Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Η ιστορία μεταφέρθηκε στις ταξιδιωτικές ιστορίες της Ευρώπης.
Και η Σκωτία είναι πανέμορφη, μάλιστα κάποιοι φίλοι μού είπαν πριν το ταξίδι στην Ιρλανδία, πως αφού είδα τη Σκωτία, δεν αξίζει η Ιρλανδία.μετά τη Σκωτία, η Ιρλανδία είναι ο μεγάλος μου καημός!!! η ιστορία φοβερή , οι μουσικές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!! ευχαριστούμε!!!!
μετά τη Σκωτία, η Ιρλανδία είναι ο μεγάλος μου καημός!!! η ιστορία φοβερή , οι μουσικές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!! ευχαριστούμε!!!!
μπηκαμε και εμεις σε αυτο το τριπακι. να συγκρίνουμε. θα συμφωνίσω μαζί σου... μπορεί να σου θυμίζει η μία την άλλη αλλά είναι τοσο ξεχωριστές τελικά... φυσικά και αξίζει να δεις και τις δύο χώρες. και να αφιερώσεις πόλλες μέρες.Και η Σκωτία είναι πανέμορφη, μάλιστα κάποιοι φίλοι μού είπαν πριν το ταξίδι στην Ιρλανδία, πως αφού είδα τη Σκωτία, δεν αξίζει η Ιρλανδία.
Εγώ διαπίστωσα πως η καθεμία έχει τη δική της χάρη. Επιπλέον οι Ιρλανδοί είναι αρκετά ζεστοί και εξωστρεφείς άνθρωποι.
Όσο για τις μουσικές, ε ναι, είχα θυμηθεί όλους τους μεγάλους ιρλανδούς ρόκερς, που οι περισσότεροι δεν είναι στη ζωή πλέον...
Ε ναι, το καθετί είναι διαφορετικό.μπηκαμε και εμεις σε αυτο το τριπακι. να συγκρίνουμε. θα συμφωνίσω μαζί σου... μπορεί να σου θυμίζει η μία την άλλη αλλά είναι τοσο ξεχωριστές τελικά... φυσικά και αξίζει να δεις και τις δύο χώρες. και να αφιερώσεις πόλλες μέρες.
είναι σαν να σου λένε οτι αφού εχεις πιει μπύρα τις έχεις δοκιμάσει όλες
σε μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΕγώ τα έκανα αναποδα! ζήλειαααααααα....
Δεν ξέρω αν είχε τόσες πολλές βροχές, όταν ήσουν στην Ιρλανδία, γιατί εμείς σαπίσαμε..ήμουν Ιρλανδία μία εβδομάδα πριν από εσένα και πάω στοίχημα ότι την γλυκύτατη Ελληνοϊρλανδέζα ξεναγό του Δουβλίνου τη γνώρισα στο αεροπλάνο όταν πήγαινα.
Καλογραμμένη η ιστορία σου, αλλά όταν διάβασα πόσο κόστισε η εκδρομή σου, κόντεψα να πάθω αποπληξία!
Εγώ δεν εκνευρίστηκα τόσο με την άγνοια της συνοδού, όσο με την ανατροπή του προγράμματος, η Ιρλανδία δεν είναι και τόσο κοντά μας για να ξαναπάω.Πάρα πολύ ωραία η ιστορία σου.. Βέβαια, η συμπεριφορά της ξεναγού με εκνεύρισε απίστευτα. Ακόμα και αν δεν ήξερε, επειδή ήταν η πρώτη της φορά στη χώρα, ήταν απαράδεκτη, όφειλε να διαβάσει και να σας πει πράγματα..