Nomikou Zoi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Γειά σας. Η κόρη μου πάει για μεταπτυχιακό στην Σιγκαπούρη . Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την χώρα αυτή; Ευχαριστώ
Αν πηγαίνει στο INSEAD, δίνουν πολύ καλό υλικό από το πανεπιστήμιο.Γειά σας. Η κόρη μου πάει για μεταπτυχιακό στην Σιγκαπούρη . Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την χώρα αυτή; Ευχαριστώ
Ποια προϊόντα και υπηρεσίες είναι αυτά; εγώ όσα είδα ήταν ακριβώς στη μισή τιμή σε σχέση με εδώ. Και δε μιλάω για δικά τους πράγματα, αλλά για δυτικοφερμένα, πχ κινηματογράφος.Αρκετά πιο ακριβή από τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής. Κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες είναι ακριβότερα ακόμη κι απ' την Ελλάδα.
Δεν θα εβαζα ολη την Ασια στο ιδιο τσουβαλι, οπως δεν μπορεις να το κανεις με τους Ευρωπαιους. ΟΙ κινεζοι ειναι διαφορετικοι απο τους Ιαπωνες, Οι βιετναμεζοι ειναι μοναδικοι, οι Ινδονισιοι ειναι αλαλουμ, και οι Ινδοι ειναι απο αλλο πλανητη. Η Ασια ειναι τεραστια σε σχεση με την Ευρωπη αρα φαντασου κουλτουρες.πηγα Σιγκαπουρη μονο για δυο μερες και καταενθουσιαστηκα....μεγαλουπολη με ουρανοξυστες κλπ τεραστια πεζοδρομια και φοβερους δρομους 6 λωριδες ανα κατευθυνση μες την πολη.....πεντακαθαρη απολυτως οργανωμενη,ζωντανη και πανεμορφη...!!!!
μου εδωσε την εντυπωση ενος πολυ ασφαλους κι οργανωμενου κρατους....καμια σχεση με Ασια...πιο πολυ με Αυστραλια θα της ταιριαζε!!!!
ειμαι σιγουρη πως θα περασει ΤΕΛΕΙΑ!!!!