
- Badeparadies Schwarzwald Badeparadies Schwarzwald · Am Badeparadies 1, 79822 Titisee-Neustadt, Allemagne κατι αντιστοιχο με rulantica αλλα λιγο πιο μικρο και πιο φτηνο αλλα το σκ μπορεις να χρησιμοποιησεις τη πισινα τη κεντρικη με την οικογενεια.. ισως αξιζει να το εχει αντι Rulantika...
- Triberg Triberg im Schwarzwald · 78098, Allemagne μεσα στο μελανα δρυμο με ωραιους καταρακτες αξιζει μια γρηγορη βολτα..
- στρασβουργο Αξιζει αλλα δεν ξερω αν σας βγαζουν οι μερες