• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σπιναλόγκα. Το νησί που δεν ήθελε κανείς να θυμάται...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Είμαι η μόνη εδώ μέσα που δε βρήκα τίποτα το ιδιαίτερο στο βιβλίο;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα οχι και γω το ιδιο λεω ,απλα το εθεσα ευγενικα.
Δυνατο το θεμα του βιβλιου ,αλλα πολυ γλυκαναλατο ,πολυ κλαψε με μανα κλαψε με ..οχι δεν τρελαθηκα και ιδιαιτερα.

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Όχι,συμφωνώ κι εγώ.Θεωρώ όμως ότι το story είναι ενδιαφέρον και αν η συγγραφέας είχε ταλέντο το βιβλίο θα μπορούσε να απογειωθεί ή αν η μετάφραση ήταν πιο προσεγμένη.Αν πχ το βιβλίο είχε γραφτεί απο την Καρυστιάνη θα μπορούσε να είναι διαμάντι.Όμως η Χίσλοπ εξιστορεί τα γεγονότα χωρίς να σε πάει παραπέρα συγκινησιακά,πράγμα που θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει η σειρά σε μεγαλύτερο βαθμό.

Soctama

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα
Πάντως η σειρά ξεκίνησε πολύ καλά.. Εμένα μου άπρεσε αυτό το ντοκιμαντέρ στύλ..!! ΠΕριμένουμε την συνέχεια..

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλα το ξεκινησε η Χιλσοπ στην αρχη, μετα με τους ερωτες και τις τραγωδιες τους τα χαλασε. Η γραφεις και επικεντρωνεσαι στο κοινωνικο μερος της ιστοριας η το ερωτικο! Αχταρμας στο τελος!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Κι εμένα δεν με τρέλανε το βιβλίο και εννοείται δεν θα δω τη σειρά! Άλλωστε θα παιχτούν 4 επεισόδια, μετά θα δείξει επαναλήψεις, εκεί γύρω στα χριστούγεννα θα παίξουν την τηλεταινία και άντε μετά να το παρακολουθήσεις!:roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουτε εμενα με τρελλανε το βιβλιο. Πολυ καλο το κομματι που περιεγραφε τη ζωη στην Σπιναλογκα, αλλα το υπολοιπο μου φανηκε πολυ κοινοτυπο οποτε και το παρατησα.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ για να πω την αλήθεια το βιβλίο το ξεκινάω σήμερα αλλά για να πω την αλήθεια χθες πλάνταξα στο κλάμα!!! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλα τα κορίτσια που δουλεύουμε μαζί.....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα η διασκευη μου αρεσε...
Το ταξιδι στο χρονο, η αναβιωση της ζωης στη Πλακα...νομιζω οτι αποδοθηκαν σωστα απο το σκηνοθετη.....με νουμερα τηλεθεασης που αγγιξαν το 68%
Συνεβαλαν πολύ και οι 1000 περίπου κομπαρσοι κατοικοι της περιοχης , με την ανιδιοτελη βοηθεια τους, για να βγει αυτη η παραγωγη και συναμα.....στη προβολη του τοπου τους

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Και μένα μου άρεσε πολύ το πρώτο επεισόδιο αν κ δεν έχω ιδέα για το βιβλίο, το οποίο το έχω σπίτι μου αλλά δεν το έχω διαβάσει ποτε.;)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Άρεσε δεν άρεσε η σειρά παιδιά, 68% διάβασα πως έκανε...Ούτε ο τελικός του Euro 2004 τόσο δεν έπιασε:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom