• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σομαλία Σομαλία

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
. για την ωρα μαλλον να το βγαλεις απο τη σκεψη σου ενα τουριστικου ενδιαφεροντος ταξιδι.. οταν πηγα εγω δεν υπηρχε κυβερνηση, δεν υπηρχε βιζα, και μονο τα στρατιωτικα αεροπλανα και των ΜΚΟ πετουσαν απο Κενυα. Εγω μπηκα απο Κενυα με πτηση των UN μεχρο Μογκαντισο και απο εκει οδικως με φρουρουε και φυλακες και με συνοδεία μεχρι το wajit οπου δουλεψα... Σαν χωρα απο οσο την εχω δει δεν εχει και τις ομορφιες αλλων αφρικανικών χωρων......

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Σε ευχαριστώ για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες σου.Πραγματικά χαρά στην τόλμη σου που πήγες.Ισλαμικό κράτος σωστά?Οι γυναίκες είναι πιο υποβαθμισμένες εκεί ετσι δεν είναι?Εσύ ήσουν ασφαλής?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. εγω βρήκα τη θεση της γυναικας καλυτερη απο αυτη της Υμενης 'η της Σαοδικης Αραβίας. στη περιοχη που ήμουν οι γυναικες και δουλευαν και ζουσαν χωρις αυστηρό έλεγχο, χωρις μαντήλες, μασουσαν τσιατ, καπνιζαν και οι νοσοκομες που γνωρισαν ειχαν ελευθερες σχεσεις..αυτα εν ετη 1993.....
Για την ασφάλεια μας πληρωναμε φρουρους που ηταν φυσικα σομαλοί, διπλα υπηρχε το στρατοπεδο των Ινδων και στα 2 χιλιομετρα το ελληνικο τμημα...παρολα αυτα εχασε τη ζωή του ο υπευθυνος της αποστολης μου και ενας στρατιωτης απο τη Βερροια....

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
πωπω φοβερό σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που σε τάραξα με τις ερωτήσεις μου :clap::clap::clap:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μα συγνώμη, απ'όλη την Αφρικανική ήπειρο η Σομαλία σου έκανε κλικ;:roll:

_antonis_

Member
Μήπως τελικά και μόνο που το σκέφτομαι είναι χαζαμάρα?:rolleyes::rolleyes:
Το ειδες ότι, ναι, ήταν χαζομάρα.:lol:
Ακόμη και σε μάς που περνούν απ'το μυαλό μας τα πιο περίεργα ταξίδια, αυτό περνάει πάλι, αλλά για να γελάσουμε...

Όχι ότι δε θα' θελα να'μαι στην Κένυα και να πατήσω το πόδι μου για 5' στη Σομαλία. Μετά θα έριχνα και μια μαύρη πέτρα...

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Θα ήθελα να δω τις συνθήκες ζωής σε ένα πολύ φτωχό κράτος.έχω διαβάσει 2 βιβλία και έχω δει 2 ταινίες Βlack hawk down και desert flower:lol:

_antonis_

Member
Θα ήθελα να δω τις συνθήκες ζωής σε ένα πολύ φτωχό κράτος.έχω διαβάσει 2 βιβλία και έχω δει 2 ταινίες Βlack hawk down και desert flower:lol:
Καλά, πολύ φτωχά κράτη υπάρχουν δεκάδες, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βρεθεί κανείς στη Σομαλία για να δεί.
Και ποιές συνθήκες ζωής; Απ'όσο έχω διαβάσει είναι ανύπαρκτες και δε νομίζω ότι θα μπορεσεις να δείς και πολλά, με τον τρόπο που τώρα σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να ''δείς''.
Τέλος πάντων...θα σου φύγει απ'το μυαλό σε λιγάκι...εμένα δεν κράτησε πολύ...καμιά-δυό ώρες...:haha:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όχι ότι δε θα' θελα να'μαι στην Κένυα και να πατήσω το πόδι μου για 5' στη Σομαλία. Μετά θα έριχνα και μια μαύρη πέτρα...
Έτσι, για να'χουμε να λέμε ε; Πόσο τολμηροί και γενναίοι είμαστε που πατήσαμε σε σομαλικό έδαφος...:bleh:

_antonis_

Member
Έτσι, για να'χουμε να λέμε ε; Πόσο τολμηροί και γενναίοι είμαστε που πατήσαμε σε σομαλικό έδαφος...:bleh:
Πραγματικά!
Αν πατούσα το πόδι μου για 1 ώρα και έβγαζα και διαβατήριο-ταυτότητα-δεν ξέρω τι διάολο γίνεται ακριβώς (νομίζω βγάζεις ταυτότητα εκεί), θα ήταν η μοναδική χώρα που θα μετρούσα ότι πήγα και ας είχα σταθεί εκεί μόνο 1 ώρα!! :D

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πραγματικά!
Αν πατούσα το πόδι μου για 1 ώρα και έβγαζα και διαβατήριο-ταυτότητα-δεν ξέρω τι διάολο γίνεται ακριβώς (νομίζω βγάζεις ταυτότητα εκεί), θα ήταν η μοναδική χώρα που θα μετρούσα ότι πήγα και ας είχα σταθεί εκεί μόνο 1 ώρα!! :D
Ε τώρα από 5' που ήθελες πριν το πήγες μια ώρα :D. Πάντως θαυμάζω αυτούς που έχουν πάει, προσωπικά δεν ψήνομαι καθόλου....

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
έχεις δίκιο,κοίτα θέλω πράγματι να κάνω ένα τρελό ταξίδι αλλά ύστερα από τις εύστοχες νουθεσίες σας θα ψάξω για κάτι άλλο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom