Οι περισσότερες παραλίες, που πας με το καραβάκι, είναι προσβάσιμες ΜΟΝΟ από θάλασσα! Ο Βαγγέλης σε πάει σε σπηλιές φώκιας που είναι γεμάτες με κοράλια, βουτάει, μαζεύει μύδια και τα τρως με τσιπουράκι στο καραβάκι. Επίσης θυμάμαι μια σπηλιά με υποθαλάσσιες κατακόμβες, που μας πήγε. Ήταν μοναδική εμπειρία. Και τέλος ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ! Νερά που έχουν μοναδικό οινοπνευματί χρώμα. Θα σου μείνει αξέχαστο! Το καραβάκι αξίζει τα λεφτά του! Στα μέρη που σε πάει, δεν μπορείς να πας με αμάξι. (Ούτε καν με σκάφος, αν δεν είσαι γνώστης)Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. Μια ερωτηση,οποιος γνωριζει απο Κιμωλο. Εκτος απο την Πολυαιγο ,οι αλλες παραλιες που σε παει το καραβακι, ειναι προσβασιμες με αυτοκινητο?
Καλησπέρα.Καλησπέρα, ξέρετε από Μήλο ή από Κίμωλο αν υπάρχουν καΐκια που πηγαίνουν στη Πολυαιγο; και αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; και αν γνωρίζει κάποιος τιμές.... Επειδη πριν μέρες έβλεπα στο ίντερνετ για κάτι καταμαράν που κάνουν τον κύκλο της Μήλου και ήταν γύρω στα 120ευρω... Και δε μπορώ να βρω κάποιο άλλο μέσον από το inetrnet για να πάω Πολυαιγο... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Τον Βαγγέλη, θα σου πρότεινα κι εγώ, όπως ο παραπάνω φίλος. Το έχω αναφέρει κιόλας, πριν από κάποια σχόλια, στο ίδιο thread.Καλησπέρα, ξέρετε από Μήλο ή από Κίμωλο αν υπάρχουν καΐκια που πηγαίνουν στη Πολυαιγο; και αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; και αν γνωρίζει κάποιος τιμές.... Επειδη πριν μέρες έβλεπα στο ίντερνετ για κάτι καταμαράν που κάνουν τον κύκλο της Μήλου και ήταν γύρω στα 120ευρω... Και δε μπορώ να βρω κάποιο άλλο μέσον από το inetrnet για να πάω Πολυαιγο... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων