• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Μια χαρά. Στη Στενή Βάλα πάντως θα είστε λίγο περιορισμένες όσον αφορά σε φαγητό κτλ. Θα μετακινήστε αρκετά.
Ευχαριστώ @katkats ... Έτσι κι αλλιώς σε ένα μέρος δε μπορώ να κατσω..Θα έχουμε αυτοκίνητο και από το είδα οι αποστάσεις δεν είναι μακρινές..

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έτσι κι αλλιώς σε ένα μέρος δε μπορώ να κατσω..
Σε ξέρω εσένα ;)
Για τις μονοήμερες δεν ξέρω να σου πω, αν βολεύουν τα πλοία. Θα το δεις πιο μετά ή επιτόπου. Σίγουρα από Αλόννησο κάνουν βόλτες στο θαλάσσιο πάρκο και στα νησάκια του.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Λέω να κάνω μονοήμερες προς Σκιάθο, Σκόπελο, Σκύρο.
Η Σκόπελος είναι το εφικτό σενάριο, αρκεί να βολεύουν τα πλοία που έχει κάθε μέρα καθώς είναι κοντά, 20 λεπτά μόνο. Το ειχα ψάξει καλά πέρυσι. Τα άλλα δύο νησιά και ειδικότερα η Σκύρος θέλουν μελέτη κατά πόσο είναι εφικτό.

Ritaki8

Member
Καλησπερα κ εγω εκλεισα Αλοννησο για τον Αυγουστο, 3μελης οικογενεια ειμαστε. Το μονο που με φοβιζει ειναι λιγο αυτο με τις σφηκες/μελισσες που εχω ακουσει... επισης ερωτηση, επειδη φευγουμε απο Αττικη, ειδα οτι εξυπηρετουν τα δρομολογια απο Αγιο Κωνσταντινο κ Μαντουδι. Τα καραβια ειναι κλειστα τυπου καταμαραν η μπορεις να κατσεις κ εξω? Δεν μπορω το κλιματιστικο που το βαζουν τερμα 🥶🥶🥶

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom