ΕΡΣΗ
Member
Κατ΄ιδίαν μωρό μου, κατ΄ιδιάν!Πες μου κι άλλα....
Αφού με κεράσεις ένα καλό malt...
Κατ΄ιδίαν μωρό μου, κατ΄ιδιάν!Πες μου κι άλλα....
Αντιγράφω την σελίδα 44 από τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ της άσχετης και ανθέλληνος ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ...Άλλο να είσαι μια εξαίρετη συγγραφέας και άλλο να ασχολείσαι στην αφήγησή σου με θέματα που δε γνωρίζεις με συνέπεια να πέφτεις σε αντιφάσεις και ανακρίβειες.
είμαι υπερήφανος που μέσω του θέματός μου αναπτύχθηκε κάτι τρυφερό...Κατ΄ιδίαν μωρό μου, κατ΄ιδιάν!
Αφού με κεράσεις ένα καλό malt...
Μου κλέβεις τις ατάκες μου. Αν τις πεις εσύ ολες τι θα πω εγώ; Θέλει να του μιλάω και βρώμικα το παλικάρι...υ.γ. εθνοπροδότης διαβάζω!! και αναρχοκομμουνιληστοσυμμορίτης συμπληρώνω...
Μαλτάκια χρησιμοποίησες το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικής υστερίας.Πάντως και την Αγ.Πετρούπολη την έλεγαν Λένινγκραντ για ένα διάστημα.Αυτό τι σημαίνει ότι θα την λέμε ες αεί έτσι ή όπως αναγνωρίζεται σήμερα (και πολλά χρόνια πριν)
Ναι αλλά είναι πιο ξεσηκωτικό... φαντάσου ατάκα γκόμενας πάνω στην κορύφωση... "τι μου κάνεις αναρχοκομμουνιληστοσυμμορίτη μου..." ή σκίσε μου (το φόρεμα) με το κονσερβοκούτι σου..."Το εθνοπροδότης είναι πιο πρόστυχο,το άλλο μπερδεύεις τη γλώσσα σου μέχρι να το πεις
Τώρα εσένα αυτό σε μάρανε; Το Αγία στην Πετρούπολη; Εδώ ανακυρήχθηκε Άγιος της ρωσικής ορθοδόξου εκκλησίας ο τελευταιος τσάρος...και τώρα μας προέκυψε και Αγία (φτου φτου κακά!). Μόνο οι Ρωσσοι δεν έχουν τέτοια κολληματα...
Δεν με αφορά η πολιτική της κάθε εκκλησίας, με αφορά όμως πολύ η πολιτικη της κάθε κρατικής εξουσίας. (όταν αυτές ταυτίζονται είναι άλλο καπέλλο, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στο Ιράν και την Ελλάδα).Τώρα εσένα αυτό σε μάρανε; Το Αγία στην Πετρούπολη; Εδώ ανακυρήχθηκε Άγιος της ρωσικής ορθοδόξου εκκλησίας ο τελευταιος τσάρος...